Διαμαρτυρίες Δημοτικών Συμβούλων για δράσεις τού Δ.Κατερίνης προτού ληφθούν αποφάσεις στο Δ.Σ. (+ 11 Φωτογραφίες)






Παρουσίαση θέματος,
Φωτογραφικό υλικό:
Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός

* Δημόσιες υπόνοιες του Ανεξάρτητου Συμβούλου Γ.Κυριακίδη ότι μοιράζονται έργα σε ημέτερους
* Αντιδήμαρχος Δ.Ντούρος προς Γ.Κυριακίδη: «Μήπως εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια»;
* Ανακοινώσεις Δημάρχου Σάββα Χιονίδη για τις εξελίξεις που αφορούν στο Φυσικό Αέριο.

Τις έντονες διαμαρτυρίες τους για συνήθεις πλέον πρακτικές τής Δημοτικής Αρχής Κατερίνης σχετικά με δράσεις που γίνονται (κατασκευή έργων, προώθηση υπηρεσιών αλλά και με προμήθειες υλικών) χωρίς να όμως να έχουν προηγηθεί συζητήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης και χωρίς να έχουν ληφθεί σχετικές αποφάσεις, κατέθεσαν Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μειοψηφίας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δ.Σ. Κατερίνης το βράδυ τής Δευτέρας 13 Νοεμβρίου.

Ν.Μακρίδης: Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν γνωρίζουν τί ψηφίζουν!

Παράλληλα, διαμαρτυρίες ακούστηκαν και για το γεγονός ότι, γενικότερα, σε κάποια θέματα που έρχονται προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, οι εισηγήσεις έχουν σταλθεί με e-mail την τελευταία στιγμή, π.χ. λίγο πριν από τη συνεδρίαση του Δ.Σ., με αποτέλεσμα να μην είναι γνωστά τα στοιχεία στους περισσότερους Συμβούλους του Δ.Σ., να μη μπορούν να ελεγχθούν από τους Συμβούλους τής Μειοψηφίας αλλά και να ψηφίζονται χωρίς έλεγχο από τους Συμβούλους τής Πλειοψηφίας.
Επιπλέον, διαμαρτυρίες υπήρξαν και για το ότι κάποια θέματα έρχονται προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο όχι ως τακτικά θέματα αλλά την τελευταία στιγμή. Και επομένως, το ίδιο ισχύει και με αυτά τα θέματα, δηλαδή δεν είναι δυνατόν να διαβαστούν και να ελεγχθούν, με αποτέλεσμα να μην εγκρίνονται από τους Συμβούλους τής Μειοψηφίας ή να εγκρίνονται από τους Συμβούλους τής Πλειοψηφίας οι οποίοι όμως «δεν γνωρίζουν τί ψηφίζουν!», όπως ανέφερε ο επικεφαλής τού Συνδυασμού «Νέα Εποχή για την Κατερίνη», Νίκος Μακρίδης.

Γιώργος Κυριακίδης: Η Επίτροπος θα σας εγκρίνει τη δαπάνη αγοράς καρεκλών όταν οι καρέκλες είναι ήδη εδώ;

Ειδικότερα, στο 1ο θέμα τής συνεδρίασης, που αφορούσε «τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έτους 2017», προκλήθηκε, κάποιες στιγμές, έντονη συζήτηση, επειδή, όπως έλεγαν Σύμβουλοι της Μειοψηφίας, γίνονται πρώτα κάποιες δραστηριότητες (γίνονται κάποια από τα έργα, προωθούνται ορισμένες υπηρεσίες και πραγματοποιούνται κάποιες προμήθειες) και στη συνέχεια έρχονται ως θέματα συζήτησης και λήψης απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Μάλιστα, ο Γιώργος Κυριακίδης αναφερόμενος π.χ. στην αγορά επίσημων καρεκλών που προμηθεύτηκε ο Δήμος, ρώτησε: «Η Επίτροπος θα σας εγκρίνει τη δαπάνη (για αγορά καρεκλών), όταν οι καρέκλες είναι (ήδη) εδώ»; Πάντως, ο Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Ντούρος, απαντώντας στις κατηγορίες, ανέφερε μια ρήση τής Αγίας Γραφής, λέγοντας: «Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο»! Με αυτή τη ρήση ο Αντιδήμαρχος φαίνεται να απέδωσε στην πλευρά τής Μειοψηφίας μια στάση υποκρισίας.


