Αστυνομικός Δ/ντής Γ.Τζήμας: Αφανείς ήρωες των προσπαθειών μας, οι οικογένειές μας! (84 Φωτογραφίες)











* Ο κ. ΤΖΗΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ!

* ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

* Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

Παρουσίαση θέματος,
Φωτογραφικό Υλικό:
Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός *

Το κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας αναδείχθηκε, για μια ακόμη χρονιά, στην ετήσια εκδήλωση που οργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας σε μια μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων έξω από τον Σβορώνο Κατερίνης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν στελέχη τής Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας τα οποία εκτός από τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στο πλαίσιο της πρόληψης και καταστολής εγκληματικότητας, αναπτύσσουν δράσεις και δραστηριότητες στους τομείς τής τέχνης και ευρύτερα του πολιτισμού. Επιπλέον, τιμήθηκαν παιδιά Αστυνομικών που διέπρεψαν στην πορεία τους προς τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας.
Η βραδιά έκλεισε με τραγούδια και χορούς, με γλέντι. Πρώτος έσυρε τον χορό ο Διευθυντής Αστυνομίας Πιερίας, Γιώργος Τζήμας, γεγονός που καταχειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους Αστυνομικούς, από τις οικογένειές τους, από τους παρευρεθέντες φίλους τής Αστυνομίας αλλά και από τους εκπροσώπους των Τοπικών Αρχών.

Αστυνομικός Δ/ντής, Γ.Τζήμας: Η χαμηλή εγκληματικότητα οφείλεται στον ζήλο των Αστυνομικών μας!

Στην εκδήλωση, όπως προαναφέρθηκε, ήταν παρών και ο Διευθυντής Αστυνομίας Πιερίας, Γιώργος Τζήμας, ο οποίος αφού τίμησε έναν εκ των Αστυνομικών συναδέλφων του, χαιρέτισε την εκδήλωση εκφράζοντας ευχαριστίες προς τους/τις Επικεφαλής Τοπικών Πολιτικών και Αυτοδιοικητικών Αρχών αλλά και προς πολίτες τής Πιερίας για την άψογη συνεργασία που έχουν με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας.
Επίσης, εξέφρασε ευχαριστίες προς όλους τούς συναδέλφους Αστυνομικούς για τις προσπάθειες που κατέβαλαν την προηγούμενη χρονιά με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε σχετικά χαμηλό επίπεδο οι δείκτες εγκληματικότητας στην Πιερία.
Ο κ. Τζήμας κάλεσε και προέτρεψε τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στην Πιερία, να συνεχίσουν το έργο τους με τον ίδιο ζήλο, ώστε τα αποτελέσματα να συνεχίσουν να είναι ικανοποιητικά, όπως είναι σήμερα, και να εκπληρώσουν έτσι την αποστολή τους που είναι η πρόληψη και η καταστολή τής εγκληματικότητας, η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας προς τους πολίτες αλλά και η ανάδειξη του φιλικού προσώπου τής Αστυνομίας.
«Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τούς αφανείς ήρωες των προσπαθειών μας που δεν είναι άλλοι από τις οικογένειές μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αστυνομικός Διευθυντής, κλείνοντας τον χαιρετισμό του, θέλοντας να τιμήσει έτσι τις συζύγους και τους συζύγους των ανδρών και γυναικών Αστυνομικών, αλλά και τα παιδιά των Αστυνομικών.

Χαιρετισμοί Εκπροσώπων Φορέων και Επικεφαλής Υπηρεσιών

Ακολούθησαν χαιρετισμοί Εκπροσώπων Φορέων και Επικεφαλής Υπηρεσιών. Πρώτη, μετά τον κ. Τζήμα, ανέβηκε στο βήμα η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, η οποία, μεταξύ των άλλων που είπε, έκανε λόγο για αγαστή συνεργασία τής Αντιπεριφέρειας με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας. Εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι θα πρέπει να τιμάται το έργο τής Αστυνομίας με κάθε τρόπο.
Από την πλευρά του ο Διοικητής τού Νοσοκομείου Κατερίνης, Ανέστης Μυστρίδης, αφού είπε ότι και οι άνθρωποι του Νοσοκομείου Κατερίνης είναι φίλοι τής Αστυνομίας και έχουν άριστη συνεργασία με αυτήν, επαίνεσε τους Αστυνομικούς που δραστηριοποιούνται στις τέχνες και ευρύτερα στον πολιτισμό, λέγοντας: «Είστε λοιπόν αξιόλογοι άνθρωποι και σε άλλους τομείς».

Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών τού Επιμελητηρίου, Ευγενία (Βίνα) Φλογέρα: Σας ευχαριστούμε που κρατάτε ασφαλή την Πιερία μας!

Η Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών τού Επιμελητηρίου Πιερίας, Ευγενία Φλογέρα, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Ηλία Χατζηχριστοδούλου, στον σύντομο χαιρετισμό της ανέφερε τα εξής: «Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδουλου, δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθεί στην καθιερωμένη εκδήλωσή σας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, γι’ αυτό και σας μεταφέρω τις ευχές του για μια Καλή, Δημιουργική και Ειρηνική Χρονιά για σας και για τις οικογένειες σας.
Θέλουμε επίσης να σας συγχαρούμε για την αφοσίωσή σας στο μεγάλο και δύσκολο έργο που επιτελείτε με υψηλό αίσθημα ευθύνης αλλά και ευαισθησίας κάτω από αντίξοες συνθήκες και να σας ευχαριστήσουμε που κρατάτε ασφαλή την Πιερία μας. Να σας ευχαριστήσουμε ακόμη και επειδή είστε πάντα κοντά στο Επιμελητήριό μας. Σας ευχαριστώ».

