Μια αποκαλυπτική ιατροδικαστική έκθεση με περιστατικά που χρονικά σχετίζονται με παρενέργειες του εμβολίου. (Γράφει ο Απ.Ζέρβας).

 


ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ:
( Ανάρτηση προ έτους )

• Βόμβα από την ιατροδικαστή Αποστολία Ακριβούση στον Focus FM και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Στέφανου  Δαμιανίδη αναφορικά με περιστατικά που χρονικά σχετίζονται με παρενέργειες του εμβολίου ..

• "Οι θρόμβοι που παρατηρούνται σε περιστατικά μετά από εμβολιασμό, δεν έχουν καμία σχέση με τους κλασσικούς θρόμβους τους οποίους βλέπουμε στα παθολογικά περιστατικά θρομβώσεων. 

• Είναι ρακόμορφοι (ράκη θρόμβων) όχι κυλινδρόμορφοι, αυτό συνηγορεί υπέρ διατάραξης της αρχιτεκτονικής των έμμορφων σωματιδίων του αίματος. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Η (χαμένη) Ελληνική Παράδοση του Ενικού στις σχέσεις των Ελλήνων [Έρευνα]

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Πικρές αλήθειες τού Χρήστου Γκουγκουρέλα για την πονηρή και ταυτόχρονα επικίνδυνη στάση τού Μητσοτάκη στη συμφωνία των Πρεσπών.

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ. Με συμμετοχή τού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, τελέστηκε στη Ν.Χράνη, πανηγυρική Θ.Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας της πρ. Χωροφυλακής.

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Φιλόσοφος, Αλεξάντερ Ντούγκιν: Όσοι στηρίζουν τις παραδοσιακές αξίες, συμβαδίζουν με την τωρινή Ρωσία. Εκφυλισμένη η Δύση. Σε εξέλιξη, μια σύγκρουση δύο διαφορετικών πολιτισμών.

Η "Ματοβαμμένη χαραυγή", ένα τραγούδι τού Στέφανου Δαμιανίδη (Focus FM) και του Γιάννη Δαμιανίδη για τη 19η Μαΐου.

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. Η Κατερινιώτισσα, Κατερίνα Πετρίδου, ομιλήτρια στο Μοναδικό Σεμινάριο Life Coaching στη Θεσσαλονίκη.