Ευχαριστίες Δημητρίου και Ολυμπίας Γιώτσα προς τους Ανάργυρους Ιατρούς, Ευγένιο και Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη, για την τρίτη επιτυχή χειρουργική επέμβαση στη μικρή Παρασκευούλα!
Άγιος Σπυρίδωνας
Δ.Δίου-Ολύμπου Ν.Πιερίας,
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Ως οικογένεια της μικρής Παρασκευούλας, από την περιοχή τού Αγίου Σπυρίδωνα Δ.Δίου-Ολύμπου Νομού Πιερίας, ευχαριστούμε τον Γενικό Χειρουργό Ιατρό, Ευγένιο Μπαϊραμίδη (αδελφό τού Νευροχειρουργού Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη), για την πρόσφατη και επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση που έκανε στην κόρη μας, Παρασκευούλα, στο Νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, στην Αθήνα.
Είναι το τρίτο χειρουργείο, τα τελευταία δύο χρόνια, που γίνεται στην κόρη μας από τα δύο αυτά αδέλφια, Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη και Ευγένιο Μπαϊραμίδη.
Όπως είναι πλέον γνωστό ανά το πανελλήνιο, ο Νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης πραγματοποίησε, στο Βοστάνειο Νοσοκομείο, στη Μυτιλήνη, τα δύο πρώτα κρίσιμα χειρουργεία στην κόρη μας και της έδωσε τη δυνατότητα να ζει σήμερα, όταν άλλοι, σε μεγάλα νοσοκομεία τής Χώρας, είχαν δώσει στην Παρασκευούλα μας μια μικρή διορία ζωής, την είχαν …ξεγραμμένη! Το τρίτο, πρόσφατο, χειρουργείο το έκανε ο αδελφός τού Ευρυβιάδη, ο Γενικός Χειρουργός, Ευγένιος Μπαϊραμίδης.
Πρόκειται για δύο αδέλφια που διακονούν την ιατρική επιστήμη και τους πάσχοντες συνανθρώπους μας με αληθινή αγάπη, με ανθρωπιά, με ανιδιοτέλεια, χωρίς ούτε να ζητούν χρήματα από τις οικογένειες των ασθενών τους (όπως κάποιοι άλλοι το συνηθίζουν) αλλά ούτε καν να δέχονται χρήματα που τυχόν αυθόρμητα επιχειρούν κάποιες οικογένειες ασθενών να τους δώσουν.
Τα δύο αδέλφια, από μικρή ηλικία, ακολουθούσαν τις νουθεσίες τής οικογένειάς τους, τα διδάγματα των Πνευματικών Πατέρων και διδασκάλων τους, το παράδειγμα προσφοράς των Ιατρών αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού, το παράδειγμα προσφοράς τού αγίου Λουκά, Επισκόπου Συμφερουπόλεως Κριμαίας, αλλά και τα παραδείγματα άλλων αγίων τής Ορθοδόξου Εκκλησίας.
Γι’ αυτό, χωρίς υπερβολή, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης και ο Ευγένιος Μπαϊραμίδης είναι δύο σύγχρονοι Ανάργυροι (αφιλοχρήματοι) αδελφοί Ιατροί.
«Ευλογητός ο Θεός εν τοις αγίοις αυτού»! Νιώθουμε, λοιπόν, κι εμείς ευλογημένοι ως οικογένεια που πριν από δύο χρόνια γνωρίσαμε την οικογένεια του Γιώργου και της Αντιγόνης Μπαϊραμίδη, των γονέων που γέννησαν εννέα παιδιά, μεταξύ δε αυτών και τους Ευρυβιάδη και Ευγένιο.
Νιώθουμε ευγνώμονες για τη φιλοξενία που μας παρείχε η οικογένεια Μπαϊραμίδη, εκεί στην Αθήνα, κατά τις ημέρες τού τρίτου χειρουργείου. Νιώθουμε όμως και ευγνώμονες για την άψογη εξυπηρέτηση που δεχθήκαμε στο Νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, για την αφιλοκερδή αντιμετώπιση του νέου μας περιστατικού.
Και για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε τον Γενικό Χειρουργό Ιατρό Ευγένιο Μπαϊραμίδη αλλά και όλη την ομάδα τού προσωπικού που κινείται γύρω του και υπό τις εντολές του κατά τις ώρες των χειρουργικών περιστατικών, εκεί όπου καθημερινά κρίνονται ακόμη και ζωές συνανθρώπων μας.
Ο Θεός να έχει όλους και όλες καλά, καθώς και τις οικογένειές τους.

Με απέραντη και παντοτινή ευγνωμοσύνη
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΓΙΩΤΣΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Διαβήτης & Εκπαίδευση»: Ημερίδα Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας & Ιατρικού Συλλόγου (+ 45 ΦΩΤΟ)

Ελευθέριος Ελευθεριάδης. Αποκαλυπτήρια ήθους και ζωής του στα αποκαλυπτήρια της προτομής του. (+ 141 ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη του υποψ. Δημάρχου Κατερίνης, Γ.Νταντάμη, στο Γηροκομείο "Καλός Σαμαρείτης", στα Ευαγγελικά.

Ο Δικηγόρος Χαρ.Μπρουσκέλης Υποψήφιος με τον Γ.Νταντάμη για τον Δ.Κατερίνης

Στη μνήμη τού Καθηγητή Α.Π.Θ., Δημήτρη Λυπουρλή, που έφυγε από κοντά μας (15.11.2018).

Χρ.Παπαστεργίου: Ξέμεινε πίσω η Κ.Μακεδονία, με ευθύνη Π.Ψωμιάδη & Απ.Τζιτζικώστα! (+ 8 ΦΩΤΟ)

Ανεξάρτητο και πολύχρωμο Συνδυασμό για τον Δ.Κατερίνης ανακοίνωσε ο Γιώργος Νταντάμης (24 ΦΩΤΟ)

Χώματα, λάσπες, σκουπίδια & σκοτάδια στο Β' Δημοτικό Κοιμητήριο Κατερίνης…

Κ.Κουκοδήμος: Έκλεισε ο κύκλος Χιονίδη στον Δ.Κατερίνης. Ώρα για νέους ανθρώπους!

Ένας υπέροχος ύμνος στα Πιέρια Όρη, από τον Λουδοβίκο των Ανωγείων! (+ 97 ΦΩΤΟ)