Συνάντηση της Δημοσιογραφικής Ομάδας τού 5ου ΓΕΛ, 10 χρόνια μετά.


Με ιδιαίτερη συγκίνηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου στις 8.00 το βράδυ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης  η εκδήλωση για τα 10 χρόνια ενεργής παρουσίας της δημοσιογραφικής ομάδας του σχολείου.
Η εφημερίδα ¨πεμπτουσία εν τύπω¨ που συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια ζωής με συντονίστριες τις φιλολόγους Κωνσταντία Καρπούζα και Ιωάννα Πεσερίδου γιόρτασαν τα «γενέθλια» της «5ουσίας» μαζί με πολλούς  μαθητές -ενήλικες πια «δημοσιογράφους» που άφησαν το δικό τους στίγμα στην εφημερίδα μέσα από τα άρθρα και τις δράσεις τους.
Όλοι μαζί ταξίδεψαν στα φύλλα της εφημερίδας, στις δράσεις της ομάδας και θυμήθηκαν τις στιγμές που έζησαν και μοιράστηκαν μέσα και έξω από τον σχολικό χώρο αποδεικνύοντας ότι οι εξωσχολικές δράσεις μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη!
Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν νοσταλγικά βίντεο μέσα από τα οποία γεύτηκαν όμορφες στιγμές από τα σχολικά τους χρόνια, δοκίμασαν πλούσια εδέσματα και μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα.

Την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους η Υπεύθυνη Πολιτιστικών θεμάτων που τόσα χρόνια στηρίζει την ομάδα Μυράντα Παππά,  η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Διονυσία Ουσταμπασίδου, ο πρώτος Διευθυντής του 5ου ΓΕΛ Βασίλειος Μπιτόπουλος, η Διευθύντρια του σχολείου Μαρία Κορύτσα, η Πρόεδρος του Ελληνορωσικού Κέντρου Φιλίας Ελένη Παυλίδου, πολλοί διδάσκοντες, γονείς και φίλοι της Πεμπτουσίας. Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναίκα πήγε για Τεστ Παπ και ζήτησε γυναίκα νοσοκόμα, αλλά ήρθε άντρας με μούσι που δήλωνε …γυναίκα!

Θ.Λιακόπουλος: Ήρθε η ώρα τής Αλλαγής για τον Δ.Κατερίνης!

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου δεν επέτρεψε Θ.Λειτουργία στην Παναγία τής Πέτρας (29 ΦΩΤΟ)

Ανεξάρτητο και πολύχρωμο Συνδυασμό για τον Δ.Κατερίνης ανακοίνωσε ο Γιώργος Νταντάμης (24 ΦΩΤΟ)

Η (χαμένη) Ελληνική Παράδοση του Ενικού στις σχέσεις των Ελλήνων [Άρθρο]

Ευχαριστίες Δημητρίου και Ολυμπίας Γιώτσα προς τους Ανάργυρους Ιατρούς, Ευγένιο και Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη, για την τρίτη επιτυχή χειρουργική επέμβαση στη μικρή Παρασκευούλα!

Θανάσης Λιακόπουλος: «Να γίνουμε άνθρωποι ξανά»!

Ο 10γλωσσος Κατερινιώτης Γ.Κυραϊλίδης, 1ος Έλληνας μέλος τού HYPIA!

Την Υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Γερολιόλιος. (22 φωτογραφίες)

Υπόλογοι επιστήμονες επειδή ...χρησιμοποιούν ιατρικούς όρους μη αρεστούς σε εκπροσώπους της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ !