Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ. Ο Συνδυασμός "ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ" συγχαίρει τον Δημοτικό του Σύμβουλο, Αστέριο Τόκα, για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή τής ΕΠΟ.

 


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ 
"ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟΤΗ 
Δ.Δίου-Ολύμπου". 

Συγχαρητήρια, Αστέριε Τόκα. 

Από την εκλογική διαδικασία στις 22/7/2024, προέκυψε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΕΠΟ). 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής μας Παράταξης, "ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για την ΔΗΜΟΤΗ Δ.Δίου-Ολύμπου", ο Αστέριος Τόκας, αναδείχθηκε στη δεύτερη θέση, γεγονός που φανερώνει το κύρος που διαθέτει μεταξύ των ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, σε πανελλήνιο επίπεδο. 

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Αστέριο και του ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία προς όφελος του ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΤΕΡΙΝΗ / ΥΓΕΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στην Κατερίνη, με συμμετοχή εθελοντών υγείας και αθλητικών συλλόγων.

ΥΓΕΙΑ / ΕΜΒΟΛΙΑ. Δρ. Καρδιολογίας, Κ.Αρβανίτης: Νέα μακρόχρονη μελέτη αποδεικνύει την τοξική δράση των "εμβολίων" mRNA στο αίμα, στο πλάσμα και στο σπέρμα...

ΠΙΕΡΙΑ / ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Κώστας Πίτσιας: Εμείς ξέρουμε τι λέμε και τι γράφουμε! Άλλοι είναι εκείνοι που άλλα λένε και άλλα γράφουνε…

Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο 4ο Γυμνάσιο - Λύκειο Κατερίνης, από Αντιπροσωπεία τής ΤΑΙΠΕΙ στην Ελλάδα.

Πανελλήνιες επιτυχίες για τους πυγμάχους τού Maximum Combat Sports.

Ποια η αποστολή των Δημοσιογράφων στην Ελληνική Περιφέρεια; (157 ΦΩΤΟ)

ΠΙΕΡΙΑ / ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ασάφειες και «θολά σημεία» στο πρόγραμμα επιδότησης εκπαίδευσης χειριστών κλαρκ, από το Επιμελητήριο Πιερίας.

ΥΓΕΙΑ. Κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομάδας Επαγγελματιών Υγείας (Π.Ο.Ε.Υ.) στους Ελεύθερους Έλληνες για συνάντηση στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη. (Σάββατο 07/09/2024, ώρα 18.30).

Πρόταση του Προέδρου Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, Δ.Αδαμόπουλου, για ίδρυση προσφυγικού και αθλητικού μουσείου.

Δ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Γιορτή λήξης στην «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024», της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δ.Κατερίνης.