Με ευχές, τραγούδια και …απρόοπτα, η κοπή πίτας στη Θρακική Εστία Κατερίνης. (27 ΦΩΤΟ)





Παρουσίαση θέματος,
Φωτογραφικό υλικό:
Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός *

Τίποτε δεν στάθηκε ικανό να εμποδίσει την εκδήλωση κοπής πίτας τής Θρακικής Εστίας Κατερίνης, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 13/1/2019, στην αίθουσα του Συλλόγου, στα Θρακιώτικα Κατερίνης. Κάποια στιγμή, «έπεσε» σκοτάδι στην αίθουσα λόγω «πτώσης» τού ρεύματος, αλλά η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά.



Καλωσορίσματα και ευχές

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, Μαρία Σωτηριάδου, καλωσόρισε όσους και όσες παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ενώ με ψυχραιμία αντιμετώπισε τα όποια απρόοπτα που σημειώθηκαν σχετικά με την «πτώση» τού ρεύματος (λίγο αργότερα, το ρεύμα επανήλθε μετά από παρέμβαση κάποιου από την αίθουσα).
Οι ευχές «έπαιρναν» και «έδιναν» μεταξύ των παρευρισκομένων. Η αίθουσα, που λόγω προβλημάτων ρεύματος δεν ήταν ζεστή, ήταν όμως γεμάτη από κόσμο. Η χορωδία τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα, έστω και χωρίς μικρόφωνα, και η αλήθεια είναι ότι ζέστανε την ατμόσφαιρα.



Παρουσίες

Η κοπή τής πίτας έγινε με την παρουσία των Αντιδημάρχων Κατερίνης, Νίκου Παπαζιώγα και Πιπίτσας Μακρίδου - Παρτσαλίδου, του Προέδρου τής Δημ.Τ.Ο. ΝΔ Κατερίνης Σπύρου Κουλκουδίνα, του τ. Νομάρχη Πιερίας Γιώργου Παπαστεργίου, των Υποψηφίων Δημάρχων Κατερίνης Αθανάσιου Λιακόπουλου και Γιώργου Νταντάμη, Δημοτικών Συμβούλων, Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, της Λιάνας Μακρίδου - συζύγου τού Κώστα Κουκοδήμου, εκπροσώπων φορέων και πλήθους κόσμου.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ευλογία τού π. Σωκράτη Ξενίδη, Εφημερίου τού Ι.Ν. Αγίων Ευθυμίου και Χριστοφόρου, ο οποίος, μετά τις ευχές που διάβασε, έκοψε την πίτα. Μέλη τού Συλλόγου διένειμαν τα κομμάτια και λίγο αργότερα εμφανίστηκε και ο τυχερός τής βραδιάς.


Σπύρος Κουλκουδίνας, ο τυχερός τής βραδιάς.

Ο τυχερός λοιπόν ήταν ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. ΝΔ Κατερίνης, Σπύρος Κουλκουδίνας. Ήταν αυτός που κέρδισε το φλουρί! Η Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Κατερίνης, Μαρία Σωτηριάδου, συνεχάρη τον Σπύρο Κουλκουδίνα και του έδωσε ένα δώρο, ένα υπέροχο παραδοσιακό κόσμημα.
Τον Σπύρο Κουλκουδίνα συνεχάρησαν και άλλοι από εκείνους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.



 












   
 



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, στην Κατερίνη. (25 φωτογραφίες).

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Η «ερώτηση» και η «επερώτηση» στη Βουλή είναι το ίδιο και το αυτό; Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος: Χρόνια πολλά, Έλληνες, χρόνια ευλογημένα, χαρούμενα, ειρηνικά!

Αστυνομικός Δ/ντής Γ.Τζήμας: Αφανείς ήρωες των προσπαθειών μας, οι οικογένειές μας! (84 Φωτογραφίες)

Τη δημιουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου αποφάσισε το Δ.Σ. Κατερίνης.

Κι άλλο ευτράπελο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. (Δημοσιεύει ο Γιώργος Κολωνιάρης).