Τον Ρ.Ντάρια έφερε ο Κουκοδήμος. Επίκειται ταινία στο Δίον για τον Μ.Αλέξανδρο!Μετά από πρόσκληση του Βουλευτή Κώστα Κουκοδήμου, την Πιερία επισκέφθηκε ο Ινδός επενδυτής στον χώρο τού θεάματος, Ραβίντερ Ντάρια, ένας από τους πλέον φημισμένους Σκηνοθέτες τής κινηματογραφικής βιομηχανίας τού Bollywood.
Η παρουσία τού Ραβίντερ Ντάρια στην Πιερία φέρνει και ειδήσεις γύρω από την πρόθεση του Σκηνοθέτη για κινηματογραφικά γυρίσματα στο αρχαίο Δίον με θέμα τη ζωή και το έργο τού στρατηλάτη Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο οποίος, κατά τη μεγάλη εκστρατεία του προς την ανατολή, δημιούργησε μια αυτοκρατορία που άρχιζε από την Ελλάδα και έφθανε μέχρι τις Ινδίες, πατρίδα τού Ραβίντερ Ντάρια.

Η επίσκεψη στην Πιερία

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου τού Κώστα Κουκοδήμου, «επίσκεψη και συναντήσεις γνωριμίας πραγματοποίησε προσκεκλημένος του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου ο Ινδός παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών Ραβίντερ Ντάρια.
Ο Ραβίντερ Ντάρια δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον ινδικό κινηματογράφο και οι ταινίες του έχουν σημειώσει μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες.
Για τα γυρίσματα  ταινίας που αυτό το διάστημα γίνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας έχουν φτάσει στην Ελλάδα 45 άτομα από την Ινδία, παραγωγοί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, και άλλοι.
 Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πιερία είχε συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα κ.Γεώργιο, το δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη και το Δ.Σ. του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, αφού όπως είναι γνωστό ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες προκειμένου η Ινδία να είναι τιμώμενη χώρα στο Φεστιβάλ Ολύμπου σε μια από τις επόμενες διοργανώσεις.
Ο Ραβιντερ Ντάρια εξέφρασε την ιδιαίτερη αγάπη των Ινδών για την Ελλάδα, την ιστορία της, τα σπουδαία μνημεία, ενώ δήλωσε την πρόθεσή του να πραγματοποιήσει γυρίσματα στο αρχαίο Δίον με θέμα τη ζωή του Μεγάλου Αλέξανδρου.
Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας τον Αύγουστο ο Ράβιντερ Ντάρια θα επιστρέψει στην Πιερία και θα πραγματοποιήσει τα πρώτα γυρίσματα σε Όλυμπο, Αρχαίο Δίον, Φεστιβάλ Ολύμπου, Βήματα Αποστόλου Παύλου, κ.α.
Ο Ινδός επενδυτής, o οποίος λατρεύει τη χώρα μας, φιλοδοξεί να δημιουργήσει στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα στούντιο στην Ευρώπη για τα γυρίσματα των ταινιών του.

«Είμαι δυο μήνες τώρα στη χώρα σας και αναζητώ χώρο σε Πιερία, Καβάλα, Θεσσαλονίκη για τη δημιουργία στούντιο για τις παραγωγές μας» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Τα τοπία είναι συγκλονιστικά και πολύ κοντά σε αυτό που εμείς αναζητούμε». 
Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναίκα πήγε για Τεστ Παπ και ζήτησε γυναίκα νοσοκόμα, αλλά ήρθε άντρας με μούσι που δήλωνε …γυναίκα!

Θ.Λιακόπουλος: Ήρθε η ώρα τής Αλλαγής για τον Δ.Κατερίνης!

Με τον Γιώργο Νταντάμη συμπαρατάσσεται ο Πόλυς Παπαγεωργίου.

Υπόλογοι επιστήμονες επειδή ...χρησιμοποιούν ιατρικούς όρους μη αρεστούς σε εκπροσώπους της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ !

Ανεξάρτητο και πολύχρωμο Συνδυασμό για τον Δ.Κατερίνης ανακοίνωσε ο Γιώργος Νταντάμης (24 ΦΩΤΟ)

Ο 10γλωσσος Κατερινιώτης Γ.Κυραϊλίδης, 1ος Έλληνας μέλος τού HYPIA!

Κ.Κουκοδήμος: Όταν ανακοινώσω υποψήφιος για τον Δ.Κατερίνης, θα είναι με στήριξη της ΝΔ !

Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο 4ο Γυμνάσιο - Λύκειο Κατερίνης, από Αντιπροσωπεία τής ΤΑΙΠΕΙ στην Ελλάδα.

Ιδρύθηκε στην Κατερίνη παράρτημα του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Π.Α.Σ.Γ. «Καλλιπάτειρα»

Ο Αθανάσιος Λιακόπουλος, Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης.