Συγχαρητήρια του Υποψ.Δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Πέτρου Κιάφα, στη νέα Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου.

 


Συγχαρητήρια 

του Υποψ.Δημάρχου Δίου-Ολύμπου, 

Πέτρου Κιάφα, 

στη νέα Υφυπουργό 

Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 

κ. Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου. 

 

Εγκάρδια συγχαίρω τη Βουλευτή Πιερίας, κ. Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, για την τοποθέτησή της στη θέση της Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Αυτή η επιλογή του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελεί τιμή όχι μόνο για την ίδια την κ. Μάνη αλλά και για την Πιερία, η οποία είχε πολλά χρόνια να δει έναν δικό της άνθρωπο σε υπουργική θέση.

Είμαι βέβαιος ότι η νέα Υφυπουργός θα στηρίξει την ανάπτυξη της Χώρας, παράλληλα όμως θα βοηθήσει και τον Νομό μας για την άνοδό του, ώστε να βρει ξανά τη θέση που του αξίζει.

Από την πλευρά μου, είμαι έτοιμος για κάθε συνεργασία μαζί της, προεκλογικά και μετεκλογικά, με στόχο την πολυποίκιλη ανάπτυξη του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Της εύχομαι καλή δύναμη στα κυβερνητικά της καθήκοντα.

 

Υποψ. Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου

Πέτρος Κιάφας

Επικεφαλής του Συνδυασμού

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο-τη

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με συμμετοχή τού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, τελέστηκε στη Ν.Χράνη, πανηγυρική Θ.Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας της πρ. Χωροφυλακής.

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Σωτήρης Γκούνας: Τις πταίει;

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Έκθεση παραδοσιακών φορεσιών, ομιλία και τραγούδια για τη Μακεδονία. (+ 42 ΦΩΤΟ)

Η Κονταριώτισσα μίλησε! Λαοθάλασσα στην ομιλία του Πέτρου Κιάφα! (+ 59 φωτογραφίες).

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Εκδήλωση τιμής στη μνήμη τού Δημήτρη Κυριακού (+ 116 ΦΩΤΟ)