Εισαγγελείς στον Δ.Κατερίνης... Σωρεία παράνομων αναθέσεων την προεκλογική περίοδο.


Εξώδικες οχλήσεις & αγωγές 
σε καθημερινή βάση από προμηθευτές 
για την (προεκλογική) περίοδο 2018 -2019.

Άνευ προηγουμένου είναι ο όγκος των εξωδίκων οχλήσεων και των αγωγών, που καταφθάνουν στο Δημαρχείο Κατερίνης, από προμηθευτές του Δήμου, των νομικών προσώπων και των επιχειρήσεών του. Ο κύριος όγκος των εξωδίκων και αγωγών αφορά την (προεκλογική) περίοδο 2018 -2019.
Το αξιοσημείωτο, είναι ότι, το σύνολο των απαιτήσεων, βασίζεται σε προφορικές απευθείας αναθέσεις, δηλαδή σε άκυρες συμβάσεις των προμηθευτών και των υπολοίπων πιστωτών με το Δήμο, αφού σε καμία δεν έχει τηρηθεί  ο συστατικός έγγραφος τύπος, καθώς και οι λοιποί νόμιμοι όροι και προϋποθέσεις.
Το φαινόμενο των προφορικών απευθείας αναθέσεων, καθώς και ο μη νόμιμος επιμερισμός ενιαίων έργων σε περισσότερα ομοειδή με σκοπό την αποφυγή επιλογής αναδόχου κατόπιν τακτικού διαγωνισμού - όπως προαναφέρθηκε – αποδεικνύεται, ότι, διογκώθηκε σε επικίνδυνο βαθμό κατά την πρόσφατη προεκλογική χρονιά.
Το γεγονός αυτό, δημιουργεί έντονη ανησυχία και προβληματισμό στη νέα δημοτική Αρχή, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει το ζήτημα συνολικά, ενώπιον των δικαστηρίων και κάθε Αρχής. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε «Χρίστος Τσολάκης».

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Καταπατητής ο ...Δήμος Κατερίνης! Δικάστηκε για καταπάτηση έκτασης ιδιωτών!

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.