Η ιατρική επιστήμη, όμηρος και πολιτικό εργαλείο σήμερα, παγκοσμίως. (ΦΩΤΟ & VIDEO).

 




Παρουσίαση θέματος: 

Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός*.


Η ιατρική επιστήμη, όμηρος και πολιτικό εργαλείο σήμερα, παγκοσμίως.

ΑΥΤΟ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ,  

ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 

«ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΓΑΠΗΣ, ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ», 

ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

 

Με αφορμή τα όσα συνεχίζουν να συμβαίνουν σήμερα, σε παγκόσμιο επίπεδο, γύρω από την πολιτική διαχείριση του κορωνοϊού και την επιβολή πειραματικών εμβoλίωv επί του παγκόσμιου πληθυσμού, Ιατροί, Υγειονομικοί και άλλοι μίλησαν το απόγευμα της Κυριακής, 22/5/2022, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο πραγματοποίησης ενός πρωτότυπου «φεστιβάλ υγείας, αγάπης, ειρήνης και ελευθερίας».

Συγκεκριμένα, οι ομιλίες έγιναν στο πλαίσιο ενός φεστιβάλ που περιλάμβανε παρουσιάσεις θεμάτων υγείας καθώς και πρώτες βοήθειες, θεατρικά και μουσικά δρώμενα αλλά και ενημερωτικές ομιλίες. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Νέα Παραλία τής Θεσσαλονίκης.

 

Το δράμα τής ιατρικής επιστήμης

σήμερα, παγκοσμίως.

 

Οι επιστήμονες, ιατροί και άλλοι, που μίλησαν στο κοινό, μεταξύ των άλλων που ανέφεραν, ανέλυσαν και το δράμα που ζει η ιατρική επιστήμη, εδώ και δύο χρόνια.

Όπως είναι γνωστό, πρόκειται για ιατρική επιστήμη, η οποία με αφορμή την πολιτική διαχείριση του κορωνοϊού και την επιβολή πειραματικών εμβoλίωv επί του παγκόσμιου πληθυσμού, δεν είναι ελεύθερη πλέον αλλά είναι πολιτικά κατευθυνόμενη. Και σ’ αυτό συμβάλλουν και «Ιατροί» και «δημοσιογράφοι»που έχουν υποταχθεί στο σύστημα.

Στο όνομα της επιστήμης, πολιτικοί από όλο τον κόσμο δέχονται εντολές και εφαρμόζουν εντολές που δεν έχουν καμία σχέση με την ελευθερία τής αληθινής ιατρικής έρευνας και επιστήμης, με προφανή στόχο τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού, μέσω των εντολών «αντιμετώπισης ασθενειών» αλλά και μέσω των πειραματικών εμβoλίωv.

 

Η κυριαρχία τής πολιτικά επιβαλλόμενης

«ιατρικής άποψης» και η καταδίκη

κάθε άλλης ελεύθερης επιστημονικής άποψης.

 

Παγκόσμια, κυριαρχεί η πολιτικά κατευθυνόμενη επιβολή (δια των νόμων) τής μιας και μόνης άποψης που, κάθε φορά, επιλέγεται όχι με ιατρικά αλλά με πολιτικά κριτήρια, παραμερίζοντας κάθε ελεύθερη ιατρική έρευνα και επιστήμη.

Κάθε άλλη άποψη που έρχεται σε αντίθεση με την κυρίαρχη σήμερα άποψη, καταπολεμείται, γίνεται αντικείμενο λοιδορίας και συκοφαντίας, καταδικάζεται και αποκαθηλώνεται από τα κοινωνικά δίκτυα, από το youtube και από το διαδίκτυο. Και όσοι τολμούν να έχουν το θάρρος τής ελεύθερης επιστημονικής τους έρευνας και άποψης, κινδυνεύουν να κατηγορηθούν σαν ψεύτες και απατεώνες αλλά και να συρθούν σε δικαστήρια με στόχο να εκφοβιστούν και να καταδικαστούν.

 

Το ψυχαγωγικό μέρος τής εκδήλωσης.

 

Σ’ αυτή τη γιορτή υγείας (και όχι μόνο) συμμετείχαν πολίτες από τη Θεσσαλονίκη και από τους γύρω νομούς, ιατροί αλλά και υγειονομικοί σε αναστολή. Ξεχωριστή και δυναμική ήταν η παρουσία και συμμετοχή πολιτών και υγειονομικών από την Κατερίνη.

Το ψυχαγωγικό μέρος τού φεστιβάλ είχαν αναλάβει οι καλλιτέχνες Βασίλης Δήμας, Γρηγόρης Πετράκος και Αλέξανδρος Τζουγανάκης

Και το καθαρά ιατρικό μέρος τής γιορτής το είχαν αναλάβει επιστήμονες, ιατροί  υγειονομικοί και άλλοι, με στόχο την προστασία τού υπέρτατου αγαθού τής υγείας και τη διάδοση της ιπποκράτειας αντίληψης.

 

Ομιλίες Ιατρών επιστημόνων.

 

Στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση μίλησαν οι εξής Ιατροί / Υγειονομικοί και άλλοι επιστήμονες:

 

Δημήτρης Γάκης, Ιατρός, τ. Διοικητής τού ΑΧΕΠΑ.


Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, King Abdulaziz University & Πανεπιστήμιο Πατρών, Cross-Field, ένας εκ των δεκατεσσάρων Ελλήνων πανεπιστημιακών που το 2019 βρέθηκε στον κατάλογο των 6.000 επιστημόνων με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Αυτό προέκυψε από την απήχηση του έργου του από το έτος 2008 κ.ε.

 

Ευγένιος Μπαϊραμίδης, στρατιωτικός ιατρός και γενικός αρχίατρος.

 

Μαριάννα Ευαγγέλου, βιοχημικός.


Περικλής Μπόμπολας, παθολόγος - επιμελητής Α' στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, φύλακας άγγελος των απεργών πείνας.

 

Αθανάσιος Καλογερίδης, γενετιστής βιολόγος.

 

Ζήσης Δεληχάς, πυρηνικός ιατρός.






Μίλησαν επίσης και απεργοί υγειονομικοί, που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας.



* Ο Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός

είναι πτυχιούχος Α.Ε.Σ. Αθηνών,

πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Αθηνών,

δημοσιογράφος στην Κατερίνη.

galanos.andreas@gmail.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009657090926 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε «Χρίστος Τσολάκης».

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Καταπατητής ο ...Δήμος Κατερίνης! Δικάστηκε για καταπάτηση έκτασης ιδιωτών!

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.