Μεγάλο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη εναντίον των υποχρεωτικών EMBOΛIΩN. (137 ΦΩΤΟ).

 


Μεγάλο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη 

εναντίον των υποχρεωτικών EMBOΛIΩN.

 

Με τη συμμετοχή ANEMBOΛIAΣTΩN αλλά και EMBOΛIAΣMΕNΩN πολιτών, εκπροσώπων τής ιατρικής κοινότητας καθώς επίσης και ευρύτερα της επιστημονικής κοινότητας, μεγάλο συλλαλητήριο εναντίον των υποχρεωτικών EMBOΛIΩN πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου 2021.

Το συλλαλητήριο ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο, έγινε μια σημαντική διαδρομή στο κέντρο τής πόλης και οι διαδηλωτές κατέληξαν στην παραλιακή οδό και στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σ’ αυτή την εκδήλωση διαμαρτυρίας, διοργανωτές ήταν η Π.Ο.Ε.Υ. (Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας) και συμμετείχαν Πολιτιστικοί - Πατριωτικοί Σύλλογοι Μακεδονίας - Θράκης, Σύνδεσμοι ομάδων τού ΠΑΟΚ, του ΑΡΗ, του ΗΡΑΚΛΗ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, Πανελλήνια Ομάδα Εκπαιδευτικών, Πανελλήνια Ομάδα Ελεύθερων Επαγγελματιών, πολίτες τής Θεσσαλονίκης καθώς επίσης και πολίτες από περιφερειακές πόλεις τής Βόρειας Ελλάδας.

 

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Ξεχωριστή παρουσία στο συλλαλητήριο είχε η Κατερίνη, πόλη η οποία συμμετείχε με 2+1 λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη και επιπλέον η Κατερίνη είχε στείλει και πολίτες στην Αθήνα με σκοπό να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της πρωτεύουσας. Επίσης, κάποιοι Πιεριείς συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης μεταβαίνοντας εκεί με τα οχήματά τους.

Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος, Κώστας Γραμματικόπουλος, η Πρόεδρος των Δημοτικών Πάρκινγκ Κατερίνης, Ασημίνα Πούλιου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης, Στυλιανή Χαρισοπούλου κ.ά.

 

ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ.

Στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης μίλησαν ο Παιδοψυχίατρος, Αρχιμανδρίτης Αντώνιος Στυλιανάκης, ο Καθηγητής Φαρμακολογίας, Δημήτριος Κούβελας, η Δικηγόρος και Διδάκτωρ Νομικής, Δήμητρα Πηλαβάκη, ο Μοριακός Βιολόγος - Γενετιστής, Αθανάσιος Καλογερίδης, ο Επεμβατικός Καρδιολόγος, Γεώργιος Αηδονίδης, ο Κλινικός Γαστρεντερολόγος, Παναγιώτης Παπαγιαννάκης κ.ά. Την εκδήλωση συντόνιζε ο Ψυχίατρος, Γεώργιος Σύρπης. Την Τεχνική Κάλυψη είχε ο Ιωάννης Λιθοξόπουλος.

 

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ.

Ο Καθηγητής κ. Κούβελας καθώς και οι άλλοι Ιατροί αναφέρθηκαν στο πρόβλημα που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τα υποχρεωτικά EMBOΛIA, αναφέρθηκαν στις εκατομμύρια σοβαρές παρενέργειες και στους χιλιάδες θανάτους EMBOΛIAΣMENΩN στην Ευρώπη αλλά και στη στάση τής ελληνικής κυβέρνησης να αποφεύγει να δηλώνει παρενέργειες και θανάτους που έχουν προκύψει.

Κάποιοι ομιλητές ξεκαθάρισαν ότι η λέξη «ANEMBOΛIAΣTOΣ» σε σχέση με τις λέξεις «ANTIEMBOΛIAΣTHΣ» ή «ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΩΝ EMBOΛIΩN» δεν έχουν την ίδια σημασία. «ANTIEMBOΛIAΣTHΣ» ή «ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΩΝ EMBOΛIΩN» είναι εκείνος που είναι ΓΕΝΙΚΑ εναντίον των EMBOΛIΩN ενώ, αντίθετα, «ANEMBOΛIAΣTOΣ» είναι εκείνος που δεν έχει εμβολιαστεί. Ειδικότερα δε για τα νέα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ EMBOΛIA κάποιοι ομιλητές υποστήριξαν ότι οι περισσότεροι που δεν έχουν EMBOΛIAΣTEI, δεν απορρίπτουν συλλήβδην όλα τα EMBOΛIA αλλά είναι επιφυλακτικοί σ’ αυτά τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ EMBOΛIA, ιδιαίτερα δε μετά τις σοβαρές παρενέργειες που έχουν προκληθεί αλλά και μετά τους θανάτους που έχουν συμβεί, θανάτους όμως που η κυβέρνηση και οι υπηρεσίες της δεν καταγράφουν.

Ως προς τις σκληρές διώξεις εναντίον των Υγειονομικών που δεν θέλουν να EMBOΛIAΣTOYN, αρκετοί εκ των ομιλητών ανέφεραν ότι πρόκειται για διώξεις που δεν έχουν συμβεί ποτέ σε περίοδο Δημοκρατίας στην Ελλάδα. Επίσης, οι Υγειονομικοί που μίλησαν, δήλωσαν ότι από 1/9/2021 αρχίζει ένας μεγάλος αγώνας ενάντια στις διώξεις και στους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ EMBOΛIAΣMOYΣ, αγώνας που εφόσον είναι σταθερός, θα οδηγήσει στην άρση αυτών των μέτρων για το καλό όλων, υγειονομικών και πολιτών, EMBOΛIAΣMENΩN KAI ANEMBOΛIAΣTΩN.

 

.

 

Περισσότερα για τα πλέον ουσιώδη που έθιξαν οι ομιλητές τής συγκέντρωσης της Θεσσαλονίκης, θα αναρτηθούν σε επόμενη ανάρτηση. 


137 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.  












































































































































Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Πρόσθες αυτοίς κακά, Κύριε, πρόσθες αυτοίς κακά τοίς ενδόξοις τής γης»! ΔΗΛΑΔΗ, Κύριε, πρόσθεσε κακά στους ένδοξους αλλά ασεβείς της γης!

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Λαογραφικό μουσείο στο 19ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης με δυνατότητες επίσκεψης! (70 φωτογραφίες).

Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος είναι παρών στη μάχη των μεταρρυθμίσεων στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

Στην κατοχή "έγιναν" και "μάχες" που ...δεν δόθηκαν ποτέ! Ήταν μόνο στα ...λόγια!

Πανελλήνιες επιτυχίες για τους πυγμάχους τού Maximum Combat Sports.