Εκδήλωση για τα 90 χρόνια φιλανθρωπικής δράσης τού Φιλοπτώχου Συλλόγου Κατερίνης «Η Ελεημοσύνη» (20 φωτογραφίες)


ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΥ ΔΡ. ΕΛΕΝΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ

Τα 90χρονα ζωής και συνεχούς φιλανθρωπικής δράσης του γιόρτασε ο Φιλόπτωχος Σύλλογος Κατερίνης «Η Ελεημοσύνη», που ιδρύθηκε το 1927.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο π. Μιχαήλ ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, η Αντιδήμαρχος Κατερίνης Πιπίτσα Μακρίδου - Παρτσαλίδου, η Οικονομική Επόπτρια του Επιμελητηρίου Πιερίας Χάιδω Παπαχατζή - Μακρίδου, ο τ. Υφυπουργός Υγείας Γιώργος Κωνσταντόπουλος, η τ. Βουλευτής Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου, ο τ. Αναπληρωτής Δήμαρχος Κατερίνης Ζήνων Σατραζέμης, ο τ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανάσιος Λιακόπουλος κ.ά.
Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γεωργία Σαββίδου, η οποία ευχαρίστησε όλους και όλες που προσήλθαν στην εκδήλωση. Ευχαρίστησε επίσης τους Χορηγούς τού Φιλοπτώχου Συλλόγου Κατερίνης «Η Ελεημοσύνη», διότι, όπως είπε, «με μεγάλη προθυμία ανταποκρίνονται άμεσα και με μεγάλη προθυμία σε ό,τι τους ζητήσουμε».
Επιπλέον, χαιρετισμούς απηύθυναν ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος π. Μιχαήλ, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου αλλά και η Αντιδήμαρχος Κατερίνης Πιπίτσα Μακρίδου - Παρτσαλίδου.
Στη συνέχεια, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Παναγιώτα Νταβασίλη - Μπρουσκέλη, αναφέρθηκε στην πορεία, στις δράσεις και στο έργο τού Φιλοπτώχου «Η Ελεημοσύνη».

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η Εμβρυολόγος, Δρ. Ελένη Κοντογιάννη, η οποία αναφέρθηκε στις «νέες εξελίξεις στην εμβρυολογία και στην εξωσωματική γονιμοποίηση». 




















Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, στην Κατερίνη. (25 φωτογραφίες).

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Η «ερώτηση» και η «επερώτηση» στη Βουλή είναι το ίδιο και το αυτό; Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος: Χρόνια πολλά, Έλληνες, χρόνια ευλογημένα, χαρούμενα, ειρηνικά!

Τη δημιουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου αποφάσισε το Δ.Σ. Κατερίνης.

Κι άλλο ευτράπελο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. (Δημοσιεύει ο Γιώργος Κολωνιάρης).

Αστυνομικός Δ/ντής Γ.Τζήμας: Αφανείς ήρωες των προσπαθειών μας, οι οικογένειές μας! (84 Φωτογραφίες)