Αντιδήμαρχος Λ.Ντόντης: Δέχομαι τις αιτιάσεις, όμως δεν θα επιμεριστώ όλη την ευθύνη αλλά μόνο την ευθύνη που μου αναλογεί…

Στο 2ο θέμα τής Συνεδρίασης, που αφορούσε τη 18η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους 2017, ο Γιώργος Κυριακίδης κατήγγειλε ότι η εισήγηση του θέματος στάλθηκε στις 6.30 μ.μ., δηλαδή την ώρα κατά την οποία επρόκειτο να αρχίσει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Παίρνοντας τη σκυτάλη των διαμαρτυριών η κ. Νταρλαγιάννη συμφώνησε με τις καταγγελίες και αναρωτήθηκε: «Δεν προβληματιζόμαστε;», ενώ ο Μπάμπης Παπαδόπουλος έθεσε θέμα δημοκρατικής λειτουργίας τού Δημοτικού Συμβουλίου.
Απαντώντας στις καταγγελίες, ο Αντιδήμαρχος Λάζαρος Ντόντης παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά σημείωσε ότι «δυστυχώς αντιμετωπίζουμε τέτοια φαινόμενα» που σχετίζονται με προβληματική λειτουργία αρμοδίων υπηρεσιών. «Δέχομαι όλες τις αιτιάσεις… η διαδικασία είναι σε εξέλιξη… κι εγώ θα ήθελα την αναμόρφωση έγκαιρα…», ανέφερε μεταξύ άλλων. Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι όμως διατεθειμένος να επιμεριστώ το σύνολο της ευθύνης… Αυτή που μου αναλογεί, τη δέχομαι πολύ ευχαρίστως».

Χρήστος Λιανός: Φτωχό το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2018. 
Μ.Αρβανίτη: Η προχειρότητα στο μεγαλείο της…

Ενδιαφέρουσα συζήτηση έγινε κατά τη διάρκεια του 4ου θέματος που αφορούσε «κατάρτιση και ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2018».
Ο Χρήστος Λιανός («Άλλος Δρόμος») χαρακτήρισε «φτωχό» το πρόγραμμα του 2018 σε σχέση με εκείνο του 2017, ύψους μόνο 8,5 εκ. ευρώ, περίπου, ενώ κατέθεσε προτάσεις τού Συνδυασμού «Άλλος Δρόμος για την Κατερίνη» που θα μπορούσαν να προστεθούν στο πρόγραμμα αυτό. Απαντώντας στην τοποθέτηση του κ. Λιανού, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος είπε, μεταξύ άλλων, ότι μόνο με έγκριση χρηματοδότησης μπορεί πλέον ο Δήμος να κάνει εγγραφή έργων και δράσεων στο Τεχνικό Πρόγραμμα και όχι όπως γινόταν στο παρελθόν, εννοώντας ότι τα Τεχνικά Προγράμματα του παρελθόντος αποτελούσαν μεν το όραμα μιας Δημοτικής Διοίκησης χωρίς ωστόσο να υπάρχουν υποχρεωτικά οι εγκεκριμένες πιστώσεις.
Η Μαίρη Αρβανίτη («Άλλος Δρόμος») αναφερόμενη στο Τεχνικό Πρόγραμμα που συνέταξε η Διοίκηση του Δήμου έκανε λόγο για «προχειρότητα στο μεγαλείο της…» ενώ, πέρα από τις προτάσεις της, άσκησε κριτική για τα πολλά, όπως υποστήριξε, προβλήματα που υπάρχουν στα οδικά δίκτυα, γι’ αυτό και αναρωτήθηκε: «Πότε θα γίνουν αυτά»;
Ο Σταύρος Ανανιάδης στην τοποθέτησή του έκανε λόγο για «έλλειψη χρηματοδότησης από την Κεντρική Διοίκηση» του Κράτους και σημείωσε ότι έργα γίνονται πλέον μόνο από το ΕΣΠΑ. Επίσης, επειδή υπάρχουν αιτήματα σχολείων που δεν έχουν ικανοποιηθεί (π.χ. Μουσικό Σχολείο), αναρωτήθηκε μήπως θα πρέπει γίνουν κινητοποιήσεις. Επί του θέματος αυτού ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος σημείωσε ότι ο Δ.Κατερίνης είναι αλληλέγγυος με αιτήματα της σχολικής κοινότητας. Για το ίδιο θέμα ο κ. Παπαζήσης («Πολίτες σε Δράση») ανέφερε ότι γίνονται ενέργειες για το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, ότι ο Δήμος είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα ως προς τα ζητήματα της σχολικής στέγης, τόνισε όμως ότι το πρόβλημα, στο μέλλον, θα είναι αλλού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε λίγο παιδιά θα ψάχνουμε… σχολεία έχουμε»!
Σε άλλη τοποθέτησή του ο κ. Λιανός ζήτησε από τη Δημοτική Αρχή να προβλέψει, μεταξύ άλλων, χώρους στάθμευσης ενώ τόνισε ότι ο Συνδυασμός «Άλλος Δρόμος για την Κατερίνη» έχει καταθέσει προτάσεις για διάφορα θέματα αλλά όμως δεν εισακούονται από τη Διοίκηση του Δήμου. Επί του θέματος των προτάσεων ο κ. Γιουμίδης («Πολίτες σε Δράση») παραδέχθηκε ότι ο κ. Λιανός καταθέτει και προτάσεις, κάτι που, κατά την άποψή του, δεν συμβαίνει με κανέναν άλλο Σύμβουλο της Μειοψηφίας.
Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κυριακίδης στην πρώτη του τοποθέτηση (στάδιο ερωτήσεων) αναφέρθηκε στο ποτάμι που υπόσχονταν προεκλογικά η Δημοτική Αρχή Κατερίνης να κατασκευάσει (επί της οδού 19ης Μαΐου) αλλά που τελικά δεν έγινε, ενώ, μεταξύ άλλων, ρώτησε και εάν έχουν ληφθεί υπόψη προτάσεις Τοπικών Συμβουλίων για τη σύνταξη του Τεχνικού Προγράμματος.

Δ.Ντούρος: Πολύ μεγάλο έργο η Πλατεία Δημοκρατίας, που θα μείνει στην ιστορία!

Στη δεύτερη τοποθέτησή του ο κ. Κυριακίδης επέκρινε τη Δημοτική Αρχή για το ότι δεν υπάρχει προϋπολογισμός τής υπό κατασκευήν πλατείας Δημοκρατίας, λέγοντας: «Πρώτα θα τελειώσει η πλατεία και μετά θα γίνει ο προϋπολογισμός»… Αναφέρθηκε επίσης στη γεώτρηση που θα συνεισφέρει στην υδροδότηση της Τραπεζούντας ενώ ρώτησε εάν υπάρχει πρόβλεψη επίλυσης στο ζήτημα πρόσβασης κατοίκων τής περιοχής Νησελίου.
Επί του θέματος της πλατείας Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος υποστήριξε ότι πρόκειται για «πολύ μεγάλο έργο που θα μείνει στην ιστορία τού Δήμου» Κατερίνης, όπου αξιοποιήθηκε ο μεγάλος αριθμός εργαζομένων κοινωφελούς εργασίας με αποτέλεσμα να γίνουν οι εργασίες όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και αποδοτικά.

Υπόνοιες για εύνοιες ημετέρων σε έργα. Θυμωμένη η αντίδραση του Αντιδημάρχου Δ.Ντούρου.

