Ο Δικηγόρος Χαρ.Μπρουσκέλης Υποψήφιος με τον Γ.Νταντάμη για τον Δ.ΚατερίνηςΤην υποψηφιότητα του Χαράλαμπου Ι. Μπρουσκέλη με το Συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» για το Δήμο Κατερίνης, ανακοίνωσε την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ο επικεφαλής Γιώργος Νταντάμης. Ο Χ. Μπρουσκέλης είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, Αντιπρόεδρος στο Λ.Ε.Α. Δικηγόρων Κατερίνης και Νομικός Σύμβουλος στο Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας.

Γ.Νταντάμης: Με τον Χαρ.Μπρουσκέλη συμφωνήσαμε στα ουσιώδη αυτονόητα για το καλό του Δήμου Κατερίνης και των συνδημοτών μας.

«Με τον αγαπητό Μπάμπη Μπρουσκέλη, δικηγόρο στο επάγγελμα, μας συνδέει πολυετής φιλία, με αμοιβαία αισθήματα αλληλοεκτίμησης και σεβασμού.
Η κοινή μας αντίληψη για το αυτοδιοικητικό μέλλον του τόπου μας ήταν το κύριο αίτιο που μας οδηγεί σε κοινή πορεία στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Καταργώντας "εμπόδια" ανύπαρκτα επί της ουσίας, συμφωνήσαμε στα ουσιώδη αυτονόητα για το καλό του Δήμου Κατερίνης και των συνδημοτών μας.
Καλώς ήρθες φίλε Μπάμπη. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Ξέρουμε όλοι πως έχεις να προσφέρεις πολλά. Το ήθος σου και η επιστημοσύνη σου είναι εγγύηση. Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», δήλωσε ο Γ. Νταντάμης.

Χαρ.Μπρουσκέλης: Πρέπει ελεύθερα οι Τοπικές Κοινωνίες να επιλέγουν τους ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στον τόπο τους.

«Οι συμπολίτες μας έχουν εκφράσει την απαίτηση για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση με διαφορετική νοοτροπία. Μια Δημοτική Αρχή που θα κάνει την απαραίτητη υπέρβαση των κομματικών διαφορών και θα εργαστεί άοκνα με μοναδικό γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας του συμπολίτη μας, με κριτήρια αξιοσύνης-υπευθυνότητας-ακεραιότητας.
Τιμώ ιδιαίτερα τους ανθρώπους που ξεπερνούν τις πολιτικές τους ταυτότητες και με σοφία επιλέγουν τη σύνθεση και τη δημιουργία επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.
Πρέπει ελεύθερα και ακηδεμόνευτα οι τοπικές κοινωνίες να επιλέγουν και να αξιολογούν τους ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στον Δήμο και στην ευρύτερη περιοχή που δραστηριοποιούνται.
Η πολυετής φιλία και συνεργασία, ο αμοιβαίος αλληλοσεβασμός με τον Γιώργο Νταντάμη με καθιστούν γνώστη των ικανοτήτων του, της εμπεριστατωμένης τεχνοκρατικής του αντίληψης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, της αγάπης του για τον Τόπο μας και κυρίως της ηθικής του ακεραιότητας», υπογράμμισε σχετικά με την υποψηφιότητά του ο κ. Μπρουσκέλης. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γ.Νταντάμης: Πρόγραμμα για έναν Δήμο Κατερίνης που αξίζει και που θέλεις να ζεις! (+ 179 ΦΩΤΟ)

Π.Τζιώκα: Στην ελληνική παράδοση, ο πόθος τής ζωής συμβαδίζει με την ελευθερία! (+ 32 ΦΩΤΟ)

Συνάντηση Αγάπης τής Λίνας Τουπεκτσή στο Γηροκομείο τής Ι.Μητροπόλεως Κίτρους (+ 25 ΦΩΤΟ)

Η.Χατζηχριστοδούλου: Χωρίς υγιείς επιχειρήσεις η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει μέλλον! (+ 34 ΦΩΤΟ)

Ας σεβαστούμε τη διπλή γιορτή τής 25ης Μαρτίου, ας μη χαλάσουμε την παρέλαση…

Γ. Νταντάμης: Λειτούργημα η πολιτική, όχι επάγγελμα. Είμαστε Φάρος Ελπίδας για τον Δ.Κατερίνης! (+ 181 ΦΩΤΟ)

Η Μελίνα Ταξίδου, Υποψ.Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης με τον Γ.Νταντάμη.

Την Υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Γερολιόλιος. (22 φωτογραφίες)

Επίσκεψη του Βουλευτή Αττικής Ν.Δ. Μάκη Βορίδη στην Πιερία

Ανεξάρτητο και πολύχρωμο Συνδυασμό για τον Δ.Κατερίνης ανακοίνωσε ο Γιώργος Νταντάμης (24 ΦΩΤΟ)