Η "Ηλέκτρα" στο Δημοτικό Θέατρο Κολινδρού, το Σάββατο 29/7, στις 9.30 το βράδυ. Μια παράσταση που παραλίγο να μην ανεβεί...


Από 40 κύματα πέρασε η παράσταση "Ηλέκτρα" και παραλίγο να μην ανεβεί στην Πιερία. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσκόμματα στην παράσταση προκάλεσαν κάποιοι από τη Διοίκηση του Φεστιβάλ Ολύμπου. 

Τα προβλήματα όμως φαίνεται να ξεπεράστηκαν, γι αυτό και την Πέμπτη 27/7 το Φεστιβάλ Ολύμπου εξέδωσε ανακοίνωση ότι η παράσταση θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Κολινδρού, το Σάββατο 29/7/2017, στις 9.30 το βράδυ. 

Επίσης, έκπληξη προκάλεσε και το γεγονός ότι η επιτυχημένη, ανά την Ελλάδα, παράσταση "Ηλέκτρα", θα ανεβεί στον Κολινδρό και όχι στο Αρχαίο Θέατρο Δίου. 

Περισσότερα όμως από την όλη διαχείριση της υπόθεσης και την περιπέτεια της Παράστασης, οι Διαχειριστές τού blog "Σταλαγματιές" θα έχουν να παρουσιάσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 31/7/2017. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου-Κολινδρός

«ΗΛΕΚΤΡΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ

Το Δημοτικό θέατρο Κολινδρού φιλοξενεί μια ακόμα παράσταση του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου. Συγκεκριμένα το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017, στις 9:30 μ.μ.  το «Διάχρονο Θέατρο» παρουσιάζει την τραγωδία «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή σε μετάφραση Ιωάννη Γρυπάρη. Σκηνοθετεί η  Γιώτας Κουνδουράκη.

Μουσική: Γιάννης Ιωάννου. 

Σκηνικά: Χάρης Σεπεντζής. 

Χορογραφίες: Φαίη Σούκου. 

Φωτισμοί: Γιώργος Δανεσής. 

Τους ρόλους ερμηνεύουν
Μαίρη Βιδάλη,  Γιάννης Αϊβάζης , Κώστας Φραγκολιάς,  Λουκία Παπαδάκη, Στέλιος Γεράνης,  Πέτρος Αποστολόπουλος,  Μαριλένα Κάραλη, Έλενα Μιχαλάκη,  Κώστας Φραγκολιάς , Σάββας Σουρμελίδης, Καλλιόπη Βέττα, Μαρία Γούλα.

Χορός:  Ρούλα Αντωνοπούλου, Μαριλένα Κάραλη, Έλενα Μιχαλάκη, Αλεξία Ξυγαλά, Έλενα Πετροπούλου, Δέσποινα Χαριάτη. Βοηθός σκηνοθέτη:  Έλενα Πετροπούλου.

Η πλοκή του έργου: Η Ηλέκτρα ζει στο Άργος θρηνώντας τον πατέρα της,  Αγαμέμνονα και κατηγορώντας ανοιχτά τη μητέρα της, Κλυταιμνήστρα, και τον άντρα της, Αίγισθο, για τη δολοφονία του. Η αδελφή της, η Χρυσόθεμις, συμμερίζεται τη στενοχώρια της Ηλέκτρας και εύχεται και αυτή να επιστρέψει ο αδελφός τους, ο Ορέστης, και να εκδικηθεί, αλλά φέρεται με πολύ πιο συμβατικό τρόπο αποδεχόμενη την κατάσταση, καθώς βλέπει ότι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.


Γενική είσοδος 12 ευρώ. Ανέργων-φοιτητικό: 5 ευρώ. Προπώληση: 10 ευρώ. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε «Χρίστος Τσολάκης».

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.