Ακολούθησε συζήτηση θεμάτων που σχεδόν τα περισσότερα είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα ως προς την ψήφισή τους. Πάντως, στο 16ο και στο 17ο θέμα επικρίθηκε η Δημοτική Αρχή για αρνητικές πρακτικές όπως εκείνες που πρόσφατα ήρθαν στο φως τής δημοσιότητας και αφορούσαν άλλον Δήμο τής Χώρας.
Συγκεκριμένα, τα θέματα αφορούσαν έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης και καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του έργου ‘συντήρηση και επισκευή σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων Δημοτικής Ενότητας Ελαφίνας και Κορινού 2017 – 2018’ (128 & 129/2017 μελέτες) προϋπολογισμού, καθένα, 39.999,92 ευρώ. Στην παρουσίαση αυτών των δύο θεμάτων και ιδιαίτερα στο κόστος των έργων, όπου, παρά 08 λεπτά, το έργο είναι ύψους 40.000 ευρώ και για τις δύο περιπτώσεις, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κυριακίδης άσκησε κριτική αφήνοντας υπονοούμενα.
Συγκεκριμένα, κατά τη συζήτηση του 17ου θέματος, που είναι παρόμοιο με το 16ο, ο κ. Κυριακίδης άφησε υπόνοιες ότι και το έργο αυτό (όπως και το έργο στο 16ο θέμα) θα δοθεί σε ημέτερους, λέγοντας: «Θα ήθελα να υπενθυμίσω, αγαπητέ Αντιδήμαρχε, ότι γι’ αυτά τα έργα των 39.999 ευρώ βγήκε στη δημοσιότητα την προηγούμενη εβδομάδα αντίστοιχη δημοπράτηση ενός άλλου Δήμου με εκείνη την απερίγραπτη προσθήκη τού (τύπου): ‘Δημήτρη, τις κανονίσαμε τις προδιαγραφές να τις πάρει ο δικός μας’»;
Απαντώντας θυμωμένος ο Αντιδήμαρχος Δ.Ντούρος στον κ. Κυριακίδη, ρώτησε: «Κύριε Κυριακίδη, μήπως εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια». Δηλαδή ο κ. Ντούρος άφησε να εννοηθεί ότι δεν κάνει τέτοιες παράνομες ενέργειες αλλά άφησε υπόνοιες μήπως ο ίδιος ο κ. Κυριακίδης κρίνει και αξιολογεί τούς άλλους με βάση τα δεδομένα που αφορούν τον ίδιο… Μετά την τοποθέτηση του κ. Ντούρου, ο κ. Κυριακίδης έδειχνε εμφανώς απορημένος για το τί εννοεί ο κ. Ντούρος, χωρίς όμως να απαντήσει τελικά στις υπόνοιες του Αντιδημάρχου. Η απορία τού κ. Κυριακίδη είχε ενδεχομένως σχέση με το ζήτημα ότι είτε ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος δεν κατάλαβε τη σημασία αυτού του αρχαίου ρητού και το τί μπορεί να υπονοούσε ο κ. Ντούρος, είτε με το ότι ο κ. Κυριακίδης, αν και κατάλαβε τη σημασία τής αρχαίας ρήσης, εντούτοις απορούσε με το κατά πόσο έχει σχέση με τον ίδιο αυτή ρήση δεδομένου ότι δεν κατέχει κάποιο δημόσιο αξίωμα ώστε να έχει τη δυνατότητα εύνοιας υπέρ κάποιων.
Επιπλέον, αναφερόμενος στα θέματα 16, 17 και 18, ο κ. Κυριακίδης ρώτησε: «Μου προκαλεί μεγάλη έκπληξη το ότι ερχόμαστε να δημοπρατήσουμε το συγκεκριμένο έργο (16ο θέμα) όπως και τα επόμενα δύο (17ο και 18ο θέμα) των 39.999 ευρώ για κάποιες συντηρήσεις που γίνονται σ’ αυτά τα σχολεία όταν αντίστοιχα ως Δήμος κάναμε άλλα έργα, πολύ πιο σύνθετα, βλέπε πλατεία Ευκαρπίδη ή πλατεία Δημοκρατίας, με αυτεπιστασία», ανέφερε ο κ. Κυριακίδης. Πάντως, ο κ. Ντούρος απάντησε ότι άλλα έργα γίνονται με αυτεπιστασία ενώ άλλα γίνονται με εργολαβίες, ανάλογα με τις περιπτώσεις και τις δυνατότητες.


