Άννα Καραμανλή: Ως ΝΔ αφουγκραζόμαστε τους Έλληνες που λένε ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα! (47 φωτογραφίες)








* Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Β’ ΑΘΗΝΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Η «ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS» ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

* ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΝΔ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Παρουσίαση θέματος,
Φωτογραφικό Υλικό:
Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός *

Κατά τη Βουλευτή τής Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή, η υπόθεση της Novartis είναι μια σκευωρία, επειδή, όπως υποστηρίζει, «οι τρεις μάρτυρες με κουκούλες», όπως λέει, (πρόκειται για προστατευόμενους μάρτυρες των οποίων δεν αποκαλύπτονται τα ονόματα και οι ιδιότητές τους) στις καταθέσεις τους δεν μιλούν με βεβαιότητες αλλά με υποθετικά ρήματα.
Η κ. Καραμανλή ισχυρίζεται ότι η υπόθεση αυτή ανακινήθηκε από την Κυβέρνηση αμέσως μετά τα μεγάλα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία. Και αυτό έγινε μόνο και μόνο για στρέψει τα μάτια τού κόσμου σε άλλο θέμα.
Ως προς τη διαγραφή τού κ. Αντώναρου, πρώην Κυβερνητικού Εκπροσώπου επί Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, η κ. Καραμανλή είπε ότι ο πρ. Βουλευτής διάλεξε έναν λάθος τρόπο για να πει αυτά που ήθελε να πει.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις τής Βουλευτού έγιναν πριν από την έναρξη της εκδήλωσης κοπής πίτας τού Τμήματος Γυναικών τής ΝΟΔΕ Πιερίας.

Δηλώσεις τής Βουλευτού Άννας Καραμανλή στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης

Οι δηλώσεις τής κ. Καραμανλή έχουν ως εξής:
«Μιλάμε για σκευωρία, όσον αφορά στην «υπόθεση Novartis», πρώτον γιατί έχουμε να κάνουμε με τρεις μάρτυρες με «κουκούλες» οι οποίοι απαντούν στις καταθέσεις τους με (λέξεις τού τύπου) «νομίζω», «υποθέτω», «εικάζω», «άκουσα». Έτσι δεν στοιχειοθετείται μια ιστορία με βάση (κάποια) υποθετικά (ρήματα, αλλά) πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία και, σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να κρεμάμε πολιτικούς αντιπάλους στα «μανταλάκια».
Αυτό είναι μια συνειδητή επιλογή τής Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖ/ΑΝΕΛ στην προσπάθειά της να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα πολύ σοβαρά προβλήματα και τα οικονομικής φύσεως (αλλά) και την αποτυχία της σ’ όλους τούς τομείς: Στην παιδεία, στην υγεία, στην εγκληματικότητα, στην ασφάλεια του πολίτη, στο μεταναστευτικό αλλά και για ν’ αλλάξει την ατζέντα (στο θέμα) με την τεράστια συμμετοχή τού κόσμου στα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, γιατί σε έναν άσχετο χρόνο η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖ/ΑΝΕΛ αποφάσισε να ανοίξει το σκοπιανό θέμα, ένα μείζον εθνικό θέμα, με σκοπό να διχάσει τη Νέα Δημοκρατία.
(Όμως), στον λάκκο που η ίδια άνοιξε, μπήκε η ίδια μέσα μετά από τους κακούς χειρισμούς, τη διπλωματία επιπέδου δεκαπενταμελούς, γιατί αυτή η Κυβέρνηση κατεβαίνει με δύο (διαφορετικές) γραμμές, διαφορετική γραμμή έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, διαφορετική (γραμμή έχουν) οι ΑΝΕΛ και, σε κάθε περίπτωση, ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ως Πρωθυπουργός τής Χώρας.
Εμείς (στη Νέα Δημοκρατία) είμαστε αντίθετοι στον τεμαχισμό, (στη) σαλαμοποίηση της λύσης. Πιστεύουμε σε μία λύση πακέτο κάτω από συγκεκριμένους όρους οι οποίοι είναι: Η απαλοιφή αλυτρωτικών στοιχείων (από την πλευρά των Σκοπίων), η αλλαγή τού Συντάγματος, ένα όνομα για όλες τις χρήσεις εντός (τής Χώρας αυτής, αλλά) και εκτός, και φυσικά, ένα όνομα αποδεκτό από τους Έλληνες, γιατί δεν γίνεται να μην αφουγκραζόμαστε τους Έλληνες (εκείνους που λένε ότι) η Μακεδονία είναι Ελλάδα. Και αν δεν ξεκινήσουμε από την απαλοιφή αλυτρωτικών στοιχείων και (για) το δήθεν μακεδονικό έθνος, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε (στη διαπραγμάτευση για το όνομα της γειτονικής Χώρας). Ξεκινάμε από το Βουκουρέστι και (από) το minimum του Βουκουρεστίου.
Για τη διαγραφή τού κ. Αντώναρου πιστεύω ότι μπορείς να πεις πολλά πράγματα με χιλιάδες τρόπους. Ο τρόπος με τον οποίο το χειρίστηκε (το θέμα) ο πρώην Υπουργός, δεν αρμόζει σε έναν πρώην Υπουργό και Βουλευτή. Σε κάθε περίπτωση, είναι σεβαστή η άποψη του Προέδρου τής Νέας Δημοκρατίας -την ίδια άποψη έχω κι εγώ, την οποία έκανα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες (Σάββατο) το μεσημέρι, πριν βγει η διαγραφή τού κ. Αντώναρου.-
Πιστεύω ότι γίνεται μια στοχοποίηση στελεχών και πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τη λάσπη, γιατί μ’ αυτή τη λάσπη (οι κυβερνώντες) θα κινηθούν, όπως φαίνεται, μέχρι τις εκλογές».

