Κυριάκος Βελόπουλος, από την Κατερίνη: Ο Μπιλ Γκέιτς, παρασκηνιακός κυβερνήτης τού κόσμου! (35 ΦΩΤΟ).

 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος χαιρετά
τον νέο υποψήφιο Βουλευτή Πιερίας
στο ψηφοδέλτιο της "Ελληνικής Λύσης",
Ιατρό, Απόστολο Ζέρβα





Η Δέσποινα Καραφουλίδου, υποψήφια
με την "Ελληνική Λύση"
στο νέο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Πιερία. 
Δεξιά στη φωτογραφία, ο πατέρας της,
Γιάννης Καραφουλίδης






Το πρωί τής Κυριακής 29/5/2022 (ημέρα μνήμης τής άλωσης της Κωνσταντινούπολης), την Κατερίνη επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης", Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος μίλησε σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δ.Κατερίνης. 

Τον κύριο Βελόπουλο, που συνοδεύονταν από Βουλευτές τού κόμματός του, υποδέχθηκαν πολιτευτές τής  "Ελληνικής Λύσης" από την Πιερία, παλιοί και νέοι υποψήφιοι Βουλευτές (Ζέρβας Απόστολος, Καραφουλίδου Δέσποινα, Νικολαΐδου Μαρία κ.ά.) καθώς επίσης και αρκετοί πολίτες που κατέκλυσαν τον χώρο τής αίθουσας αλλά και τους χώρους έξω από την αίθουσα. 

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, μίλησε για όλους και για όλα και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ που υπηρετούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και υπακούνε στις παγκόσμιες εντολές της. 

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι ενώ έχουν μια συγκεκριμένη πολιτική [υπονοώντας ότι περίπου έχουν κοινές θέσεις σε ζητήματα που είναι μείζονος σημασίας, π.χ. στη Συμφωνία των Πρεσπών], εντούτοις επιχειρούν σήμερα να αντιπαρατίθενται μεταξύ τους [π.χ. στο ζήτημα της αστυνόμευσης των πανεπιστημίων] ώστε να αποπροσανατολίζουν την ελληνική κοινή γνώμη από τα βασικά της προβλήματα (οικονομία, ακρίβεια, φτώχεια, ενέργεια, εθνικά θέματα κλπ.). Ουσιαστικά, υπονόησε ότι κάμποσες από τις αντιπαραθέσεις τής ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ είναι για τα μάτια τού κόσμου... 

Μάλιστα, αναφερόμενος στον ερχομό τού δισεκατομμυριούχου Μπιλ Γκέιτς στην Ελλάδα, τον χαρακτήρισε ως έναν άνθρωπο που ανήκει στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και που είναι ένας από εκείνους που από το παρασκήνιο κυβερνούν τον πλανήτη γη. Τόνισε δε ότι ο Μπιλ Γκέιτς κατά την παρουσία του στην Ελλάδα είχε επικοινωνίες με αρχηγούς ελληνικών κομμάτων, όχι όμως με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, αφήνοντας ευθέως να εννοηθεί ότι αυτό συνέβη επειδή ο ίδιος και το κόμμα του δεν υπηρετούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. 

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Βελόπουλος για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον οποίο, όπως είπε, έχει προκαλέσει πολύ μεγάλα προβλήματα στην Οικονομία, στην Ενέργεια, στην Εξωτερική Πολιτική τής Χώρας, αλλά όχι μόνο. 

Τόνισε ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι υπεύθυνος για την ακρίβεια που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα, σε όλα τα προϊόντα, ιδιαίτερα όμως στον τομέα τής Ενέργειας, επειδή δεν ακολούθησε τις έγκαιρες παραινέσεις τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για προμήθεια φυσικού αερίου και την αποθήκευσή του, προτού αρχίσει ο πόλεμος στην Ουκρανία. 

Επίσης, σημείωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης "τα έχει θαλασσώσει" ως προς την εξωτερική πολιτική τής Ελλάδας σχετικά με τη Ρωσία και την Τουρκία. Και πρόσθεσε ότι σήμερα η Ελλάδα δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια υπόδουλη Χώρα στο ΝΑΤΟ και στους Αμερικανούς. Ένα από τα παραδείγματα που ανέφερε για να τεκμηριώσει αυτή την άποψή του, ήταν και η αυθαίρετη, από μέρους τής Ελλάδας, αφαίρεση πετρελαίου από ιρανικών συμφερόντων πετρελαιοφόρο πλοίο, με αποτέλεσμα οι Ιρανοί σήμερα να έχουν συλλάβει δύο ελληνικά πετρελαιοφόρα στον Περσικό Κόλπο. 

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται μετεκλογικά να αποτελέσει ουρά συμμαχικής κυβέρνησης αλλά, όπως είπε, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θέλει να μεγαλώσει και να κυβερνήσει την Ελλάδα με υγιείς αρχές και με σκοπό όλα να γίνουν για την Ελλάδα και για τους Έλληνες και όχι για τους ξένους. 


































Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με συμμετοχή τού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, τελέστηκε στη Ν.Χράνη, πανηγυρική Θ.Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας της πρ. Χωροφυλακής.

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Σωτήρης Γκούνας: Τις πταίει;

Έκθεση παραδοσιακών φορεσιών, ομιλία και τραγούδια για τη Μακεδονία. (+ 42 ΦΩΤΟ)

Ξεχειλίζει το ποτάμι τής λαϊκής οργής εναντίον τού κυβερνητικού εκβιασμού και του διχασμού.

Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος είναι παρών στη μάχη των μεταρρυθμίσεων στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

Απολογία Κυριακάκη για την ιδιότητα με την οποία συμμετείχε στο μνημόσυνο των πρώτων πεσόντων τού εμφυλίου στο Λιτόχωρο.