Τα έξοδα κηδείας μιας αναξιοπαθούσας 65χρονης γυναίκας ανέλαβε ο Δ.Κατερίνης.

 


ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.

Τα έξοδα κηδείας μιας αναξιοπαθούσας 

65χρονης γυναίκας ανέλαβε ο Δ.Κατερίνης.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ, 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΕΜΕΝΕ 

ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 

ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΔΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.

 

Ο θάνατος γνωστού συνανθρώπου μας και συνδημότη μας μπορεί να μας προκαλεί ένα αίσθημα λύπης. Αλλά ο θάνατος ενός «αγνώστου» συνανθρώπου μας, ενός αναξιοπαθούντος συνανθρώπου μας που, μάλιστα, κατάγεται από μια άλλη περιοχή τής πατρίδας μας και συγκεκριμένα ζούσε χωρίς συγγενείς εδώ στον τόπο μας, δεν γνωρίζουμε το κατά πόσο μπορεί να προσελκύσει τα ανθρώπινα συναισθήματά μας, τη θλίψη μας, τον ανθρώπινο οίκτο μας.

Η χαρά των συνδημοτών μας όμως είναι ότι ο Δήμος Κατερίνης, εμφανίζοντας το αληθινό κοινωνικό του πρόσωπο, ανέλαβε τα έξοδα κηδείας 65χρονης γυναίκας η οποία βρέθηκε πριν λίγες ημέρες νεκρή στην κατοικία της, στην Κατερίνη, στη συνοικία των Αστικών.

Ποια ήταν αυτή η γυναίκα; Σύμφωνα με πληροφορίες, η θανούσα έλκει την καταγωγή της από την Καστοριά. Στη ζωή υπήρξε αναξιοπαθούσα, ζούσε εδώ και χρόνια στην Κατερίνη και δεν είχε συγγενείς. Δεν είχε ανθρώπους να αναλάβουν τα έξοδα για την τελευταία της κατοικία, να της δώσουν τον ύστατο χαιρετισμό. Κι όλα αυτά τα έξοδα τα ανέλαβε ο Δήμος Κατερίνης.

Ο θάνατος ενός συνανθρώπου μας μπορεί να είναι ένα θλιβερό γεγονός. Όμως ο θάνατος ενός αναξιοπαθούντος συνανθρώπου μας είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο όχι μόνο από τη γειτονιά που διέμενε αλλά και από την πόλη, από όλο τον Δήμο, έστω κι αν αυτός ο συνάνθρωπος δεν είναι από την περιοχή μας, ίσως και να μην είναι και ψηφοφόρος στην περιοχή μας.

Και η σημερινή Δημοτική Αρχή, με τις ευαισθησίες που έμπρακτα διαθέτει απέναντι στο τραγικό γεγονός τού θανάτου οποιουδήποτε αναξιοπαθούντος συμπολίτη μας, έκανε αυτό που δεν θεωρείται πάντοτε αυτονόητο στην εποχή μας.

Αιωνία η μνήμη αυτής τής γυναίκας. 


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με συμμετοχή τού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, τελέστηκε στη Ν.Χράνη, πανηγυρική Θ.Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας της πρ. Χωροφυλακής.

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Σωτήρης Γκούνας: Τις πταίει;

Έκθεση παραδοσιακών φορεσιών, ομιλία και τραγούδια για τη Μακεδονία. (+ 42 ΦΩΤΟ)

Η Κονταριώτισσα μίλησε! Λαοθάλασσα στην ομιλία του Πέτρου Κιάφα! (+ 59 φωτογραφίες).

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Εκδήλωση τιμής στη μνήμη τού Δημήτρη Κυριακού (+ 116 ΦΩΤΟ)