Ο Ανδρέας Παγούρας, Υποψ.Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης με τον συνδυασμό τού Θ.ΛιακόπουλουΟ Ανδρέας Παγούρας, οδοντίατρος, γραμματέας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας και εθελοντής γιατρός στο τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης στον συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου. Ένας δραστήριος, εργατικός και δυναμικός άνθρωπος θα τεθεί στην κρίση των δημοτών στις εκλογές του 2019.

Η δήλωση του κ. Παγούρα
«Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες. Σκοπός μου είναι να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Η απόφασή μου αυτή είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού καθώς και της σταθερής μου θέσης ότι το πρώτο και σημαντικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή στα κοινά.
Ως ελεύθερος επαγγελματίας μετά από δεκαετή συνεχόμενη ενασχόληση στον κλάδο της υγείας ως οδοντίατρος και ως εθελοντής γιατρός στο τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα του Δήμου μας, αλλά και τα εμπόδια που θα συναντήσω, τα ιδιοτελή συμφέροντα και τις παγίδες που υπάρχουν στο δημόσιο βίο. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι δεν πρόκειται ποτέ να υποχωρήσω από τις βασικές αξίες που πρέπει να κατευθύνουν την πολιτική του Δήμου.
Από το 2014 ως μέλος του Δ.Σ. και σήμερα από την θέση του Γραμματέα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας, υπηρετώ με ανιδιοτέλεια τον κλάδο, συμμετέχω συνεχώς με προτάσεις για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, αξιοποιώντας στην πράξη τις προτάσεις των συναδέλφων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με επίπονη προσωπική εργασία.
Κρίνω αναγκαίο για την προκοπή αυτού του τόπου να συμπαρασταθώ και να συνταχθώ με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Θανάση Λιακόπουλου, ο οποίος έδειξε ότι έχει τις ικανότητες και τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου και μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μας να τα καταφέρει. Έχει την εμπειρία της συμμετοχής στα κοινά και της εκπροσώπησης των συμπολιτών του, αφού επί χρόνια τον τιμούν με την αγάπη τους.
Ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας! Υπόσχομαι να την τιμήσω! Όλοι μαζί μπορούμε!»

Το σύντομο βιογραφικό του
· Γεννήθηκα το 1978.
· Γιος του Νικήτα και της Ρεοζίλης (Ρόζας) Πανίδου
· Από το 2008 είμαι οδοντίατρος στην Κατερίνη
· Από το 2014 είμαι εκλεγμένος στο δ.σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας, τα μέλη του οποίου σήμερα υπηρετώ από τη θέση του γραμματέα
· Παντρεμένος με τη Μάγια Καρατζόβα – Παγούρα
· Έχουμε δύο παιδιά, την Ωραιοζήλη και τον Νικήτα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου, είμαστε στη διάθεσή σας στο thanasis.liakopoulos@yahoo.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Π.Τζιώκα: Στην ελληνική παράδοση, ο πόθος τής ζωής συμβαδίζει με την ελευθερία! (+ 32 ΦΩΤΟ)

Συνάντηση Αγάπης τής Λίνας Τουπεκτσή στο Γηροκομείο τής Ι.Μητροπόλεως Κίτρους (+ 25 ΦΩΤΟ)

Η.Χατζηχριστοδούλου: Χωρίς υγιείς επιχειρήσεις η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει μέλλον! (+ 34 ΦΩΤΟ)

Γ.Νταντάμης: Πρόγραμμα για έναν Δήμο Κατερίνης που αξίζει και που θέλεις να ζεις! (+ 179 ΦΩΤΟ)

Ας σεβαστούμε τη διπλή γιορτή τής 25ης Μαρτίου, ας μη χαλάσουμε την παρέλαση…

Γ. Νταντάμης: Λειτούργημα η πολιτική, όχι επάγγελμα. Είμαστε Φάρος Ελπίδας για τον Δ.Κατερίνης! (+ 181 ΦΩΤΟ)

Η Μελίνα Ταξίδου, Υποψ.Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης με τον Γ.Νταντάμη.

Ανεξάρτητο και πολύχρωμο Συνδυασμό για τον Δ.Κατερίνης ανακοίνωσε ο Γιώργος Νταντάμης (24 ΦΩΤΟ)

Σεβαστέ μας Παπά-Μιχάλη, σ’ ευχαριστούμε πολύ για την Αγάπη σου και την προσφορά σου!

Πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου στον Δήμο Δίου-Ολύμπου