Ο Λιτοχωρίτης, Γιώργος Κολωνιάρης, ξεσπάει και λέει αλήθειες για τις εκλογές στον Δ.Δίου-Ολύμπου.

 


Ο Λιτοχωρίτης, Γιώργος Κολωνιάρης, 

ξεσπάει και λέει αλήθειες 

για τις εκλογές στον Δ.Δίου-Ολύμπου.


* «ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ! 

ΚΥΡΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ, ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, Ο ΔΗΜΟΣ 

ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΗ»;


* «Ο ΔΗΜΟΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ,

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΚΕΤΟ»!

 

Τελικά, από απλούς και καθημερινούς ανθρώπους μπορείς να μάθεις αλήθειες, μπορείς να ακούσεις λόγια που πολλοί άλλοι (ευτυχώς, όχι όλοι) διστάζουν να πουν. Τελικά, από απλούς και καθημερινούς ανθρώπους μπορείς να ακούσεις αλήθειες που πολλοί άλλοι (ευτυχώς, όχι όλοι) δεν τολμούν να πουν ή φοβούνται να πουν…

Αυτοί οι απλοί άνθρωποι που έχουν αποβάλλει τον λεγόμενο «καθωσπρεπισμό» τού σαβουάρ βιβρ, που δεν καταλαβαίνουν από ευγένειες σαλονιών και που τολμούν ωμά να λένε σκληρές αλήθειες και να μη φοβούνται, δεν είναι πολλοί στην εποχή μας.

Ένας απ’ αυτούς, είναι και ο Λιτοχωρίτης, Γιώργος Κολωνιάρης, ή «Τρου», όπως τον φωνάζουν στην πόλη των «θεών». Είναι ένας σύγχρονος λαϊκός φιλόσοφος, ένας Διογένης των καιρών μας. Θα πει αυτό που σκέφτεται, έστω κι αν βρεθεί αντιμέτωπος με εκείνους που θίγονται από τα λόγια του. Δεν καταλαβαίνει τίποτα και κανέναν… Και καλά κάνει!

Και πριν λίγες ώρες έγραψε, λοιπόν, στο χρονολόγιό του (https://www.facebook.com/profile.php?id=100082068122634 ), στο facebook, ένα φιλοσοφημένο σχόλιο που σχετίζεται με τον εμφανή ρατσισμό κάποιων κρατούντων τής Δημοτικής Αρχής τού Δ.Δίου-Ολύμπου αλλά και κάποιων συνοδοιπόρων τους

Ακολουθεί το κείμενο του Γιώργου Κολωνιάρη

 


Γιώργος Κολωνιάρης: Ρατσισμός στη Δημοτική Αρχή 

τού Δ.Δίου-Ολύμπου. Κύριοι, γιατί πρέπει 

ο Δήμος Δίου-Ολύμπου να έχει υποχρεωτικά 

Λιτοχωρίτη Δήμαρχο; 

«Πρέπει να δοκιμάζονται όλοι και να συνεχίζουν οι καλοί»!

 

«Κάποια άτομα θίχτηκαν από το βήμα του «Litochoro» (χρονολόγιο στο facebook https://www.facebook.com/search/top/?q=litochoro ) λέγοντας και κατακρίνοντας τον ιστότοπο / χρονολόγιο για στήριξη συγκεκριμένου Δημοτικού Συνδυασμού («ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ-ΤΗ») ξεχνώντας σκοπίμως ότι κάποια άλλη ιντερνετική φυλλάδα έκανε μπούλινγκ στον Συνδυασμό αυτό.

Για τον «Ντελάλη» μιλώ, που πριν κάτι μήνες έβγαζε χολή για τον συνδυασμό «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ-ΤΗ» τού Πέτρου Κιάφα.

Δυο μέτρα και δυο σταθμά για τους οπαδούς του συνδυασμού του ΝΥΝ Δημάρχου (Συνδυασμός ΣΥΝΘΕΣΗ).

Το Λιτόχωρο ήταν ανέκαθεν και είναι Δημοκρατικό και ζωντανός φορέας της Δημοκρατίας, που και γνώση έχει και κρίση και δεν διέπεται από ρατσισμό όπως έντεχνα επιχειρούν να περάσουν οι ΝΥΝ κρατούντες τα Δημοτικά οφίτσια (Συνδυασμός ΣΥΝΘΕΣΗ), με λόγια του τύπου· «πρέπει ο Δήμος να έχει Λιτοχωρίτη δήμαρχο»...

Γιατί αυτό κύριοι; Ο Δήμος έγινε ενιαίος, καλώς ή κακώς, και πρέπει να δοκιμάζονται όλοι, και οι καλοί να συνεχίζουν, διότι ο Δήμος χρειάζεται ανάπτυξη κι όχι Γκέτο».


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με συμμετοχή τού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, τελέστηκε στη Ν.Χράνη, πανηγυρική Θ.Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας της πρ. Χωροφυλακής.

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Σωτήρης Γκούνας: Τις πταίει;

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Έκθεση παραδοσιακών φορεσιών, ομιλία και τραγούδια για τη Μακεδονία. (+ 42 ΦΩΤΟ)

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Εκδήλωση τιμής στη μνήμη τού Δημήτρη Κυριακού (+ 116 ΦΩΤΟ)

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.