Γιάννης Παπαζαχαρίας: Κυριάκο Μητσοτάκη, τα έμαθες τα νέα;


Η φωτογραφία που δημοσιεύεται εδώ είναι ΑΡΧΕΙΟΥ. Είναι από την επίσκεψη του τότε Υποψηφίου Προέδρου τής Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Δημαρχείο Κατερίνης. (2.11.2015)


Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Νέα Δημοκρατία έχει ρίξει όλο το βάρος της αντιπολιτευτικής της κριτικής στην ανικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ για να προσελκύσει επενδύσεις στην χώρα μας. Παράλληλα βασίζει ολόκληρο το πρόγραμμά της στην ανάγκη για προσέλκυση νέων επενδύσεων στην χώρα μας.
Στο 1ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας «για τους Εργαζόμενους και τους Ανέργους» που έλαβε χώρα στη Νίκαια στις αρχές Οκτωβρίου, ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος επεσήμανε πως προτεραιότητα της ΝΔ είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέα Δημοκρατία σημαίνει νέες δουλειές, ανέφερε παραστατικά ο κ. Μητσοτάκης και εξήγησε ότι η καλύτερη κοινωνική πολιτική είναι η δημιουργία θέσεων απασχόλησης. Υπογράμμισε ότι οι νέες θέσεις εργασίας θα προκύψουν από την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «μέσα στα επόμενα χρόνια απαιτείται επενδυτική έκρηξη 100 δισ. ευρώ».
Την ίδια ώρα στην Πιερία, ο τρεις φορές εκλεγμένος, με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, πρωτοστάτησε -σε συνεργασία με τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- στο «κόψιμο» μιας τεράστιας επένδυσης στον τουρισμό. Πρόκειται για την έκταση πενήντα στρεμμάτων στην Παραλία Κατερίνης όπου λέγεται πως θα γινόταν μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα και θα δημιουργούνταν κάποιες εκατοντάδες θέσεις εργασίας. Μάλιστα έφτασε σε σημείο να βάλει εναντίον τόσο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που σαφώς ήταν υπέρ της επένδυσης στην Πιερία, όσο και ενάντια ενός εκ των τεσσάρων «διεκδικητών» της έκτασης -λες και οι άλλοι δεν συμμετείχαν- του κυρίου Λάμπρου.
Αλγεινή η εντύπωση που πηγάζει από όλο αυτό. Το ερώτημα που τίθεται είναι, εάν τελικά τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζουν την κεντρική πολιτική γραμμή του κόμματος. Εδώ υπάρχει ένας βουλευτής, ο κύριος Κουκοδήμος -που έχει κατά δήλωσή του προσφύγει στη δικαιοσύνη- επειδή θίγεται ανεπανόρθωτα. Η τοπική Νέα Δημοκρατία «κάνει την πάπια» για το θέμα. Η κεντρική Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να στηρίξει, με κάποιον τρόπο, τον βουλευτή της;
Εν κατακλείδι, δεν οφείλει να πάρει θέση για το θέμα;
Δηλαδή, τι θα γίνεται στο μέλλον; Ο Μητσοτάκης θα φέρνει -με την πολιτική του- επενδύσεις & επενδυτές, και θα τους διώχνει ο κάθε Χιονίδης;


Γιάννης Παπαζαχαρίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αν λέμε όχι στη λεκτική βία, ας πούμε όχι και στον βιασμό των λέξεων που υποκρύπτουν βία! (+ 43 ΦΩΤΟ)

[ΦΩΤΟ * ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ] _ Τελικά, έχει αρχίσει η προεκλογική περίοδος στην Κατερίνη; Ή όχι;

Έλενα Χατζηλιάδου: «Μόνο όσοι επιχειρούν το ‘‘παράλογο’’, μπορούν να επιτύχουν το ‘‘αδύνατο’’»! (+ 99 ΦΩΤΟ)

Γιώργος Νταντάμης: «Στηρίζουμε την τοπική αγορά. Όλοι Μαζί, για το Δήμο Κατερίνης»

Κλαρίνα, χοροί και τραγούδια στα εκατοντάχρονα λειτουργίας τού Συλλόγου Λιβαδιωτών. (+ 105 ΦΩΤΟ)

Παραιτήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης, Στάθης Κεραμιδιώτης.

Ζ.Σατραζέμης, Α.Παπαγιαννούλης, Ε.Γκούμας & Κ.Αλμπάνης, οι επιλαχόντες για το Δ.Σ. Κατερίνης.

Την Υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Γερολιόλιος. (22 φωτογραφίες)