Εκδήλωση για τα 90 χρόνια φιλανθρωπικής δράσης τού Φιλοπτώχου Συλλόγου Κατερίνης «Η Ελεημοσύνη» (20 φωτογραφίες)


ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΥ ΔΡ. ΕΛΕΝΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ

Τα 90χρονα ζωής και συνεχούς φιλανθρωπικής δράσης του γιόρτασε ο Φιλόπτωχος Σύλλογος Κατερίνης «Η Ελεημοσύνη», που ιδρύθηκε το 1927.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο π. Μιχαήλ ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, η Αντιδήμαρχος Κατερίνης Πιπίτσα Μακρίδου - Παρτσαλίδου, η Οικονομική Επόπτρια του Επιμελητηρίου Πιερίας Χάιδω Παπαχατζή - Μακρίδου, ο τ. Υφυπουργός Υγείας Γιώργος Κωνσταντόπουλος, η τ. Βουλευτής Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου, ο τ. Αναπληρωτής Δήμαρχος Κατερίνης Ζήνων Σατραζέμης, ο τ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανάσιος Λιακόπουλος κ.ά.
Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γεωργία Σαββίδου, η οποία ευχαρίστησε όλους και όλες που προσήλθαν στην εκδήλωση. Ευχαρίστησε επίσης τους Χορηγούς τού Φιλοπτώχου Συλλόγου Κατερίνης «Η Ελεημοσύνη», διότι, όπως είπε, «με μεγάλη προθυμία ανταποκρίνονται άμεσα και με μεγάλη προθυμία σε ό,τι τους ζητήσουμε».
Επιπλέον, χαιρετισμούς απηύθυναν ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος π. Μιχαήλ, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου αλλά και η Αντιδήμαρχος Κατερίνης Πιπίτσα Μακρίδου - Παρτσαλίδου.
Στη συνέχεια, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Παναγιώτα Νταβασίλη - Μπρουσκέλη, αναφέρθηκε στην πορεία, στις δράσεις και στο έργο τού Φιλοπτώχου «Η Ελεημοσύνη».

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η Εμβρυολόγος, Δρ. Ελένη Κοντογιάννη, η οποία αναφέρθηκε στις «νέες εξελίξεις στην εμβρυολογία και στην εξωσωματική γονιμοποίηση». 
Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Αστυνομικός Χρήστος Γραμματικόπουλος, ο τυχερός στην κοπή πίτας τού Συνδέσμου Αποστράτων Ν.Πιερίας

Άγιος Παΐσιος: Η λύση που θα δοθεί στο Σκοπιανό, μακροπρόθεσμα θα είναι υπέρ τής Ελλάδας (1991).

Με ευχές, τραγούδια και …απρόοπτα, η κοπή πίτας στη Θρακική Εστία Κατερίνης. (27 ΦΩΤΟ)

Κοπή Βασιλόπιτας 2019 από τον Αθλητικό Σύλλογο «Αίολος Κατερίνης»

Ο Σπύρος Κουλκουδίνας, ο τυχερός στην κοπή πίτας τής Θρακικής Εστίας Κατερίνης.

Ευχαριστίες Δημητρίου και Ολυμπίας Γιώτσα προς τους Ανάργυρους Ιατρούς, Ευγένιο και Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη, για την τρίτη επιτυχή χειρουργική επέμβαση στη μικρή Παρασκευούλα!

Την Υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Γερολιόλιος. (22 φωτογραφίες)

Κ.Κουκοδήμος: Όταν ανακοινώσω υποψήφιος για τον Δ.Κατερίνης, θα είναι με στήριξη της ΝΔ !

Ο Αστυνομικός Χρήστος Γραμματικόπουλος, Υποψ.Σύμβουλος με τον Γ.Νταντάμη.

Συλλαλητήριο στην Κατερίνη για τη Μακεδονία (22.1.2019)