Την Πιερία ως «Olympus Riviera» πρόβαλε η ΕΞΕΠ στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του ΛονδίνουΜε μεγάλο ενδιαφέρον για το τουριστικό προϊόν της Πιερίας, γνωστής ως Olympus Riviera, επέστρεψε η Ένωση Ξενοδόχων από τη Διεθνή Έκθεση του Λονδίνου, «World Travel Market-WTM 2017», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 6-8 Νοεμβρίου.
Η World Travel Market, αποτελεί κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία. Η έκθεση διεξήχθη στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου, η διάρκειά της ήταν τρεις ημέρες και συμμετείχαν περισσότεροι από 5.000 εκθέτες και 50.000 επισκέπτες.
Στο σταντ -το οποίο φιλοξενήθηκε στο περίπτερο του ΕΟΤ- πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με tour operators, travel agents, ταξιδιωτικούς οργανισμούς και δημοσιογράφους. Οι  εκπρόσωποι της ΕΞΕΠ πρόβαλαν την Πιερία των μύθων, με τις απέραντες αμμώδεις ακτές, τη μοναδικότητα του Ολύμπου ως Παγκόσμιου Μνημείου Φύσης και Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, τα αρχαιολογικά και βυζαντινά μνημεία, την τοπική παράδοση και τις υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακές υποδομές.
Καθοριστικής σημασίας ήταν το έμπρακτο ενδιαφέρον του μεγάλου τουριστικού πρακτορείου “Thomas Cook” που από φέτος θα κάνει λόγο και θα διαφημίζει την «Olympus Riviera». Αυτή η ονομασία, άλλωστε, είναι το αποτέλεσμα στρατηγικής προσέγγισης της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας και της Προέδρου, Ευαγγελίας Ξυπτερά – Λάμπρου.
Η ανάδειξη της Πιερίας ως δημοφιλούς τουριστικού προορισμού από την “Thomas Cook” προκάλεσε το ενδιαφέρον και άλλων μεγάλων τουριστικών πρακτορείων και γραφείων προβάλλοντας την Πιερική συμμετοχή στην Έκθεση του Λονδίνου.
Σύμφωνα με αποτελέσματα έρευνας που δημοσιεύτηκαν στο πλαίσιο της WTM, η Ελλάδα βρίσκεται τρίτη στις προτιμήσεις τους για ταξίδια στο μέλλον (μετά την Ιταλία και τις ΗΠΑ) ενώ οι προκρατήσεις τους για το 2018 εμφανίζονται αυξημένες σε ποσοστό από 12% έως 15%. Κατά εκτιμήσεις των έμπειρων στελεχών τού Δ.Σ. της ΕΞΕΠ, η Πιερία το καλοκαίρι θα φιλοξενήσει στις ακτές της και Βρετανούς τουρίστες.

Στη Διεθνή Έκθεση του Λονδίνου, «World Travel Market-WTM 2017» η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο Ευαγγελία Ξυπτερά - Λάμπρου, τους Αντιπρόεδρους Γιώργο Ζώβα και Δημήτρη Τοπαλίδη καθώς επίσης και από τον Γενικό Γραμματέα κ. Ηρακλή Τσιτλακίδη


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναίκα πήγε για Τεστ Παπ και ζήτησε γυναίκα νοσοκόμα, αλλά ήρθε άντρας με μούσι που δήλωνε …γυναίκα!

Θ.Λιακόπουλος: Ήρθε η ώρα τής Αλλαγής για τον Δ.Κατερίνης!

Με τον Γιώργο Νταντάμη συμπαρατάσσεται ο Πόλυς Παπαγεωργίου.

Υπόλογοι επιστήμονες επειδή ...χρησιμοποιούν ιατρικούς όρους μη αρεστούς σε εκπροσώπους της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ !

Κ.Κουκοδήμος: Όταν ανακοινώσω υποψήφιος για τον Δ.Κατερίνης, θα είναι με στήριξη της ΝΔ !

Σ.Χιονίδης: Παίρνουμε δάνειο 3 εκ. € αλλά πιστεύω …δεν θα το χρειαστούμε!

Ανεξάρτητο και πολύχρωμο Συνδυασμό για τον Δ.Κατερίνης ανακοίνωσε ο Γιώργος Νταντάμης (24 ΦΩΤΟ)

28 εκ. € χρέη ο Δ.Κατερίνης! Τώρα, θέλει και προεκλογικό δάνειο 3 εκ. € !

Συνέδριο Συνεταιριστικών Τραπεζών με τη συμμετοχή τής Τράπεζας Πιερίας.

Ο Μιχάλης Γ. Γεωργιάδης Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος με τον Θανάση Λιακόπουλο