Ο Ανδρέας Παγούρας, Υποψ.Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης με τον συνδυασμό τού Θ.ΛιακόπουλουΟ Ανδρέας Παγούρας, οδοντίατρος, γραμματέας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας και εθελοντής γιατρός στο τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης στον συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου. Ένας δραστήριος, εργατικός και δυναμικός άνθρωπος θα τεθεί στην κρίση των δημοτών στις εκλογές του 2019.

Η δήλωση του κ. Παγούρα
«Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες. Σκοπός μου είναι να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Η απόφασή μου αυτή είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού καθώς και της σταθερής μου θέσης ότι το πρώτο και σημαντικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή στα κοινά.
Ως ελεύθερος επαγγελματίας μετά από δεκαετή συνεχόμενη ενασχόληση στον κλάδο της υγείας ως οδοντίατρος και ως εθελοντής γιατρός στο τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα του Δήμου μας, αλλά και τα εμπόδια που θα συναντήσω, τα ιδιοτελή συμφέροντα και τις παγίδες που υπάρχουν στο δημόσιο βίο. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι δεν πρόκειται ποτέ να υποχωρήσω από τις βασικές αξίες που πρέπει να κατευθύνουν την πολιτική του Δήμου.
Από το 2014 ως μέλος του Δ.Σ. και σήμερα από την θέση του Γραμματέα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας, υπηρετώ με ανιδιοτέλεια τον κλάδο, συμμετέχω συνεχώς με προτάσεις για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, αξιοποιώντας στην πράξη τις προτάσεις των συναδέλφων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με επίπονη προσωπική εργασία.
Κρίνω αναγκαίο για την προκοπή αυτού του τόπου να συμπαρασταθώ και να συνταχθώ με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Θανάση Λιακόπουλου, ο οποίος έδειξε ότι έχει τις ικανότητες και τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου και μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μας να τα καταφέρει. Έχει την εμπειρία της συμμετοχής στα κοινά και της εκπροσώπησης των συμπολιτών του, αφού επί χρόνια τον τιμούν με την αγάπη τους.
Ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας! Υπόσχομαι να την τιμήσω! Όλοι μαζί μπορούμε!»

Το σύντομο βιογραφικό του
· Γεννήθηκα το 1978.
· Γιος του Νικήτα και της Ρεοζίλης (Ρόζας) Πανίδου
· Από το 2008 είμαι οδοντίατρος στην Κατερίνη
· Από το 2014 είμαι εκλεγμένος στο δ.σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας, τα μέλη του οποίου σήμερα υπηρετώ από τη θέση του γραμματέα
· Παντρεμένος με τη Μάγια Καρατζόβα – Παγούρα
· Έχουμε δύο παιδιά, την Ωραιοζήλη και τον Νικήτα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου, είμαστε στη διάθεσή σας στο thanasis.liakopoulos@yahoo.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναίκα πήγε για Τεστ Παπ και ζήτησε γυναίκα νοσοκόμα, αλλά ήρθε άντρας με μούσι που δήλωνε …γυναίκα!

Θ.Λιακόπουλος: Ήρθε η ώρα τής Αλλαγής για τον Δ.Κατερίνης!

Με τον Γιώργο Νταντάμη συμπαρατάσσεται ο Πόλυς Παπαγεωργίου.

Υπόλογοι επιστήμονες επειδή ...χρησιμοποιούν ιατρικούς όρους μη αρεστούς σε εκπροσώπους της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ !

Ανεξάρτητο και πολύχρωμο Συνδυασμό για τον Δ.Κατερίνης ανακοίνωσε ο Γιώργος Νταντάμης (24 ΦΩΤΟ)

Ο 10γλωσσος Κατερινιώτης Γ.Κυραϊλίδης, 1ος Έλληνας μέλος τού HYPIA!

Κ.Κουκοδήμος: Όταν ανακοινώσω υποψήφιος για τον Δ.Κατερίνης, θα είναι με στήριξη της ΝΔ !

Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο 4ο Γυμνάσιο - Λύκειο Κατερίνης, από Αντιπροσωπεία τής ΤΑΙΠΕΙ στην Ελλάδα.

Ιδρύθηκε στην Κατερίνη παράρτημα του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Π.Α.Σ.Γ. «Καλλιπάτειρα»

Ο Αθανάσιος Λιακόπουλος, Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης.