Χριστουγεννιάτικο δώρο, ένα Περιπολικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης* Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΗ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε προχθές (21-12-2017) η παράδοση περιπολικού αυτοκινήτου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, ΔΩΡΕΑ της εταιρείας «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» σε συνεργασία με ιδιώτη, ως αναγνώριση της προσφοράς και του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η δωρεά του οχήματος πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, με την παρουσία του Διευθυντή Λειτουργίας της εταιρείας «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» κ. Δημητρίου Μανδαλώζη, της εκπροσώπου τύπου της εταιρείας κ. Ειρήνης Ζαβρίδου, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχου Αθανάσιου Μαντζούκα, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, Αστυνομικού Διευθυντή Γεώργιου Τζήμα, καθώς και αστυνομικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Κατά την παράδοση του οχήματος, δόθηκε τιμητική πλακέτα στους εκπροσώπους της εταιρείας, ως ένδειξη ευχαρίστησης και εκτίμησης για την ανιδιοτελή προσφορά και την ενίσχυση της συνεργασίας με στόχο την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών και εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αναχώρησε για την αιωνιότητα σήμερα ο Θεολόγος, Δημήτρης Κυριακού, Διευθυντής τού Μουσικού Σχολείου Κατερίνης. (17 φωτογραφίες)

Στην Κατερίνη, ο Νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης, που έσωσε και τη μικρή Παρασκευούλα από τον Άγ.Σπυρίδωνα. (31 φωτογραφίες)

Ο 10γλωσσος Κατερινιώτης Γ.Κυραϊλίδης, 1ος Έλληνας μέλος τού HYPIA!