Κι άλλο ευτράπελο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. (Δημοσιεύει ο Γιώργος Κολωνιάρης).

 


Κι άλλο ευτράπελο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. 

(Δημοσιεύει ο Γιώργος Κολωνιάρης).

 

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», φέρνει φαγητό για δυο μέρες σε είκοσι άτομα στο Λιτόχωρο.

Εεεε, σήμερα, Καθαρή Δευτέρα και την 25 Μαρτίου θα πάρουν ρεπό απ’ τη σημαία και δεν θα έρθουν να δώσουν φαγητό, με αποτέλεσμα, για ένα τετραήμερο, αυτά τα είκοσι άτομα να μείνουν νηστικά…! Για το τετραήμερο της 25ης Μαρτίου, θα μείνουν ξανά χωρίς φαγητό, διότι τα άτομα αυτά δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν φαγητό, λόγω χρηματικής αδυναμίας.

Πρόκειται για άτομα άνω των εξήντα χρόνων και με προβλήματα υγείας.

Απευθυνόμενος στη Γραμματέα του Δήμου, μου είπε θα ενημερώσω τον Δήμαρχο!!

Το «αποφασίζω και διατάσσω», κυρία διευθύντρια του θεσμού «βοήθεια στο σπίτι», δεν βοηθά τον σκοπό της υπάρχουσας υπηρεσίας αλλά τον δυσφημεί βάναυσα. Είναι κοινωνικό λειτούργημα και όχι δουλειά για φωτογραφίες και υστεροφημία. Δυσφημείτε και τον Δήμο με την απαράδεκτη συμπεριφορά σας!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΤΟΣΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ; Ο ΔΗΜΟΣ, ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΕΚΤΟΣ....ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ!... ΛΕΩ ΕΚΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΕΤΟΙΑ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ! ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!

Δήμαρχε, πάρε θέση αν θες να υπάρχει κοινωνική πολιτική και όχι τίτλος για το θεαθήναι.

Η κυρία υπεύθυνη, σ ένα κρεσέντο τηλεφωνικό αναλγησίας, είπε, «δεν είναι υποχρέωσή μας να φέρουμε φαγητό»... δηλαδή, έχει μόνο δικαίωμα να δουλεύει στην υπηρεσία χωρίς υποχρεώσεις ανάλογες με το λειτούργημα, παρά μόνο τα εργασιακά της δικαιώματα ισχύουν για την κυρία και όχι να εξυπηρετήσει τον θεσμό «Βοήθεια στο Σπίτι» στο έργο του.

Αιδώς, κυρία μου, δεν υπάρχει; Τουλάχιστον, σεβαστείτε τα χρήματα που παίρνετε και δουλέψτε.

 

Γιώργος Κολωνιάρης.

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100082068122634

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε «Χρίστος Τσολάκης».

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.

Εμβολιασμοί χωρίς Κλινικό και Εργαστηριακό Έλεγχο των ανθρώπων; Και μέσα στο καταχείμωνο;