Στήριξη - έκπληξη στην Κατερίνα Νικολαΐδου για την Ολυμπιάδα τού Τόκιο 2020





* Σε συνεργασία με την TOYOTA ΕΛΛΑΣ, ο Απόστολος Πόδας και η αδελφή του Κατερίνα Πόδα, παρέδωσαν στην Ολυμπιονίκη τα κλειδιά οχήματος για τις μετακινήσεις της. 

* Απόστολος Πόδας: Πιστεύω ότι στην Ολυμπιάδα τού Τόκιο η Ολυμπιονίκης μας θα φέρει μετάλλιο! Κατερίνα, θα είμαστε δίπλα σου. Καλή δύναμη και όλα θα σου πάνε καλά.

Παρουσίαση θέματος,
Φωτογραφικό υλικό:
Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός *




Ένα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τής Ολυμπιονίκη Κατερίνας Νικολαΐδου προσέφεραν ο Απόστολος Πόδας και η αδελφή του Κατερίνα σε συνεργασία με την TOYOTA ΕΛΛΑΣ, στο πλαίσιο εκδήλωσης κοπής πίτας που οργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης γιορτάζοντας παράλληλα και τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του.
Πριν από την προσφορά τού Απόστολου και της Κατερίνας Πόδα, ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης τίμησε την Κατερίνα Νικολαΐδου για τις περσινές επιδόσεις της στην κωπηλασία και συγκεκριμένα για την πρώτη θέση στο σκιφ στους μεσογειακούς αγώνες 2018 και την πρώτη θέση στο σκιφ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 2018, αλλά όχι μόνο. 


Κώστας Καρυώτης: Στήριξη της Κατερίνας Νικολαΐδου από τον Απόστολο και την Κατερίνα Πόδα.



  
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κώστας Καρυώτης, «ο Απόστολος Πόδας και η Κατερίνα Πόδα απέδειξαν έμπρακτα στην κοπή πίτας του ομίλου ότι στηρίζουν τον Αθλητισμό και τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης.
Έτσι λοιπόν, σε συνεργασία με την ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ, θέλοντας να στηρίξουν την Ολυμπιονίκη τού Ναυτικού Ομίλου, Κατερίνα Νικολαΐδου, της παρέδωσαν ένα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις της, πλήρως ασφαλισμένο, με δωρεάν όλα τα σέρβις μέχρι την Ολυμπιάδα τού Τόκιο το 2020. 
Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., και όλα τα Μέλη και οι Φίλοι τού Ναυτικού Ομίλου τούς ευχαριστούν θερμά για τη στήριξη τους και τους εύχονται κάθε καλό για αυτούς και τις οικογένειες τους». 


Απόστολος Πόδας: Κατερίνα Νικολαΐδου, καλή δύναμη και όλα θα σου πάνε καλά!




Η ιδέα για μια τέτοια στήριξη ήταν του Βαγγέλη Καρπούζα, ενώ ακολούθησαν κάποιες συναντήσεις με τον Απόστολο Πόδα, σύμφωνα, τουλάχιστον, με όσα ειπώθηκαν κατά την ανακοίνωση περί της προσφοράς.
Από την πλευρά του ο Απόστολος Πόδας, όταν κλήθηκε στο βήμα για να μιλήσει, ανέφερε τα εξής: «Πιστεύω ότι σε ενάμισι χρόνο η Κατερίνα Νικολαΐδου θα φέρει μετάλλιο εδώ στην Παραλία. θα είμαστε δίπλα της! Ελπίζω όλα να πάνε καλά.
Κατερίνα Νικολαΐδου, εύχομαι να είσαι γερή, διότι αν είσαι γερή, όλα θα πάνε και καλά. Από εκεί και πέρα, να ξέρεις ότι και ο Κώστας Καρυώτης και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο είμαστε μαζί σου. Καλή δύναμη!». 
























Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε «Χρίστος Τσολάκης».

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Καταπατητής ο ...Δήμος Κατερίνης! Δικάστηκε για καταπάτηση έκτασης ιδιωτών!

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.