Κυβέρνηση Εθνικού Διχασμού! (Επίκαιρο Άρθρο Σπύρου Κουλκουδίνα)



Ο πρωθυπουργός προσπάθησε με κάθε τρόπο να διχάσει την Ελλάδα τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά. Προεκλογικά το έκανε    με τη φράση «ή μας τελειώνουν ή τους τελειώνουμε». Αμέσως μετά τις εκλογές με την πολυδιαφημιζόμενη ως «περήφανη διαπραγμάτευση» που αποδείχθηκε ¨επώδυνος συμβιβασμός»,   με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα. Κάπως έτσι τα μέτρα  των τριών περίπου δις του mail Χαρδούβελη μετατράπηκαν -μετά από μια ακόμη περίοδο διχασμού   θέτοντας  τους πατριώτες απέναντι από τους «γερμανοτσολιάδες» με το δημοψήφισμα το καλοκαίρι του 2015 - σε 12 δις νέα μέτρα για τον Ελληνικό λαό που πλήρωσε την υπερήφανη διαπραγμάτευσή του και τις διχαστικές επιλογές του!
Οκτώ  δις περισσότερα μέτρα δηλαδή από τα αυτά τα οποία προέβλεπε το mail Χαρδούβελη.
Και φτάνουμε στις αρχές του 2018 που ξεκινάει ακόμη μια περίοδος περήφανης διαπραγμάτευσης, ακόμη μια περίοδος προσπάθειας διχασμού των Ελλήνων!  Χαρακτήρισαν τους διαδηλωτές φασίστες, ακραία εθνίκια , ετερόκλητο όχλο και φανατικούς εθνικιστές.  
Συνειδητά ψεύτες, γιατί στους δρόμους έβλεπαν  ανθρώπους όλων των ηλικιών να διαδηλώνουν υπερήφανα, είδαν γείτονες, φίλους, απλούς πολίτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Είδαν  πολίτες να διαδηλώνουν ειρηνικά, χωρίς βανδαλισμούς, έκτροπα, επεισόδια, συγκρούσεις και καταστροφές , είδαν διαδηλωτές που δεν έκαιγαν αυτοκίνητα, δεν έσπαζαν τράπεζες.…  Είδαν πολίτες με σημαίες και λάβαρα στα χέρια και όχι με καδρόνια, πέτρες, μολότοφ και κουκούλες.
Είδαν Έλληνες στις πλατείες και στους δρόμους και τους καθύβριζαν άκριτα. Λοιδορούσαν τους πολίτες  που ύψωναν  τις ελληνικές σημαίες, την εκκλησία που πρωτοστάτησε στα  συλλαλητήρια, τα σύμβολα, τους χάρτες, τον πατριωτισμό μας. Χλεύαζαν την εθνική μας αξιοπρέπεια.
Και προκαλεί πράγματι μεγάλη  έκπληξη η ανακοίνωση του Βουλευτή Πιερίας κ.Καστόρη. Ισχυρίζεται πως  ήταν εθνικά συμφέρουσα λύση και να κάνουμε το σταυρό μας κιόλας που η απέναντι πλευρά ήταν τόσο διαλλακτική. Κερδίσαμε σημαντικά θέματα λέει, όπως το όνομα το οποίο θα ισχύει erga omnes και την εξάλειψη του αλυτρωτισμού από πλευράς τους.  Και καταθέτει τον ισχυρισμό του, όταν  στην πρώτη επίσημη τοποθέτηση του ο κ.Ζαεφ είπε «Εμείς οι Μακεδόνες και εσείς οι Έλληνες»!  Ο κ.Καστόρης λοιπόν σε  αυτήν την ανακοίνωση αφού υπερασπίζεται την κατάπτυστη αυτή συμφωνία θέτει εμμέσως και πάλι διχαστικό δίλημμα:   Πόλεμος ή συμφωνία.
 Ε όχι κ.Βουλευτα, οι διαπραγματεύσεις σας μέχρι σήμερα μόνο περήφανες δεν ήταν και μόνο συμφέρουσες για την χώρα δεν  αποδείχθηκαν. Ήταν   εθνικά επιζήμιες και  πλήγωσαν την τσέπη του ελληνικού λαού αλλά κυρίως πλήγωσαν την εθνική του υπερηφάνεια.
Δεν επιθυμούμε καμία άλλη διαπραγμάτευση από αυτή την κυβέρνηση. Αυτό που θέλουμε από εσάς ώστε να μπορείτε να περπατάτε στην πλατεία της  Κατερίνης εδώ στη… «Νότια Μακεδονία», υπερήφανος για την καταγωγή σας, είναι να παραιτηθείτε μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους σας από την Μακεδονία.
Βαρύ το τίμημα της διακυβέρνησης σας.  Εθνικά επιζήμιο.   Και το κυριότερο; Στη συνείδηση των ελλήνων είστε κυβέρνηση «Εθνικού Διχασμού».

Σπύρος Κουλκουδίνας
Πρόεδρος Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης
 Φαρμακοποιός ΜSc

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, στην Κατερίνη. (25 φωτογραφίες).

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Η «ερώτηση» και η «επερώτηση» στη Βουλή είναι το ίδιο και το αυτό; Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος: Χρόνια πολλά, Έλληνες, χρόνια ευλογημένα, χαρούμενα, ειρηνικά!

Αστυνομικός Δ/ντής Γ.Τζήμας: Αφανείς ήρωες των προσπαθειών μας, οι οικογένειές μας! (84 Φωτογραφίες)

Τη δημιουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου αποφάσισε το Δ.Σ. Κατερίνης.

Κι άλλο ευτράπελο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. (Δημοσιεύει ο Γιώργος Κολωνιάρης).