Σάββας Χιονίδης: Να κάνουμε θετικές προτάσεις και όχι να προκαλούμε συγκρούσεις.

 



Τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ Πιερίας Σάββα Χιονίδη 

επί της πρότασης μομφής στη Βουλή. 


Να κάνουμε θετικές προτάσεις και όχι συγκρούσεις. 


Προσχηματική χαρακτήρισε την πρόταση μομφής, ο βουλευτής της ΝΔ Πιερίας κ. Σάββας Χιονίδης, προσθέτοντας ότι επικρατεί ένα κλίμα τοξικότητας και οξύτητας, το οποίο πιθανόν να εμπεριέχει και μικροκομματικές προσεγγίσεις.

Δύο μεγάλα ζητήματα, σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ, κυριαρχούν επί της προτάσεως. Πρώτον, να δοθεί φως σε όλα, κάτι που όπως είπε, είναι και η πάγια θέση αλλά και ο θεσμικός τρόπος που η κυβέρνηση αντιμετώπισε εξαρχής το συγκεκριμένο ζήτημα και δεύτερον κατά πόσο υπάρχει η νομιμότητα των πληροφοριών, δηλαδή κατά πόσο είναι νόμιμο κάποιος να ζητάει από την ΑΔΑΕ πληροφορίες για κάποιον τρίτο χωρίς την έγκριση του. «Όλοι πρέπει να φροντίζουμε  αυτή η Δημόσια Υπηρεσία, η οποία είναι πραγματικά χρήσιμη, να διαφυλάσσεται ώστε να ενισχύεται και η πίστη του κόσμου στις Ανεξάρτητες Αρχές» τόνισε.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Βουλευτής της ΝΔ Πιερίας ανέφερε χαρακτηριστικά «Εμείς πλέον συμμετέχουμε στη μεγάλη εικόνα του κόσμου και της Ευρώπης, αλλά όχι μόνο αυτό, την συνδιαμορφώνουμε κιόλας. Υπ’ αυτήν την έννοια θεωρώ ότι δεν πρόκειται να έχει τύχη η πρόταση δυσπιστίας η οποία κατατέθηκε και πιστεύω ότι όλοι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε. Γιατί τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη παρρησία. Εμείς, λοιπόν, πρέπει να κάνουμε θετικές προτάσεις και όχι συγκρούσεις». 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με συμμετοχή τού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, τελέστηκε στη Ν.Χράνη, πανηγυρική Θ.Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας της πρ. Χωροφυλακής.

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Σωτήρης Γκούνας: Τις πταίει;

Έκθεση παραδοσιακών φορεσιών, ομιλία και τραγούδια για τη Μακεδονία. (+ 42 ΦΩΤΟ)

Η Κονταριώτισσα μίλησε! Λαοθάλασσα στην ομιλία του Πέτρου Κιάφα! (+ 59 φωτογραφίες).

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Εκδήλωση τιμής στη μνήμη τού Δημήτρη Κυριακού (+ 116 ΦΩΤΟ)