Η εκδήλωση

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της υπεύθυνης του Τομέα Γυναικών  της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Κικής Καραγιαννίδου, η οποία μίλησε για την πρόσφορα των γυναικών στην παράταξη διαχρονικά.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης ζήτησε ενότητα από τα στελέχη για το καλό της παράταξης.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, οι πρώην Βουλευτές Γιώργος Κωνσταντόπουλος και Άννα Μάνη, οι πολιτευτές Δημήτρης Μπέης και Κλεόβουλος Θεοτόκης.
Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους η Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής τού Πανεπιστημίου Αθηνών Έφη Μπάσδρα ενώ μαζί της ήταν και στελέχη τού Παραρτήματος Πιερίας τής Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών «Οι Ολυμπιάδες» με επικεφαλής την Πρόεδρο Φωτεινή Φλογέρα, η Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών τού Επιμελητηρίου Πιερίας, Ευγενία (Βίνα) Φλογέρα.
Επιπλέον, παραβρέθηκαν τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Αθανάσιος Λιακόπουλος και Λευτέρης Μωυσιάδης, οι Πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο. Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας και Δίου Ολύμπου Θ. Πυρόβολος,  οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δημήτρης Τσιμήτρης και Στέφανος Μπιτόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κατερίνης Πιπίτσα Μακρίδου, οι Αντιδήμαρχοι Δίου Ολύμπου Γ. Πούλιος και Διονύσης Φόλιος.

Χαιρετισμό απέστειλαν ο Γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γραμματέας Οργανωτικού Στ. Κονταδάκης και ο Βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση, λόγω απουσίας στο εξωτερικό.  













































Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, στην Κατερίνη. (25 φωτογραφίες).

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Η «ερώτηση» και η «επερώτηση» στη Βουλή είναι το ίδιο και το αυτό; Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος: Χρόνια πολλά, Έλληνες, χρόνια ευλογημένα, χαρούμενα, ειρηνικά!

Τη δημιουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου αποφάσισε το Δ.Σ. Κατερίνης.

Κι άλλο ευτράπελο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. (Δημοσιεύει ο Γιώργος Κολωνιάρης).

Αστυνομικός Δ/ντής Γ.Τζήμας: Αφανείς ήρωες των προσπαθειών μας, οι οικογένειές μας! (84 Φωτογραφίες)