Αναπληρωτής Δήμαρχος Κατερίνης, Χρήστος Λεμονόπουλος: Η Αστυνομία είναι το υγιέστερο κύτταρο της κοινωνίας μας!

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Πιερίας τής Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Κωνσταντίνος Παπανικολάου, στον σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ των άλλων που είπε, ευχήθηκε: «Καλή χρονιά με υγεία. Με συνεργασία όλων των τοπικών φορέων θα καταφέρουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο έργο μας».
Στη συνέχεια, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κατερίνης, Χρήστος Λεμονόπουλος, χαρακτήρισε την Αστυνομία ως το μόνο ζωντανό κύτταρο που απέμεινε στην ελληνική κοινωνία. «Ο Θεός να σας έχει καλά, να είστε δυνατοί, ώστε πάντοτε να υπηρετείτε τον πολίτη», ευχήθηκε, κλείνοντας τον χαιρετισμό του.

Εκπρόσωπος Βουλευτή Κ.Κουκοδήμου, Γιώργος Γραμματόσης: Απόψε η Αστυνομία μας δείχνει και την κοινωνική της εικόνα.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Γιώργο Γραμματόση, ως εκπρόσωπο του Βουλευτή Πιερίας τής ΝΔ, Κώστα Κουκοδήμου. «Εκ μέρους τού Βουλευτή Κώστα Κουκοδήμου εύχομαι χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία σ’ εσάς και στις οικογένειές σας», ανέφερε αρχικά. Και συμπλήρωσε, λέγοντας: «Είναι σημαντικό το ότι απόψε η Ελληνική Αστυνομία επιδεικνύει και την κοινωνική της εικόνα. Γνωρίζουμε για το σημαντικό έργο που ευσυνείδητα και με αυταπάρνηση προσφέρετε καθημερινά όπου κι αν κληθείτε. Κι αυτό το έργο σας πρέπει να το στηρίξουμε όλοι», είπε κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή.

τ. Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών, Χρήστος Φωτόπουλος: Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική!

Ανεβαίνοντας στο βήμα ο τ. Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας και τ. Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών, Χρήστος Φωτόπουλος, απηύθυνε ευχές προς τους Αστυνομικούς και τις οικογένειές τους. Επίσης, ευχήθηκε να δώσουν οι κυβερνώντες λύσεις στα προβλήματα των Αστυνομικών.
«Μιας και οι Αστυνομικοί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στα Εθνικά Θέματα, κάνω έκκληση στους πολιτικούς τής Χώρας και κυρίως στην Κυβέρνηση, ώστε, τουλάχιστον στα Εθνικά Θέματα, να έχουμε όλοι μια ενιαία γραμμή.
Και για το θέμα τής Μακεδονίας μας θα πρέπει επιτέλους να έχουν μια ενιαία γραμμή: Η Μακεδονία είναι μία και μόνο μία και ελληνική! Αυτό το μήνυμα, αγαπητέ Πρόεδρε της Ένωσης Αστυνομικών Ν.Πιερίας, πρέπει να σταλθεί απόψε, από εδώ, από την Κατερίνη προς την Αθήνα. Να είστε καλά. Καλή χρονιά», σημείωσε ο κ. Φωτόπουλος.
Αμέσως μετά χαιρέτισε ο Δημήτρης Ζησιμόπουλος, πολιτευτής με το ψηφοδέλτιο Πιερίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
Ακολούθησε ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής τής Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, Γεώργιος Κουκουσέλας, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία στους Αστυνομικούς και στις οικογένειές τους, στις Τοπικές Αρχές αλλά και στους πολίτες τής Πιερίας.

Συνεχάρη τις πρωτοβουλίες τής Ένωσης Αστυνομικών, η Πρόεδρος Δ.Σ. Κατερίνης, Πόπη Τζουμέρκα.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Κατερίνης, Πόπη Τζουμέρκα - Μπατάλα, χαιρετώντας την ομήγυρη ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και χαρές.
«Να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης για την πρωτοβουλία που πήραν σχετικά με τη βράβευση των φοιτητών και φοιτητριών. Τέτοιου είδους ενέργειες και προσπάθειες πρέπει όχι μόνο να προβάλλονται αλλά και να επαινούνται», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Τζουμέρκα.

Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας, Δ.Φώτης: Ευχαριστώ εκείνους που μας στηρίζουν στα δύσκολα!

Οι χαιρετισμοί έκλεισαν με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας, Δημήτρη Φώτη, ο οποίος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Θέλω να ευχαριστήσω τούς Διοικητές όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών. Είναι αρκετοί φίλοι εδώ (επιχειρηματίες) που μας στηρίζουν στα δύσκολα. Ευχαριστώ και όλους όσοι μας βοήθησαν για να γίνει αυτή η εκδήλωση». 







































































Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Λαογραφικό μουσείο στο 19ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης με δυνατότητες επίσκεψης! (70 φωτογραφίες).

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο το Ετήσιο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του Δήμου Κατερίνης.

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Η (χαμένη) Ελληνική Παράδοση του Ενικού στις σχέσεις των Ελλήνων [Έρευνα]

Αδικούμε τον Δ.Νατσιό; Ή μήπως συμβάλλουμε σε αλήθειες για τον Νατσιό και για κάποιες λανθασμένες γραμμές προς το κόμμα του;