Συνάντηση της Δημοσιογραφικής Ομάδας τού 5ου ΓΕΛ, 10 χρόνια μετά.


Με ιδιαίτερη συγκίνηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου στις 8.00 το βράδυ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης  η εκδήλωση για τα 10 χρόνια ενεργής παρουσίας της δημοσιογραφικής ομάδας του σχολείου.
Η εφημερίδα ¨πεμπτουσία εν τύπω¨ που συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια ζωής με συντονίστριες τις φιλολόγους Κωνσταντία Καρπούζα και Ιωάννα Πεσερίδου γιόρτασαν τα «γενέθλια» της «5ουσίας» μαζί με πολλούς  μαθητές -ενήλικες πια «δημοσιογράφους» που άφησαν το δικό τους στίγμα στην εφημερίδα μέσα από τα άρθρα και τις δράσεις τους.
Όλοι μαζί ταξίδεψαν στα φύλλα της εφημερίδας, στις δράσεις της ομάδας και θυμήθηκαν τις στιγμές που έζησαν και μοιράστηκαν μέσα και έξω από τον σχολικό χώρο αποδεικνύοντας ότι οι εξωσχολικές δράσεις μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη!
Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν νοσταλγικά βίντεο μέσα από τα οποία γεύτηκαν όμορφες στιγμές από τα σχολικά τους χρόνια, δοκίμασαν πλούσια εδέσματα και μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα.

Την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους η Υπεύθυνη Πολιτιστικών θεμάτων που τόσα χρόνια στηρίζει την ομάδα Μυράντα Παππά,  η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Διονυσία Ουσταμπασίδου, ο πρώτος Διευθυντής του 5ου ΓΕΛ Βασίλειος Μπιτόπουλος, η Διευθύντρια του σχολείου Μαρία Κορύτσα, η Πρόεδρος του Ελληνορωσικού Κέντρου Φιλίας Ελένη Παυλίδου, πολλοί διδάσκοντες, γονείς και φίλοι της Πεμπτουσίας. Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εκδήλωση στο Public Κατερίνης για αντιμετώπιση του παιδικού Διαβήτη, με υγιεινή διατροφή και άσκηση.

Συναυλία τής Πολυτονικής για τις γερόντισσες του Εκκλ. Γηροκομείου Ι.Μ. Κίτρους.

Η.Χατζηχριστοδούλου: Δεν θα επιβιώσουμε με το βόλεμα αλλά με τη δημιουργική σκέψη! (28 ΦΩΤΟ)

Εκδηλώσεις επετείου απελευθέρωσης της Κατερίνης (453 ΦΩΤΟ)

Ποια η εξήγηση για Δισταγμούς επιχειρηματιών στην υλοποίηση ωφέλιμων προγραμμάτων;

Ερωτήματα και Ερωτηματικά γύρω από μια δημοσκόπηση για τον Δ.Κατερίνης…

Γ.Κυριακίδης: Προεκλογική «αμνησία» έπαθε ο Δήμαρχος Σ.Χιονίδης…

Μήνυμα του Δημάρχου Σ.Χιονίδη, για την επέτειο απελευθέρωσης της Κατερίνης.

Γυναίκα πήγε για Τεστ Παπ και ζήτησε γυναίκα νοσοκόμα, αλλά ήρθε άντρας με μούσι που δήλωνε …γυναίκα!

Αντάμωμα στην Κατερίνη αποφοίτων Ενωμοταρχών 1978 των Σχολών Αθηνών & Ρόδου. (99 ΦΩΤΟ)