Προβλήματα μετακίνησης μετά την παράδοση τμήματος του Περιφερειακού Δρόμου Κατερίνης (Παρέμβαση Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Φάκα)




«Μετά την παράδοση τμήματος του Περιφερειακού Δρόμου Κατερίνης (βόρειος κόμβος) πολλοί κάτοικοι της περιοχής συναντούν προβλήματα στην μετακίνησή τους», επισημαίνει σε δημόσια παρέμβασή του ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης, Γιάννης Φάκας.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει, «οι παράπλευροι δρόμοι της περιφερειακής οδού καθώς και ο παράλληλος δρόμος της σιδηροδρομικής γραμμής που ενώνει τις περιοχές εκατέρωθεν του βόρειου κόμβου δεν είναι ασφαλτοστρωμένοι αλλά είναι χαλικόδρομοι με πολλές λακκούβες». Και προσθέτει: «Αυτό δημιουργεί προβλήματα στην απρόσκοπτη μετακίνηση των πολιτών καθώς και στα οχήματά τους».

Κατά τον κ. Φάκα, «Η Δημοτική Αρχή θα πρέπει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η επικοινωνία των περιοχών που συνορεύουν με τον Περιφερειακό Δρόμο έτσι ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνηση των δημοτών». 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε «Χρίστος Τσολάκης».

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Λαογραφικό μουσείο στο 19ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης με δυνατότητες επίσκεψης! (70 φωτογραφίες).

Καταπατητής ο ...Δήμος Κατερίνης! Δικάστηκε για καταπάτηση έκτασης ιδιωτών!