Δικαίωση του αγώνα των υγειονομικών σε αναστολή.



Από το Χρονολόγιο (facebook) 

του Παιδίατρου, Απόστολου Ζέρβα. 


ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ. 

• Σήμερα Πέμπτη 24η Νοεμβρίου 2022 παραμονή της εορτής της πολιούχου της πόλεως μας Μεγαλομάρτυρος Αγίας Αικατερίνης , εξεδόθη απόφαση του ΣτΕ ( Συμβουλίου της Επικρατείας ) που αποτελεί κόλαφο για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη ..

• Οι αξιότιμοι κ. Δικαστές έκριναν ότι 

η διάταξη του νόμου 4917/2022 περί παράτασης του υποχρεωτικού εμβολιασμού των εργαζομένων σε Δημόσιες δομές Υγείας είναι αντισυνταγματική , διότι υπάρχει έλλειψη επαναξιολόγησης βάσει επιστημονικών και επιδημιολογικών στοιχείων για την αξία - αποτελεσματικότητα και τις συνέπειες ( ανεπιθύμητες ενέργειες ) του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού , καθώς και για την πορεία και την εξέλιξη της πανδημίας ..

• Αισθάνομαι ότι η απόφαση αποτελεί επίσης και προσωπική δικαίωση των απόψεων και των επιστημονικών θέσεων που έχουμε εκφράσει κατά την διάρκεια της πανδημίας ..

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με συμμετοχή τού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, τελέστηκε στη Ν.Χράνη, πανηγυρική Θ.Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας της πρ. Χωροφυλακής.

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Σωτήρης Γκούνας: Τις πταίει;

Την Υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Γερολιόλιος. (22 φωτογραφίες)

Έκθεση παραδοσιακών φορεσιών, ομιλία και τραγούδια για τη Μακεδονία. (+ 42 ΦΩΤΟ)

Η Κονταριώτισσα μίλησε! Λαοθάλασσα στην ομιλία του Πέτρου Κιάφα! (+ 59 φωτογραφίες).

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!