Επίσκεψη υποψηφίου Δημάρχου Θανάση Λιακόπουλου στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κυριακού Σχολείου Κατερίνης




Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κυριακού Σχολείου Κατερίνης επισκέφθηκε το Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Έλενα Τσακπουνίδου, καθώς και τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του: Χρήστο ΤασχουνίδηΙωάννα ΑμπεριάδουΆρη ΠετρίδηΣοφία ΠιτσιάνηΝίκο Μαρινόπουλο και Γαβριήλ Κωνσταντινίδη.
Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι, που διοργανώνουν κάθε χρόνο οι δάσκαλοι και οι μαθητές του Κυριακού Σχολείου, έχει ως σκοπό την οικονομική στήριξη παιδιών και οικογενειών που έχουν την ανάγκη όλων μας. Οι επισκέπτες, αγοράζοντας χειροποίητες κατασκευές ή κάποιο έδεσμα, βοηθούν στη συγκέντρωση χρημάτων που αργότερα διατίθενται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
«Θέλω και φέτος να συγχαρώ τους δασκάλους, τα παιδιά και όλους τους συντελεστές του Κυριακού Σχολείου Κατερίνης για τη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου παζαριού, που έχει γίνει θεσμός πλέον», δήλωσε ο Θανάσης Λιακόπουλος, συνεχίζοντας:
«Είναι μία σημαντική πρωτοβουλία που προάγει όχι μόνο τη φιλανθρωπία και την αλληλεγγύη για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, αλλά παράλληλα τον εθελοντισμό και τη δημιουργικότητα, ενώ αναδεικνύει την τεράστια σημασία της συμμετοχής όλων μας στην τοπική Κοινωνία των Πολιτών.
Στο συνδυασμό μας, έχουμε από την αρχή σχεδιάσει το πρόγραμμά μας με βάση την ενεργό δράση και την εθελοντική προσφορά όλων των συνδημοτών μας. Σκοπός μας είναι να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες για συμμετοχή σε πάρα πολλούς, μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας που επιθυμούν να προσφέρουν τον χρόνο, την ενέργεια και τη διάθεσή τους, για να κάνουμε τον Δήμο μας πιο ζωντανό και πιο ανθρώπινο. Εύχομαι στους οργανωτές, και ιδιαίτερα στα παιδιά, του Χριστουγεννιάτικου παζαριού του Κυριακού Σχολείου, που και φέτος πρωτοστατούν σε αυτή την προσπάθεια, καλές γιορτές και καλή επιτυχία».
Θανάσης Λιακόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης







Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λαογραφικό μουσείο στο 19ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης με δυνατότητες επίσκεψης! (70 φωτογραφίες).

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο το Ετήσιο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του Δήμου Κατερίνης.

Η (χαμένη) Ελληνική Παράδοση του Ενικού στις σχέσεις των Ελλήνων [Έρευνα]

Τι είναι για εμάς ο σταυρός; Σύμβολο μαρτυρίου και σωτηρίας; Ή μόνο ένα κόσμημα για στολισμό μας; (Δυο σχόλια με αφορμή την Κυριακή τής Σταυροπροσκυνήσεως).

Σπύρος Κουλκουδίνας: Nα παραμερίσουμε το «εγώ» και να προτάξουμε το «εμείς»!