Η Κατερίνη υποδέχθηκε τη φλόγα των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Πιονγκτσάνγκ 2018 (+ 131 φωτογραφίες)





Λήψη φωτογραφιών, 
επιλογή και επεξεργασία: 
Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Οι τρεις πρώτες φωτογραφίες παραχωρήθηκαν ευγενώς σ' εμένα από έναν εκλεκτό φίλο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Νέων Αγροτών Πιερίας, Γιάννη Δημαλή, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά. Επομένως, οι τρεις αυτές φωτογραφίες δεν μπορούν να αναπαραχθούν και δημοσιευτούν χωρίς την απαιτούμενη άδεια του

Τελετή υποδοχής της Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «PYEONGCHANG 2018» πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι τής Κυριακής 29 Οκτωβρίου 2017, στην πλατεία Ελευθερίας, στην Κατερίνη.
Λίγο μετά τις 11.30 π.μ. αφίχθηκε στην πλατεία Ελευθερίας η Ολυμπιακή Φλόγα. Τη δάδα κρατούσε η παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας, Κατερίνα Νικολαΐδου. Η λαμπαδηδρόμος πραγματοποίησε και την αφή τού βωμού που είχε στηθεί μπροστά στο άγαλμα της Ελευθερίας.
Με την παρουσία των τοπικών Αρχών αφίχθη η αντιπροσωπεία επισήμων της Ε.Ο.Ε. και της Οργανωτικής Επιτροπής των Χειμερινών Ο.Α. «PYEONGCHANG 2018».
Έγινε η ανάκρουση, με απόλυτη σειρά, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΥΜΝΟΥ, του ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ  Ν. ΚΟΡΕΑΣ αλλά και του ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ τής ΕΛΛΑΔΑΣ με ταυτόχρονη έπαρση σημαιών των Ολυμπιακών Αγώνων, της Ν. Κορέας και της Ελλάδας.
Ακολούθησε χαιρετισμός τού Δημάρχου Κατερίνης, Σάββα Χιονίδη, χαιρετισμός εκπροσώπου Οργανωτικής Επιτροπής των Χειμερινών Ο.Α. «PYEONGCHANG 2018», εκπροσώπου Νότιας Κορέας, καθώς επίσης και χαιρετισμός εκπροσώπου Ε.Ο.Ε. Αμέσως μετά έγινε η ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με πολιτιστικό πρόγραμμα και αναχώρηση της Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. 
































































































































Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε «Χρίστος Τσολάκης».

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.