ΠΙΕΡΙΑ/ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. Με τον Νίκο Μασούρα, Κατερινιώτη αθλητή τού ΑΙΟΛΟΥ, η Εθνική Παμπαίδων κατέκτησε πανηγυρικά το Βαλκανικό Κύπελλο Κ-16.

 


Ο Κατερινιώτης αθλητής του ΑΙΟΛΟΥ 

Νίκος Μασούρας στην Εθνική Παμπαίδων! 

Πανηγυρική κατάκτηση του Βαλκανικού κυπέλλου Κ16 

από την Εθνική παμπαίδων Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ).

Το Βαλκανικό πρωτάθλημα ανδρών Κ16 Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ) κατέκτησε με πανηγυρικό τρόπο η Εθνική παμπαίδων, η οποία με 3Χ3 απέναντι σε Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία πήρε αήττητη το τρόπαιο. 

Στο τελευταίο παιχνίδι στο κλειστό του Μουζακίου η γαλανόλευκη επικράτησε της Τουρκίας με 3-2 σετ, κάνοντας φοβερή ανατροπή από 0-2 σετ.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Ουτζής)

Παπαγεωργίου 7 (4/10 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), 

Παπασταθόπουλος 5 (2/6 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), 

Παχιαδάκης 11 (11/36 επ.), 

Παχάκης 18 (14/42 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ), 

Ουτζής 14 (11/31 επ., 3 άσσοι, 43% υπ. - 20% άριστες), 

Βασιλείου 9 (5/9 επ., 4 μπλοκ), 

Μασούρας (λ, 37% υπ. - 23% άριστες), 

Οσμανλάρι (λ, 33% υπ. - 17% άριστες), 

Λαγκουβάρδος 1 (1 άσσος), 

Γωνιωτάκης 1 (1/7 επ.), 

Γεωργίου 1 (1 άσσος), 

Τσάκος.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΤΕΡΙΝΗ / ΥΓΕΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στην Κατερίνη, με συμμετοχή εθελοντών υγείας και αθλητικών συλλόγων.

ΥΓΕΙΑ / ΕΜΒΟΛΙΑ. Δρ. Καρδιολογίας, Κ.Αρβανίτης: Νέα μακρόχρονη μελέτη αποδεικνύει την τοξική δράση των "εμβολίων" mRNA στο αίμα, στο πλάσμα και στο σπέρμα...

ΠΙΕΡΙΑ / ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Κώστας Πίτσιας: Εμείς ξέρουμε τι λέμε και τι γράφουμε! Άλλοι είναι εκείνοι που άλλα λένε και άλλα γράφουνε…

Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο 4ο Γυμνάσιο - Λύκειο Κατερίνης, από Αντιπροσωπεία τής ΤΑΙΠΕΙ στην Ελλάδα.

Πανελλήνιες επιτυχίες για τους πυγμάχους τού Maximum Combat Sports.

ΠΙΕΡΙΑ / ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ασάφειες και «θολά σημεία» στο πρόγραμμα επιδότησης εκπαίδευσης χειριστών κλαρκ, από το Επιμελητήριο Πιερίας.

ΥΓΕΙΑ. Κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομάδας Επαγγελματιών Υγείας (Π.Ο.Ε.Υ.) στους Ελεύθερους Έλληνες για συνάντηση στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη. (Σάββατο 07/09/2024, ώρα 18.30).

Πρόταση του Προέδρου Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, Δ.Αδαμόπουλου, για ίδρυση προσφυγικού και αθλητικού μουσείου.

Δ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Γιορτή λήξης στην «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024», της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δ.Κατερίνης.

Παρουσίαση-Ανάδειξη Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς της Κατερίνης