Γ.Κυριακίδης: Προεκλογική «αμνησία» έπαθε ο Δήμαρχος Σ.Χιονίδης…* Σ.Χιονίδης: «Κάποιοι, λαϊκίζοντας, γυρνούν στα καφενεία και μιλούν 
για υπόγεια πάρκινγκ στην πλατεία Δημοκρατίας».

* Γ.Κυριακίδης: Ποιος λαϊκίζει κύριε Δήμαρχε; Ξεχνάτε (;) ότι:
α) η κατασκευή πάρκινγκ στην πλατεία Δημοκρατίας προβλέπεται 
από το σχέδιο πόλης,
β) έχει ληφθεί δανειοδότηση για την εξαγορά του οικοπέδου 
με στόχο την κατασκευή πάρκινγκ,
γ) υπάρχει και σχετική δήλωσή σας κ. Χιονίδη για την κατασκευή 
υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Δημοκρατίας!


Για προεκλογική αμνησία τού Δημάρχου Κατερίνης, Σάββα Χιονίδη, σχετικά με το αν είναι λαϊκισμός ή όχι η κατασκευή υπόγειου πάρκινγκ στην πλατεία Δημοκρατίας (Ευκαρπίδη), κάνει λόγο (αφήνει να εννοηθεί) σε δημόσια ανακοίνωσή του ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης Γιώργος Κυριακίδης, με αφορμή μια φράση που είπε ο Δήμαρχος στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο κ. Κυριακίδης, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Χιονίδης χαρακτήρισε λαϊκισμό το να μιλούν κάποιοι για υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία Δημοκρατίας. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κυριακίδης θυμίζει στον Σάββα Χιονίδη ότι η αναφορά περί υπόγειου πάρκινγκ στην πλατεία Δημοκρατίας δεν ήταν απλώς κάτι που το είχε υποσχεθεί ο κ. Χιονίδης προεκλογικά.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Κυριακίδης, α) η κατασκευή πάρκινγκ στην πλατεία Δημοκρατίας προβλέπεται από το σχέδιο πόλης, β) έχει ληφθεί δανειοδότηση για την εξαγορά του οικοπέδου στην πλατεία Δημοκρατίας, γ) υπάρχει και σχετική δήλωση του κ. Χιονίδη για την κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Δημοκρατίας, με στόχο την κατασκευή υπόγειου πάρκινγκ.
Αφήνει δε ο κ. Κυριακίδης να εννοηθεί ότι ο κ. Χιονίδης έπαθε προεκλογική αμνησία σχετικά με το θέμα αυτό ενώ ταυτόχρονα αν κάποιος λαϊκίζει δεν είναι όποιος μιλά σήμερα για υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία Δημοκρατίας αλλά ο ίδιος ο Δήμαρχος, ο οποίος άλλα έλεγε σε προηγούμενη προεκλογική περίοδο και άλλα λέει σήμερα στην παρούσα προεκλογική περίοδο.

Η δημόσια ανακοίνωση του Ανεξάρτητου 
Δημοτικού Συμβούλου Κατερίνης, Γ.Κυριακίδη.

Ολόκληρη η δημόσια ανακοίνωση που ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης Γιώργος Κυριακίδης απέστειλε στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, έχει ως εξής:

«Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 5-10-2018, ο Δήμαρχος κ. Χιονίδης, ανέφερε ότι «κάποιοι λαϊκίζοντας γυρνούν στα καφενεία και μιλούν για υπόγεια πάρκινγκ στην πλατεία Δημοκρατίας».
Ας του θυμίσουμε λοιπόν ότι ο ίδιος δεσμεύτηκε για την άμεση κατασκευή διώροφου υπόγειου πάρκινγκ στο προεκλογικό του πρόγραμμα, για να καταλάβουμε ποιος τελικά «λαϊκίζει» προεκλογικά. 
ΥΓ1. Να θυμίσουμε βέβαια ότι το σχέδιο πόλης προβλέπει την κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Δημοκρατίας.
ΥΓ2. Να θυμίσουμε επίσης ότι η δανειοδότηση για την εξαγορά του οικοπέδου στην πλατεία Δημοκρατίας έγινε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (και του κ. Χιονίδη!!!) και στόχο την κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης.
ΥΓ3. Να θυμίσουμε και τι έλεγε ο κ. Χιονίδης τότε για την κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Δημοκρατίας: «Είναι και μια ανάσα στον κόσμο για να μπορεί να έχει τη στάθμευσή του που είναι σήμερα τελείως απαραίτητο στοιχείο για τον καθέναν, γιατί το αυτοκίνητο αποτελεί και αυτό αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
(ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ»Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Διαβήτης & Εκπαίδευση»: Ημερίδα Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας & Ιατρικού Συλλόγου (+ 45 ΦΩΤΟ)

Ελευθέριος Ελευθεριάδης. Αποκαλυπτήρια ήθους και ζωής του στα αποκαλυπτήρια της προτομής του. (+ 141 ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη του υποψ. Δημάρχου Κατερίνης, Γ.Νταντάμη, στο Γηροκομείο "Καλός Σαμαρείτης", στα Ευαγγελικά.

Ο Δικηγόρος Χαρ.Μπρουσκέλης Υποψήφιος με τον Γ.Νταντάμη για τον Δ.Κατερίνης

Χρ.Παπαστεργίου: Ξέμεινε πίσω η Κ.Μακεδονία, με ευθύνη Π.Ψωμιάδη & Απ.Τζιτζικώστα! (+ 8 ΦΩΤΟ)

Ανεξάρτητο και πολύχρωμο Συνδυασμό για τον Δ.Κατερίνης ανακοίνωσε ο Γιώργος Νταντάμης (24 ΦΩΤΟ)

Στη μνήμη τού Καθηγητή Α.Π.Θ., Δημήτρη Λυπουρλή, που έφυγε από κοντά μας (15.11.2018).

Κ.Κουκοδήμος: Έκλεισε ο κύκλος Χιονίδη στον Δ.Κατερίνης. Ώρα για νέους ανθρώπους!

Χώματα, λάσπες, σκουπίδια & σκοτάδια στο Β' Δημοτικό Κοιμητήριο Κατερίνης…

Ένας υπέροχος ύμνος στα Πιέρια Όρη, από τον Λουδοβίκο των Ανωγείων! (+ 97 ΦΩΤΟ)