Κάλεσμα Δ.Κατερίνης για συμμετοχή σε λαμπαδηδρομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Pyeongchang (+ 22 φωτογραφίες)


Στιγμιότυπο από υποδοχή τής φλόγας Ολυμπιακών Αγώνων Ρίο Βραζιλίας, στην πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης, στις 25 Απριλίου 2016. 

* Στις 29 Οκτωβρίου 2017, στην Κατερίνη, θα πραγματοποιηθεί Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «PYEONGCHANG 2018».

Ο Δήμος Κατερίνης ανακοινώνει ότι: στις 29 Οκτωβρίου 2017, στην πόλη μας, θα πραγματοποιηθεί Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «PYEONGCHANG 2018», σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Οργανωτική Επιτροπή των Ο.Α. «PYEONGCHANG 2018». Πρόκειται για ένα γεγονός που αποτελεί αντικείμενο παγκόσμιου ενδιαφέροντος, το οποίο θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ, καθώς και από ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα και ειδησεογραφικά πρακτορεία ανά τον κόσμο.
Καλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ως λαμπαδηδρόμοι να προσέλθουν έως τη Δευτέρα 02 Οκτωβρίου στην Αστική Σχολή - Οδός Ειρήνης 12, (καθημερινά), κατά τις ώρες 08:30 π.μ. έως 14:00, για να παραλάβουν και να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να εκτυπώσουν την αίτηση και από την ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνης: http://www.katerini.gr/index.php/2010-05-25-12-51-40/2010-05-25-13-50-00/3668-anakoinosi-en-opsei-tis-olympiakis-lampadidromias-ton-olympiakon-agonon-pyeongchang-2018
Ο συνολικός αριθμός των λαμπαδηδρόμων, που θα επιλεγούν για τον Δήμο Κατερίνης είναι τέσσερις (4). Σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ο.Α. «PYEONGCHANG 2018» απαραίτητη προϋπόθεση για την επιλογή των λαμπαδηδρόμων είναι να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Προτεραιότητα έχουν:
Οι Ολυμπιονίκες
Οι διακριθέντες στον Αθλητισμό με σειρά προτεραιότητας διάκρισης (όπως Παγκόσμια – Ευρωπαϊκά – Πανελλήνια Πρωταθλήματα κ.ο.κ.)
Οι διακεκριμένοι στις Τέχνες, στα Γράμματα και στην κοινωνική προσφορά.
Στις ανωτέρω ιδιότητες περιλαμβάνονται αθλητές ή άτομα που ανήκουν στις ομάδες με ειδικές δεξιότητες (ΑΜΕΑ).

Οι Λαμπαδηδρόμοι και οι Συνοδοί θα πληροφορηθούν έγκαιρα για την επιλογή τους και τις λεπτομέρειες που αφορούν στην συμμετοχή τους (ημερομηνία, ώρα, τόπο, παραλαβή υλικού, κ.λ.π.). 






















Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, στην Κατερίνη. (25 φωτογραφίες).

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Η «ερώτηση» και η «επερώτηση» στη Βουλή είναι το ίδιο και το αυτό; Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Αστυνομικός Δ/ντής Γ.Τζήμας: Αφανείς ήρωες των προσπαθειών μας, οι οικογένειές μας! (84 Φωτογραφίες)

Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος: Χρόνια πολλά, Έλληνες, χρόνια ευλογημένα, χαρούμενα, ειρηνικά!

Κι άλλο ευτράπελο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. (Δημοσιεύει ο Γιώργος Κολωνιάρης).

Χαιρετισμοί τής Παναγίας στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ελάφου Δήμου Κατερίνης (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Ο Γιώργος Τζήμας, ένας εξαίρετος αξιωματικός τής ΕΛ.ΑΣ., προάχθηκε στον βαθμό τού Ταξίαρχου.