Επίσκεψη του Βουλευτή Αττικής Ν.Δ. Μάκη Βορίδη στην ΠιερίαΣε θέση εκλογικής μάχης έχουν τεθεί τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και στην Πιερία, ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου. Στο πλαίσιο της δράσης που ανακοινώθηκε «26 Μαΐου: Συντονισμένα #για_τη _νίκη», κλιμάκιο του κόμματος το οποίο αποτελούσαν ο Βουλευτής Αττικής κ. Μάκης Βορίδης, ο Βουλευτής Πιερίας κ. Κώστα Κουκοδήμος, ο  Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Γιάννης Κουρινιώτης  και ο Τομεάρχης Πιερίας κ. Λευτέρης Κλώνος επισκέφθηκαν χωριά του Δήμου Κατερίνης, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους της Ρητίνης, της Βρίας, της Κάτω Μηλιάς και της Καλλιθέας, ακούγοντας με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της υπαίθρου. Από την πλευρά τους, τα μέλη του κλιμακίου,  ενημέρωναν τους πολίτες για τις θέσεις και τις προτάσεις της Ν.Δ. που θα υλοποιήσει ως αυριανή κυβέρνηση με στόχο την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με κομματικά στελέχη στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας στην Κατερίνη, καθώς και συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε.
Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας κ. Γιάννης Κουρινιώτης και ο Τομεάρχης κ. Λευτέρης Κλώνος καλωσόρισαν τον κ. Βορίδη στην Πιερία, επισημαίνοντας πως το συγκεκριμένο κλιμάκιο είχε ως σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τις θέσεις και το πρόγραμμα της Ν.Δ., ενόψει των επικείμενων εκλογών.  
Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου κ. Μάκης Βορίδης έκανε εκτενή αναφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντάς της ως κατάπτυστη  και προσβλητική για  την εθνική συνείδηση των Ελλήνων. Άσκησε σκληρή κριτική στην σημερινή κυβέρνηση που με τις πολιτικές της οδήγησε τη χώρα μας σε αδιέξοδο, επισημαίνοντας πως  όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν θέματα που είναι στην ατζέντα της αριστεράς, για τα οποία δεν μιλούσαν προεκλογικά το 2014.

Γραφείο Τύπου ΝΟΔΕ Πιερίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξεχωριστή βραδιά «Καλλιπάτειρων» για αγορά εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Κατερίνης. (56 ΦΩΤΟ)

Αποχαιρετιστήρια βραδιά 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου με τιμή στον εθελοντισμό. (103 ΦΩΤΟ).

Η αριθμητική τού προσφυγικού ως παγκόσμιου ζητήματος (Γράφει ο Χρήστος Γκουγκουρέλας).

Αγιασμός στο 16ο Δημοτικό Σχολείο & στο 25ο Νηπιαγωγείο, στα Θρακιώτικα Κατερίνης. (Παρουσίαση θέματος αλλά και 30 Φωτογραφίες)

Ευχαριστίες Δημητρίου και Ολυμπίας Γιώτσα προς τους Ανάργυρους Ιατρούς, Ευγένιο και Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη, για την τρίτη επιτυχή χειρουργική επέμβαση στη μικρή Παρασκευούλα!

Η (χαμένη) Ελληνική Παράδοση του Ενικού στις σχέσεις των Ελλήνων [Έρευνα]

Αποφάσεις - έκπληξη από το Δ.Σ. τού Επιμελητηρίου Πιερίας (+ 13 ΦΩΤΟ)

Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο 4ο Γυμνάσιο - Λύκειο Κατερίνης, από Αντιπροσωπεία τής ΤΑΙΠΕΙ στην Ελλάδα.

Την Υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Γερολιόλιος. (22 φωτογραφίες)

Ιατρείο σωμάτων & ψυχών, η Επισκοπή Αρούσας Τανζανίας υπό τον Επίσκοπο Αγαθόνικο. (+ 70 ΦΩΤΟ)