Συνάντηση της Δημοσιογραφικής Ομάδας τού 5ου ΓΕΛ, 10 χρόνια μετά.


Με ιδιαίτερη συγκίνηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου στις 8.00 το βράδυ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης  η εκδήλωση για τα 10 χρόνια ενεργής παρουσίας της δημοσιογραφικής ομάδας του σχολείου.
Η εφημερίδα ¨πεμπτουσία εν τύπω¨ που συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια ζωής με συντονίστριες τις φιλολόγους Κωνσταντία Καρπούζα και Ιωάννα Πεσερίδου γιόρτασαν τα «γενέθλια» της «5ουσίας» μαζί με πολλούς  μαθητές -ενήλικες πια «δημοσιογράφους» που άφησαν το δικό τους στίγμα στην εφημερίδα μέσα από τα άρθρα και τις δράσεις τους.
Όλοι μαζί ταξίδεψαν στα φύλλα της εφημερίδας, στις δράσεις της ομάδας και θυμήθηκαν τις στιγμές που έζησαν και μοιράστηκαν μέσα και έξω από τον σχολικό χώρο αποδεικνύοντας ότι οι εξωσχολικές δράσεις μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη!
Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν νοσταλγικά βίντεο μέσα από τα οποία γεύτηκαν όμορφες στιγμές από τα σχολικά τους χρόνια, δοκίμασαν πλούσια εδέσματα και μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα.

Την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους η Υπεύθυνη Πολιτιστικών θεμάτων που τόσα χρόνια στηρίζει την ομάδα Μυράντα Παππά,  η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Διονυσία Ουσταμπασίδου, ο πρώτος Διευθυντής του 5ου ΓΕΛ Βασίλειος Μπιτόπουλος, η Διευθύντρια του σχολείου Μαρία Κορύτσα, η Πρόεδρος του Ελληνορωσικού Κέντρου Φιλίας Ελένη Παυλίδου, πολλοί διδάσκοντες, γονείς και φίλοι της Πεμπτουσίας. Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Αστυνομικός Χρήστος Γραμματικόπουλος, ο τυχερός στην κοπή πίτας τού Συνδέσμου Αποστράτων Ν.Πιερίας

Άγιος Παΐσιος: Η λύση που θα δοθεί στο Σκοπιανό, μακροπρόθεσμα θα είναι υπέρ τής Ελλάδας (1991).

Με ευχές, τραγούδια και …απρόοπτα, η κοπή πίτας στη Θρακική Εστία Κατερίνης. (27 ΦΩΤΟ)

Κοπή Βασιλόπιτας 2019 από τον Αθλητικό Σύλλογο «Αίολος Κατερίνης»

Ο Σπύρος Κουλκουδίνας, ο τυχερός στην κοπή πίτας τής Θρακικής Εστίας Κατερίνης.

Ευχαριστίες Δημητρίου και Ολυμπίας Γιώτσα προς τους Ανάργυρους Ιατρούς, Ευγένιο και Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη, για την τρίτη επιτυχή χειρουργική επέμβαση στη μικρή Παρασκευούλα!

Την Υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Γερολιόλιος. (22 φωτογραφίες)

Κ.Κουκοδήμος: Όταν ανακοινώσω υποψήφιος για τον Δ.Κατερίνης, θα είναι με στήριξη της ΝΔ !

Ο Αστυνομικός Χρήστος Γραμματικόπουλος, Υποψ.Σύμβουλος με τον Γ.Νταντάμη.

Συλλαλητήριο στην Κατερίνη για τη Μακεδονία (22.1.2019)