Κάλεσμα Υγειονομικών σε Αναστολή προς τους πολίτες για συμμετοχή στη διαμαρτυρία τού Σαββάτου.

 


Αγαπητή συμπολίτισσα

αγαπητέ συμπολίτη,

Εμείς, οι Υγειονομικοί σε Αναστολή Εργασίας, απευθυνόμαστε σήμερα σ’ εσένα για να σε ενημερώσουμε για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, που δεν αφορά μόνο εμάς, αλλά μας αφορά όλους. Είναι ζήτημα διχασμού και διαχωρισμού των πολιτών, είναι ζήτημα ελλείμματος της Δημοκρατίας.

Από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι τις 31 Αυγούστου 2021, ήμασταν παρούσες και παρόντες στο Νοσοκομείο Κατερίνης και δίναμε καθημερινές μάχες για να σώσουμε ζωές συμπολιτών μας από τον κορωνοϊό και χωρίς να κάνουμε διακρίσεις για το ποιοι είναι εμβολιασμένοι ή ποιοι είναι ανεμβολίαστοι.

Νοσήσαμε κι εμείς, παλέψαμε, βγήκαμε νικητές και ήμασταν και πάλι στις επάλξεις του Νοσοκομείου για να συνεχίσουμε τον αγώνα υπέρ της υγείας των συμπολιτών μας. Και τότε όλοι οι πολιτικοί μάς χειροκροτούσαν, μας έλεγαν ότι είμαστε «ήρωες»…

 

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΝΗΤΕΣ 

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ 

ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

 

Περί τα τέλη Δεκεμβρίου του 2020 κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα εμβόλια τα οποία είχαν κατασκευαστεί βιαστικά, χωρίς να έχουν περάσει από όλα τα αναγκαία στάδια ώστε να παρέχουν ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, γι’ αυτό και κάποιοι επιστήμονες ιατροί τα χαρακτηρίζουν ως πειραματικά. Γι’ αυτό και κάποιοι συμπολίτες μας αντιμετώπισαν αρκετές και σοβαρές παρενέργειες αλλά και θανάτους που μέχρι σήμερα δεν ανακοινώνονται.

Αυτά τα περιστατικά τα είδαμε με τα μάτια μας στο Νοσοκομείο Κατερίνης, γι’ αυτό και μέχρι σήμερα είμαστε επιφυλακτικοί σ’ αυτά τα τελευταία εμβόλια. Δεν είμαστε αρνητές όλων των εμβολίων, άλλωστε τα έχουμε κάνει όλα τα εμβόλια από μικρά παιδιά. Είμαστε όμως επιφυλακτικοί σ’ αυτά τα τελευταία εμβόλια τα οποία, όπως αποδείχθηκε, είναι περιορισμένης διάρκειας και προστασίας, έχουν παρενέργειες και θανάτους.

Όπως έχει αποδειχθεί, είτε είμαστε εμβολιασμένοι είτε είμαστε ανεμβολίαστοι, μπορούμε και να κολλάμε κορωνοϊό και να μεταδίδουμε κορωνοϊό αλλά και να νοσούμε. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει όλοι μας να τηρούμε όλα τα υγειονομικά μέτρα (μάσκες, αποστάσεις κλπ.), είτε έχουμε κάνει το εμβόλιο, είτε όχι.

Και βεβαίως, αν και υπάρχουν δραστικά φάρμακα που αποδεδειγμένα σώζουν ζωές από τον κορωνοϊό, σε παγκόσμιο επίπεδο, οι αρμόδιοι δεν τα παρέχουν στα νοσοκομεία της Χώρας, επειδή, προφανώς, θέλουν να αναγκάσουν τους πολίτες να κάνουν υποχρεωτικά το εμβόλιο.

Εμάς, λοιπόν, τους Υγειονομικούς που επιφυλαχθήκαμε σοβαρά και δεν δεχθήκαμε να κάνουμε αυτά τα τελευταία εμβόλια, μας έθεσαν, από την 1η Σεπτεμβρίου 2021, σε Αναστολή Εργασίας. 

