Σεμινάριο Εθελοντών Ερυθρού Σταυρού Πιερίας για τον Παιδικό ΔιαβήτηΔίωρη Εκπαιδευτική Συνάντηση–Διαδραστικό Σεμινάριο των Εθελοντών Νοσηλευτών του Ερυθρού Σταυρού Ν.Πιερίας. για την αντιμετώπιση του Ινσουλινοεξαρτώμενου /Παιδικού Διαβήτη.
Στις 20 Απριλίου 2018 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των εθελοντών νοσηλευτικής του Τοπικού Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης από το Σύλλογο Διαβητικών Ν.Πιερίας, με εισηγητές τον κύριο Δαραμήλα Χρήστο, Βιολόγο και Πρόεδρο της Πανελλήνιες Ομοσπονδίας Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, καθώς και τον Ιατρό Τούρτα Ιωάννη, Παθολόγο με ειδικότητα στο διαβήτη και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Διαβητικών Ν.Πιερίας.
Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν η εκπαίδευση των Εθελοντών Νοσηλευτικής του Ερυθρού Σταυρού, προκειμένου να μπορούν να στηρίξουν ένα παιδί με διαβήτη ως εθελοντές σχολικοί νοσηλευτές. 
Ο Σύλλογος Διαβητικών Ν.Πιερίας ευχαριστεί θερμά τόσο τον Πρόεδρο του Τοπικού Τμήματος του ΕΕΣ, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο και το Δ.Σ., όσο και την κ. Ράπτη Χρύσα, Νοσηλεύτρια - Βιολόγο, εκπαιδεύτρια των εθελοντών νοσηλευτικής του Ερυθρού Σταυρού.
Η συνάντηση αυτή δεν είναι η μοναδική αφού έχουν πραγματοποιηθεί και άλλες, πρόσφατες αλλά και παλιότερες, ούτε όμως θα είναι η τελευταία δεδομένου ότι στις 9/5 και στις 16/5 θα πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις.

Επίσης, στις 7/6/2018 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης. 

Ακολουθούν
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δυναμική διαμαρτυρία Πολιτιστικών Συλλόγων Πιερίας για το Σκοπιανό (90 ΦΩΤΟ)

Μαρία Τερζίδου: Συμπορεύομαι με τον Υποψ. Δήμαρχο, Γιώργο Νταντάμη!

Με τον Γιώργο Νταντάμη συμπαρατάσσεται ο Πόλυς Παπαγεωργίου.