Στην Κατερίνη, διαδηλώσεις υγειονομικών έξω από τις κατοικίες των βουλευτών.

 



Στην Κατερίνη, 

διαδηλώσεις υγειονομικών 

έξω από τις κατοικίες των βουλευτών.

 

Σε συνεχείς εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες στην Κατερίνη είναι, από το περασμένο καλοκαίρι έως και σήμερα, οι Υγειονομικοί σε Αναστολή Εργασίας.

Το τελευταίο διάστημα διαδηλώνουν πλέον και έξω από τις κατοικίες των βουλευτών τής Πιερίας, αναδεικνύοντας τις καταφανώς άδικες ρυθμίσεις που οι βουλευτές ψήφισαν σε βάρος των Υγειονομικών οι οποίοι τέθηκαν σε Αναστολή Εργασίας (δηλαδή, από τον Σεπτέμβριο του 2021, τους πέταξαν έξω από το νοσοκομείο και απαγόρευσαν τους Ιατρούς να λειτουργούν ιδιωτικό ιατρείο, αφήνοντάς τους χωρίς μισθό, χωρίς ένσημα και ασφάλιση αλλά και χωρίς το δικαίωμα να μπορούν να απασχοληθούν σε άλλη εργασία προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα μεροκάματο για να ζήσουν τις οικογένειές τους).

Αυτές τις άδικες ρυθμίσεις ψήφισαν οι κυβερνητικοί βουλευτές (ΝΔ) με τις πλάτες των κομμάτων όλης σχεδόν τής Αντιπολίτευσης, μηδέ εξαιρουμένου τού «Μέρα 25» (Βαρουφάκης) αλλά ακόμη και του ΚΚΕ που υποτίθεται ότι στηρίζει τούς φτωχούς και τους ανέργους και ότι αντιτίθεται στις απολύσεις.

Όπως εξηγούν κάποιοι υγειονομικοί, «ευθύνες για τους υποχρεωτικούς EMBOΛIAΣMOYΣ με αυτά τα πειραματικά EMBOΛIA, δεν φέρει μόνο ο Μητσοτάκης και οι βουλευτές του οι οποίοι ψηφίζουν τέτοιους νόμους (όπως π.χ. στην Πιερία: Μπαραλιάκος, Άννα Μάνη, Χιονίδης), ευθύνες φέρει και όλη σχεδόν η Αντιπολίτευση που βάζει πλάτες στον Μητσοτάκη, δηλαδή, τόσο ο Τσίπρας (στην Πιερία: Μπέττυ Σκούφα), ο Ανδρουλάκης κ.ά., οι οποίοι, ακόμη κι όταν κάνουν πως τάχα διαφωνούν, ουσιαστικά υπάρχει συμπαιγνία, ουσιαστικά συμφωνούν σ’ αυτή τη χούντα η οποία κυριαρχεί στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο».

 

Γιατί οι εν λόγω Υγειονομικοί δεν έκαναν

το ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ EMBOΛIO.

 

Ως γνωστόν, αυτοί που τέθηκαν σε Αναστολή Εργασίας, απειλήθηκαν και εκβιάστηκαν από την κυβέρνηση προκειμένου να κάνουν υποχρεωτικά το ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ EMBOΛIO. Ωστόσο, οι εν λόγω Υγειονομικοί αρνήθηκαν να βάλουν στο σώμα τους ένα πειραματικό σκεύασμα το οποίο έχουν δει με τα μάτια τους σε κάποιους ασθενείς που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ότι προκαλεί πολλές παρενέργειες (παραλύσεις, εγκεφαλικά, θρομβώσεις κλπ.) αλλά και θανάτους.

Σημείωση: Τα EMBOΛIA που, εδώ και έναν χρόνο, γίνονται επί του γενικού πληθυσμού, δεν έχουν πάρει έγκριση ούτε του Αμερικανικού Οργανισμού Υγείας (FEDA) αλλά ούτε και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Υγείας (EMA). Απλώς, πήραν εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης, δεδομένου ότι οι κλινικές και άλλες δοκιμές συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2023 ή το 2024.

Το ότι πρόκειται για πειραματικά EMBOΛIA, αυτό αποφεύγουν συστηματικά να το υπενθυμίζουν η ελληνική κυβέρνηση, κυβερνήσεις σε όλον τον κόσμο, καθώς επίσης το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας, γιατροί αλλά και δημοσιογράφοι τής Χώρας.

Το ότι πρόκειται περί πειραματικών EMBOΛIΩN που δεν έχουν εγκριθεί, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ανοίγοντας την ιστοσελίδα τού Ευρωπαϊκού Οργανισμού Υγείας (ΕΜΑ). Επίσης, τα στοιχεία αυτά μπορεί κάποιος να τα δει ανοίγοντας τον ακόλουθο σύνδεσμο (Μελέτη 21 Ελλήνων επιστημόνων Ιατρικής από την Ελλάδα και την Ελληνική Ομογένεια, για τα νέα EMBOΛIA mRΝΑ. Η εν λόγω μελέτη δημοσιεύθηκε στο Medicina, ένα από τα κορυφαία ιατρικά περιοδικά, με έδρα την Ελβετία). https://stalagmaties.blogspot.com/2021/03/covid-19_13.html

 

Διαμαρτυρίες

έξω από τις κατοικίες των βουλευτών

Σάββα Χιονίδη,

Μπέττυς Σκούφα,

Ξενοφόντα Μπαραλιάκου.

Και έπεται συνέχεια (Άννα Μάνη).

 

Η πρώτη αλλά και η δεύτερη διαμαρτυρία των Υγειονομικών σε Αναστολή Εργασίας μπροστά σε κατοικίες βουλευτών πραγματοποιήθηκε έξω από την κατοικία τού βουλευτή Σάββα Χιονίδη (ΝΔ) ενώ οι επόμενες έγιναν έξω από τις κατοικίες των βουλευτών Μπέττυς Σκούφα (ΣΥΡΙΖΑ) και Ξενοφώντα Μπαραλιάκου (ΝΔ). Και έπεται συνέχεια… (Άννα Μάνη).

Τα συνθήματα που φώναζαν οι διαδηλωτές υγειονομικοί ήταν τα εξής:

«Παραιτήσου - Παραιτήσου!»

 

«Κάτω - η χούντα - του Μητσοτάκη -

του Τσίπρα - και - του Ανδρουλάκη».

 

«Χάνονται ζωές - με τον εγωισμό σας 

και τις αναστολές».

 

«Υγεία - εργασία - ελευθερία

μ’ έναν κορωνοϊό τα πήραν και τα τρία».

 

«Μέτρα κωμωδία - πρόστιμα φωτιά

κάνετε τον κόσμο - να παραμιλά».

 

«Ο υποχρεωτικός - EMBOΛIAΣMOΣ

δεν είναι θεραπεία - είναι βιασμός».

 

«Υποχρεωτικότητα και εκβιασμοί

- έφεραν τη χώρα - στην καταστροφή».

 

«Όλοι - μαζί - να φύγουν οι ΝΑΖΙ».














Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με συμμετοχή τού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, τελέστηκε στη Ν.Χράνη, πανηγυρική Θ.Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας της πρ. Χωροφυλακής.

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Σωτήρης Γκούνας: Τις πταίει;

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Έκθεση παραδοσιακών φορεσιών, ομιλία και τραγούδια για τη Μακεδονία. (+ 42 ΦΩΤΟ)

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Εκδήλωση τιμής στη μνήμη τού Δημήτρη Κυριακού (+ 116 ΦΩΤΟ)

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.