Επίσκεψη του Βουλευτή Αττικής Ν.Δ. Μάκη Βορίδη στην ΠιερίαΣε θέση εκλογικής μάχης έχουν τεθεί τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και στην Πιερία, ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου. Στο πλαίσιο της δράσης που ανακοινώθηκε «26 Μαΐου: Συντονισμένα #για_τη _νίκη», κλιμάκιο του κόμματος το οποίο αποτελούσαν ο Βουλευτής Αττικής κ. Μάκης Βορίδης, ο Βουλευτής Πιερίας κ. Κώστα Κουκοδήμος, ο  Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Γιάννης Κουρινιώτης  και ο Τομεάρχης Πιερίας κ. Λευτέρης Κλώνος επισκέφθηκαν χωριά του Δήμου Κατερίνης, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους της Ρητίνης, της Βρίας, της Κάτω Μηλιάς και της Καλλιθέας, ακούγοντας με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της υπαίθρου. Από την πλευρά τους, τα μέλη του κλιμακίου,  ενημέρωναν τους πολίτες για τις θέσεις και τις προτάσεις της Ν.Δ. που θα υλοποιήσει ως αυριανή κυβέρνηση με στόχο την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με κομματικά στελέχη στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας στην Κατερίνη, καθώς και συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε.
Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας κ. Γιάννης Κουρινιώτης και ο Τομεάρχης κ. Λευτέρης Κλώνος καλωσόρισαν τον κ. Βορίδη στην Πιερία, επισημαίνοντας πως το συγκεκριμένο κλιμάκιο είχε ως σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τις θέσεις και το πρόγραμμα της Ν.Δ., ενόψει των επικείμενων εκλογών.  
Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου κ. Μάκης Βορίδης έκανε εκτενή αναφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντάς της ως κατάπτυστη  και προσβλητική για  την εθνική συνείδηση των Ελλήνων. Άσκησε σκληρή κριτική στην σημερινή κυβέρνηση που με τις πολιτικές της οδήγησε τη χώρα μας σε αδιέξοδο, επισημαίνοντας πως  όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν θέματα που είναι στην ατζέντα της αριστεράς, για τα οποία δεν μιλούσαν προεκλογικά το 2014.

Γραφείο Τύπου ΝΟΔΕ Πιερίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φωτοπαρουσίαση από τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου τού Γιώργου Νταντάμη στην Κατερίνη (+ 351 ΦΩΤΟ)

126 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την παρουσίαση προγράμματος & Συνδυασμού Κώστα Κουκοδήμου

Με τον Νταντάμη συντάσσεται και η πλειοψηφία πολιτών τού Κινήματος Αλλαγής στην Πιερία (airetos.gr).

Ηχηρή ΕΚΚΙΝΗΣΗ για Κουκοδήμο! ( + 24 ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Έκθεση Σεβίτας Σαμαλή, Έλσας Σταματίου και Γιώργου Μαργαρίτη.

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Γιώργου Νταντάμη, την Παρασκευή 19/4 στις 8.00 το βράδυ.

Την Υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Γερολιόλιος. (22 φωτογραφίες)

Ανεξάρτητο και πολύχρωμο Συνδυασμό για τον Δ.Κατερίνης ανακοίνωσε ο Γιώργος Νταντάμης (24 ΦΩΤΟ)

Ένας Δήμος για όλους τους πολίτες ή μια δημοτική αρχή «ολίγων»;

«Ρωμαίος & Ιουλιέτα, 30 χρόνια μετά»… Μια υπέροχη θεατρική μουσική κωμωδία! ( + 40 ΦΩΤΟ)