[ΦΩΤΟ * ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ] _ Ηχηρή προσωπικότητα δίπλα στον Θανάση Λιακόπουλο



Μέσα σε 10 μόλις ημέρες υποψηφιότητας για τον Δήμο της Κατερίνης ο υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Λιακόπουλος δείχνει να κερδίζει συνεχώς έδαφος.
Έτσι, κοντά στους πρώτους 5 υποψηφίους συμβούλους του που ήδη κινούνται δραστήρια στην πόλη, το προηγούμενο Σάββατο προστέθηκε και ο 6ος, μία ηχηρή προσωπικότητα, ένα όνομα που θα συζητηθεί.
Κοντά στο εξαιρετικό προφίλ της ομάδας που μεγαλώνει, εισέρχεται πλέον ένα ακόμη πρόσωπο «διαμάντι», που η ανακοίνωσή του θα τοποθετήσει τον αγώνα στον Δήμο της Κατερίνης σε νέα βάση.
«Ο συνδυασμός προχωράει πέρα και από τις θετικότερες προσδοκίες μου. Νοιώθω τεράστια τιμή για την εμπιστοσύνη αναγνωρισμένων συνδημοτών μας στο πρόσωπό μου. Ο θετικός μας λόγος βρίσκει ανταπόκριση και η δίψα του κόσμου για αλλαγή είναι πραγματικά εντυπωσιακή», δηλώνει ο Αθανάσιος Λιακόπουλος.
Μέσα στον μήνα, ο νεότερος των υποψηφίων Δημάρχων αναμένεται να έχει περί τους 15 υποψηφίους, επιλέγοντας προσεκτικά ήδη από τα 40+ πρόσωπα πρώτης γραμμής που θα τον στηρίξουν σε κάθε περίπτωση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε «Χρίστος Τσολάκης».

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Καταπατητής ο ...Δήμος Κατερίνης! Δικάστηκε για καταπάτηση έκτασης ιδιωτών!

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.