Δηλαδή, μας πέταξαν έξω από το Νοσοκομείο, 

α) χωρίς μισθούς

β) χωρίς ένσημα και ασφάλιση

γ) χωρίς να έχουμε το δικαίωμα να απασχοληθούμε στην ελεύθερη αγορά εργασίας και 

δ) χωρίς να παίρνουμε ούτε και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα των 535 ευρώ όπως προβλέπεται για τους υπαλλήλους σε αναστολή

Πρόκειται για ένα απάνθρωπο, αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό μέτρο, με στόχο να εκβιαστούμε να κάνουμε το εμβόλιο ή αλλιώς να πεθάνουμε…!

 

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ.

 

Θέλουν να μας κάνουν να λυγίσουμε, ώστε στη συνέχεια να επεκτείνουν το μέτρο τής υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών σε εκπαιδευτικούς, σε μαθητές, σε εγκύους, σε νήπια, σε στρατιωτικούς, σε αστυνομικούς, σε λιμενικούς, σε δημοσίους και δημοτικούς υπαλλήλους, σε όλους ανεξαιρέτως. Αν αυτό το μέτρο της υποχρεωτικότητας δεν έχει επεκταθεί ακόμη σε άλλους κλάδους, αυτό οφείλεται σ’ εμάς που ακόμη αντιστεκόμαστε.

Η υποχρεωτικότητα όμως των εμβολιασμών είναι αντίθετη α) με το Ελληνικό Σύνταγμα, όπως είχε δηλώσει ο πρ. Υπουργός Υγείας, Β.Κικίλιας, είναι όμως β) αντίθετη και με απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης καθώς επίσης γ) και με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης ο οποίος απαγορεύει οποιαδήποτε ιατρική πράξη χωρίς τη συναίνεση εκείνου που πρόκειται να τη δεχθεί. Άλλωστε, με βάση αυτόν τον κώδικα, το 1945, συμμαχικά Δικαστήρια καταδίκασαν γιατρούς του ναζιστικού γερμανικού καθεστώτος που έκαναν τέτοιες παράνομες ιατρικές πράξεις.

Εμείς, λοιπόν, οι Υγειονομικοί σε Αναστολή Εργασίας αντιστεκόμαστε και συνεχίζουμε τον αγώνα μας, για εμάς και για ολόκληρη την κοινωνία.

 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΡΕΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

 

Έτσι, το ερχόμενο Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021, στις 10.30 το πρωί θα πραγματοποιήσουμε Αυτοκινητοπορεία Διαμαρτυρίας με εκκίνηση από τον χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης, στην Ανδρομάχη. Η πορεία αυτή θα κάνει έναν μεγάλο κύκλο μέσα από την πόλη και από την περιφέρεια της πόλης και θα καταλήξει στην πλατεία Ελευθερίας, όπου στις 12.00 το μεσημέρι θα γίνουν ομιλίες.

Κοντά μας, σ’ αυτή την εκδήλωση διαμαρτυρίας, έχουμε κάποιους επαγγελματικούς κλάδους, κυρίως από την Πιερία, καθώς και από άλλους Νομούς. Μαζί μας θα έχουμε και πολίτες της Πιερίας που στηρίζουν την πρωτοβουλία αυτή. Μαζί μας θέλουμε να έχουμε και εσένα, αγαπητή συμπολίτισσα - αγαπητέ συμπολίτη, είτε είσαι εμβολιασμένος είτε είσαι ανεμβολίαστος. Θέλουμε τη στήριξή σου.

Το ζήτημα δεν αφορά μόνο εμάς που είμαστε Υγειονομικοί σε Αναστολή Εργασίας. Αφορά όλους μας. Είναι ΖΗΤΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.


Κίνημα Εναντίωσης 

στην Υποχρεωτικότητα και στον Διχασμό. 

ΚΕΝΥΔ. 

Υγειονομικοί Σε Αναστολή Κατερίνης.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, στην Κατερίνη. (25 φωτογραφίες).

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Η «ερώτηση» και η «επερώτηση» στη Βουλή είναι το ίδιο και το αυτό; Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος: Χρόνια πολλά, Έλληνες, χρόνια ευλογημένα, χαρούμενα, ειρηνικά!

Τη δημιουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου αποφάσισε το Δ.Σ. Κατερίνης.

Κι άλλο ευτράπελο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. (Δημοσιεύει ο Γιώργος Κολωνιάρης).

Αστυνομικός Δ/ντής Γ.Τζήμας: Αφανείς ήρωες των προσπαθειών μας, οι οικογένειές μας! (84 Φωτογραφίες)