Σάββας Χιονίδης: Έρχεται το Φυσικό Αέριο στην Κατερίνη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Κατερίνης, Σάββας Χιονίδης, απουσίαζε από το μεγαλύτερο μέρος τής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα, ήταν μόνο στην αρχή, όταν ανακοίνωσε τις θετικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά την ενεργοποίηση της τροφοδοσίας των υφιστάμενων Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου στην πόλη της Κατερίνης.
Ο Δήμαρχος μιλώντας για το θέμα αυτό, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στο πλαίσιο της συνεργασίας, που υπάρχει για το καλό του τόπου με τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συναντηθήκαμε στο Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος με τον Υπουργό Γιώργο Σταθάκη και με τεχνικούς συμβούλους και είναι σημαντικό ότι καταφέραμε με δυναμικές παρεμβάσεις να ωθήσουμε τις διαδικασίες, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο εντός του 2017».
Όπως διευκρίνισε, «η πόλη έχει 17 χιλιόμετρα κεντρικούς αγωγούς φυσικού αερίου. Έχει επίσης τις δυο κεντρικές μονάδες διανομής: μία στο βόρειο κομμάτι σε σχέση με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου μία κοντά στα ΚΤΕΛ - πλησίον της οδού 19ης Μαΐου και μία στον Τίμιο Σταυρό. Ήδη αύριο (σ.σ. την Τρίτη 14/11/2017), συνεργεία της ΔΕΔΑ και της αναδόχου εταιρείας θα προβούν σε ελέγχους. Θα έχουμε εν ολίγοις την πρώτη επιθεώρηση του δικτύου, ενώ εν συνεχεία θα δούμε τυχόν παρέμβαση που θα απαιτηθεί σε ορισμένα μικρά κομμάτια, προκειμένου έως το τέλος Νοεμβρίου ή αρχές Δεκεμβρίου να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το δίκτυο».
Ο Δήμαρχος ζήτησε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Λάζο Ντόντη να συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό του Δήμου το κομμάτι της σύνδεσης του δημοτικού μεγάρου με το δίκτυο. Αντίστοιχα προέτρεψε τον πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρο Παυλίδη και τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χρυσόστομο Κυραϊλίδη, να προβούν άμεσα σε τροποποιήσεις του προϋπολογισμού (ΟΠΠΑΠ & Σχολικής Επιτροπής), προκειμένου τόσο το Κλειστό Γυμναστήριο και το Κολυμβητήριο, όσο και το μεγάλο κτίριο του ΕΠΑΛ να αποτελέσουν τα πρώτα κτίρια που θα συνδεθούν.
«Κατόπιν θα υπάρξει πιλοτική υλοποίηση τουλάχιστον 200 συνδέσεων σε σπίτια, κτίρια, με την προϋπόθεση το κτίριο του ενδιαφερόμενου καταναλωτή να βρίσκεται σε δρόμο από τον οποίο διέρχεται το υφιστάμενο Δίκτυο Διανομής, ενώ θα ακολουθήσει ο μεγάλος διαγωνισμός το Μάρτιο, ώστε να υλοποιηθεί στην συνέχεια η μεγάλη εργολαβία, για την πύκνωση σε όλη την πόλη. Έως το καλοκαίρι θα υπάρχει αμεσότητα στην ανταπόκριση των αιτημάτων», ανέφερε ο κ. Χιονίδης.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο: «η χρηματοδότηση του έργου είναι κατά κύριο λόγο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ενώ σημαντικός είναι και ο ρόλος του Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος έγκαιρα ετοίμασε την ειδική πρόσκληση, ώστε να επιδοτηθεί ένα μεγάλο μέρος αυτών των εγκαταστάσεων».

Τέλος, σημείωσε: «Με την άμεση πρόσβαση στο κεντρικό δίκτυο θα προκύψει μεγάλη μείωση των εξόδων για όλους, καθώς θα έχουμε θέρμανση και ψύξη. Κάποιες συνδέσεις θα γίνουν δωρεάν για άτομα που ανήκουν σε ιδιαίτερα ευπαθείς ομάδες, κάτι βέβαια που θα συζητήσουμε σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Πρώτιστος στόχος είναι να τελειώσουμε με την Κατερίνη, ενώ παράλληλα στις παραλιακές εκτάσεις (που υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία), που δεν διαθέτουν κεντρικό δίκτυο, ωσότου να αποκτήσουν, θα δούμε άμεσα τη δυνατότητα μεταφοράς αερίου σε κοντινές αποστάσεις σε μεγάλες δεξαμενές». 












Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Λαογραφικό μουσείο στο 19ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης με δυνατότητες επίσκεψης! (70 φωτογραφίες).

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο το Ετήσιο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του Δήμου Κατερίνης.

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Η (χαμένη) Ελληνική Παράδοση του Ενικού στις σχέσεις των Ελλήνων [Έρευνα]

Την Υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Γερολιόλιος. (22 φωτογραφίες)