Εκλογές Κεντροαριστεράς, με στόχους το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας και τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή πολιτών.


Λίγες ημέρες πριν από εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη του προέδρου του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς, όλα είναι έτοιμα στην Πιερία, σύμφωνα με όσα δήλωσαν αρμόδια πρόσωπα της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής Ευθύνης.
Όλα αυτά επισημάνθηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ευθύνης στην Πιερία. Πρόκειται για μέλη τα οποία έχουν οριστεί από την Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας με επικεφαλής τον κ. Αλιβιζάτο.
Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις έγιναν από τη νομαρχιακή εκπρόσωπο Μαρία Μίχου και τους εκπροσώπους των υποψηφίων που παραβρέθηκαν, κυρίους Νταμπώση, Κιτιξή και Βαβάκο, οι οποίοι και αναφέρθηκαν στον σχεδιασμό και στην προετοιμασία σε επίπεδο νομού.

Όπως ανέφερε η κ. Μίχου, οι στόχοι είναι δύο: Αφενός το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας και αφετέρου η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών σ’ αυτήν. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αναχώρησε για την αιωνιότητα σήμερα ο Θεολόγος, Δημήτρης Κυριακού, Διευθυντής τού Μουσικού Σχολείου Κατερίνης. (17 φωτογραφίες)

Στην Κατερίνη, ο Νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης, που έσωσε και τη μικρή Παρασκευούλα από τον Άγ.Σπυρίδωνα. (31 φωτογραφίες)

Ο 10γλωσσος Κατερινιώτης Γ.Κυραϊλίδης, 1ος Έλληνας μέλος τού HYPIA!