Σεμινάριο Εθελοντών Ερυθρού Σταυρού Πιερίας για τον Παιδικό ΔιαβήτηΔίωρη Εκπαιδευτική Συνάντηση–Διαδραστικό Σεμινάριο των Εθελοντών Νοσηλευτών του Ερυθρού Σταυρού Ν.Πιερίας. για την αντιμετώπιση του Ινσουλινοεξαρτώμενου /Παιδικού Διαβήτη.
Στις 20 Απριλίου 2018 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των εθελοντών νοσηλευτικής του Τοπικού Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης από το Σύλλογο Διαβητικών Ν.Πιερίας, με εισηγητές τον κύριο Δαραμήλα Χρήστο, Βιολόγο και Πρόεδρο της Πανελλήνιες Ομοσπονδίας Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, καθώς και τον Ιατρό Τούρτα Ιωάννη, Παθολόγο με ειδικότητα στο διαβήτη και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Διαβητικών Ν.Πιερίας.
Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν η εκπαίδευση των Εθελοντών Νοσηλευτικής του Ερυθρού Σταυρού, προκειμένου να μπορούν να στηρίξουν ένα παιδί με διαβήτη ως εθελοντές σχολικοί νοσηλευτές. 
Ο Σύλλογος Διαβητικών Ν.Πιερίας ευχαριστεί θερμά τόσο τον Πρόεδρο του Τοπικού Τμήματος του ΕΕΣ, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο και το Δ.Σ., όσο και την κ. Ράπτη Χρύσα, Νοσηλεύτρια - Βιολόγο, εκπαιδεύτρια των εθελοντών νοσηλευτικής του Ερυθρού Σταυρού.
Η συνάντηση αυτή δεν είναι η μοναδική αφού έχουν πραγματοποιηθεί και άλλες, πρόσφατες αλλά και παλιότερες, ούτε όμως θα είναι η τελευταία δεδομένου ότι στις 9/5 και στις 16/5 θα πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις.

Επίσης, στις 7/6/2018 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης. 

Ακολουθούν
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Αστυνομικός Χρήστος Γραμματικόπουλος, ο τυχερός στην κοπή πίτας τού Συνδέσμου Αποστράτων Ν.Πιερίας

Άγιος Παΐσιος: Η λύση που θα δοθεί στο Σκοπιανό, μακροπρόθεσμα θα είναι υπέρ τής Ελλάδας (1991).

Με ευχές, τραγούδια και …απρόοπτα, η κοπή πίτας στη Θρακική Εστία Κατερίνης. (27 ΦΩΤΟ)

Κοπή Βασιλόπιτας 2019 από τον Αθλητικό Σύλλογο «Αίολος Κατερίνης»

Ο Σπύρος Κουλκουδίνας, ο τυχερός στην κοπή πίτας τής Θρακικής Εστίας Κατερίνης.

Ευχαριστίες Δημητρίου και Ολυμπίας Γιώτσα προς τους Ανάργυρους Ιατρούς, Ευγένιο και Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη, για την τρίτη επιτυχή χειρουργική επέμβαση στη μικρή Παρασκευούλα!

Την Υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Γερολιόλιος. (22 φωτογραφίες)

Κ.Κουκοδήμος: Όταν ανακοινώσω υποψήφιος για τον Δ.Κατερίνης, θα είναι με στήριξη της ΝΔ !

Ο Αστυνομικός Χρήστος Γραμματικόπουλος, Υποψ.Σύμβουλος με τον Γ.Νταντάμη.

Συλλαλητήριο στην Κατερίνη για τη Μακεδονία (22.1.2019)