Με προοπτικές η συμμετοχή τής Τουριστικής Πιερίας στη Διεθνή Έκθεση Ολλανδίας «Vakantiebeurs 2018»

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Ολλανδία, Δημήτρη Χρονόπουλο, είχαν η Πρόεδρος της ΕΞΕΠ ,Ευαγγελία Ξυπτερά - Λάμπρου, καθώς και το μέλος του ΔΣ, Γιάννης Παπαδόπουλος, στο περίπτερο της Πιερίας.* Συμμετείχαν η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας - Ημαθίας - Πέλλας

Τίτλοι - Επιμέλεια Ανάρτησης:
Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός.

Από τη διεθνή τουριστική έκθεση “Vakantiebeurs 2018” στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας ήταν το φετινό ξεκίνημα της Πιερίας στις τουριστικές εκθέσεις.
Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας - Ημαθίας - Πέλλας με νέο οραματισμό και ξεκάθαρους στόχους, διεκδικούν "μερίδιο" στις δυναμικές τουριστικές αγορές της βόρειας Ευρώπης.
Με δικό της  περίπτερο, η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας  σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας - Ημαθίας - Πέλλας συμμετείχαν  στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ολλανδίας και από τις πλέον σημαντικές πανευρωπαϊκά, καθώς λειτουργεί ως δίαυλος γνωριμίας με το σύνολο των αγορών τουρισμού του ευρωπαϊκού βορρά.
Η Έκθεση της Ουτρέχτης έχει διπλό προσανατολισμό, αφενός μεν να υπάρξουν επαγγελματικές επαφές με Τour Operators, αεροπορικές εταιρείες, τουριστικούς πράκτορες και μέσα ενημέρωσης, αφετέρου δε οι επισκέπτες να έχουν, σε βιωματικό επίπεδο, επαφή με τις προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες.

Ο Όλυμπος στο επίκεντρο θαυμασμού επισκεπτών στο τουριστικό περίπτερο της Ένωσης Ξενοδόχων

Πόλος έλξης τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών του τουρισμού και κοινού ήταν το περίπτερο της Πιερίας με την Πρόεδρο της ΕΞΕΠ και μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Ευαγγελία Ξυπτερά, και το μέλος του ΔΣ της ΕΞΕΠ Γιάννη Παπαδόπουλο να αναδεικνύουν τα θέλγητρα του τόπου και την απαράμιλλη Πιερική φιλοξενία.
Ο Όλυμπος για ακόμη μια φορά στάθηκε στο επίκεντρο του θαυμασμού των επισκεπτών ενώ εκφράστηκε έντονο ενδιαφέρον για τα κάμπινγκ και τα ορεινά καταλύματα της Πιερίας.
Μεταξύ άλλων, το περίπτερο της Πιερίας επισκέφθηκαν ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Ολλανδία, Δημήτρης Χρονόπουλος, η Διευθύντρια του ΕΟΤ σε Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο, Ελένη Σκαρβέλη, καθώς και ο εκ Πιερίας ορμώμενος, εργαζόμενος στο ίδιο γραφείο του ΕΟΤ, Δημήτρης Μπίλας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαδόπουλος έδωσε και συνέντευξη σε Ολλανδικά Μέσα Ενημέρωσης μιλώντας με τον κατάλληλο τρόπο για την Πιερία και τις ακτές του Ολύμπου ως τουριστικό προορισμό, όλο το χρόνο.

Ευαγγελία Ξυπτερά: Είμαστε παρόντες  σε κάθε σημαντική έκθεση, με στοχευμένες δράσεις και στρατηγική!

«Η Ελλάδα για τους Ολλανδούς είναι στις Top 5 προτιμήσεις των επισκεπτών, σε επίπεδο Ευρώπης. Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας μαζί με την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας συμμετείχαμε στην έκθεση με δική μας πρωτοβουλία και αποκλειστικά με τις δικές μας δυνάμεις.
Είμαστε παρόντες  σε κάθε σημαντική έκθεση, με στοχευμένες δράσεις και στρατηγική, διότι πιστεύουμε στη δυναμική του τόπου μας και στους ανθρώπους που αγαπούν και επενδύουν στην Πιερία.
Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο τουριστικό μας προϊόν επιβεβαιώνει την επιλογή μας να στοχεύσουμε σε νέες αγορές και σε τουρίστες υψηλού οικονομικού επιπέδου", ανέφερε σε δηλώσεις της η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, Ευαγγελία Ξυπτερά.

Γιάννης Παπαδόπουλος: Με συνεχή παρουσία σ' αυτές τις μεγάλες εκθέσεις, η γη του Ολύμπου διεκδικεί τη θέση που της αξίζει!

«Αξίζουμε το καλύτερο ως τόπος και το διεκδικούμε. Ήταν πολλά και θετικά τα μηνύματα που πήραμε από την Έκθεση της Ουτρέχτης.
Κάθε χρόνο, πάνω από 100.000 επισκέπτες επισκέπτονται την έκθεση ενώ συμμετέχουν σ’ αυτήν πάνω από 1.000 εκθέτες, με την Ελλάδα να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των Ευρωπαίων τουριστών.

Είναι γεγονός ότι η Πιερία προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Βήμα - βήμα, με συνέπεια και παρουσία σ' αυτές τις μεγάλες εκθέσεις, η γη του Ολύμπου μπορεί να γίνει γνωστή διεκδικώντας τη θέση που της αξίζει ως τουριστικός προορισμός», δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος

 Η Διευθύντρια του ΕΟΤ σε Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο, Ελένη Σκαρβέλη, στο περίπτερο της Πιερίας. 

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος μιλά στα Ολλανδικά Μέσα Ενημέρωσης αναδεικνύοντας την Πιερία ως τουριστικό προορισμό, όλο το χρόνο. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αν λέμε όχι στη λεκτική βία, ας πούμε όχι και στον βιασμό των λέξεων που υποκρύπτουν βία! (+ 43 ΦΩΤΟ)

[ΦΩΤΟ * ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ] _ Τελικά, έχει αρχίσει η προεκλογική περίοδος στην Κατερίνη; Ή όχι;

Έλενα Χατζηλιάδου: «Μόνο όσοι επιχειρούν το ‘‘παράλογο’’, μπορούν να επιτύχουν το ‘‘αδύνατο’’»! (+ 99 ΦΩΤΟ)

Γιώργος Νταντάμης: «Στηρίζουμε την τοπική αγορά. Όλοι Μαζί, για το Δήμο Κατερίνης»

Κλαρίνα, χοροί και τραγούδια στα εκατοντάχρονα λειτουργίας τού Συλλόγου Λιβαδιωτών. (+ 105 ΦΩΤΟ)

Παραιτήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης, Στάθης Κεραμιδιώτης.

Ζ.Σατραζέμης, Α.Παπαγιαννούλης, Ε.Γκούμας & Κ.Αλμπάνης, οι επιλαχόντες για το Δ.Σ. Κατερίνης.

Την Υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Γερολιόλιος. (22 φωτογραφίες)