Κ.Κουκοδήμος: Όταν ανακοινώσω υποψήφιος για τον Δ.Κατερίνης, θα είναι με στήριξη της ΝΔ !


* ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.

* ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 40 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ).

* Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

* ΜΕ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ.

* «ΦΙΛΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ», ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ…

Η συνέντευξη του Βουλευτή Πιερίας τής Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Κουκοδήμου, δόθηκε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Sky Πιερίας 92,6 FM και στη Δημοσιογράφο Εύη Μιχωλού, στο πλαίσιο της εκπομπής της «Κίτρινη Κάρτα», την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018.


Αποσπάσματα από τη συνέντευξη αυτή παρουσιάζονται σήμερα εδώ στο Blog Stalagmaties μετά από άδεια τής Δημοσιογράφου Εύης Μιχωλού, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Παρουσίαση θέματος:
Ανδρέας Κατσιάπης – Γαλανός *

Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που ήδη έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης μεταξύ Δημοτών τής Κατερίνης, παραγόντων τού Νομού, αλλά και ευρύτερα, έδωσε ο Βουλευτής Πιερίας τής Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κουκοδήμος, το πρωί τής Τετάρτης 3 Ιανουαρίου, στη Δημοσιογράφο τού Sky Πιερίας 92,6 FM, Εύη Μιχωλού, και συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εκπομπής της με τίτλο: «Κίτρινη Κάρτα».
Στη συνέντευξη αυτή ο κ. Κουκοδήμος μιλά για τη διακυβέρνηση της Χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλά για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον επόμενο Πρωθυπουργό, όπως υποστηρίζει, αναφέρεται όμως και σε ζητήματα της Πιερίας και της Κατερίνης. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη αλλά και στον Υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης Γιώργο Νταντάμη.
Σήμερα, εδώ στο Blog Stalagmaties, δημοσιεύονται επιλεγμένα αποσπάσματα από τη συνέντευξη αυτή. Πρόκειται για τα πιο ενδιαφέροντα αποσπάσματα, ωστόσο μπορεί κανείς να ακούσει ολόκληρη τη συνέντευξη δεδομένου ότι αυτή έχει αναρτηθεί ήδη στο Διαδίκτυο από τη Δημοσιογράφο Κατερίνα Τσαλού.
Θα πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ότι σε ένα δυο διαφορετικά χρονικά σημεία τής συνέντευξης στα οποία αναφέρεται ο κ. Κουκοδήμος για το ίδιο θέμα, τα σημεία αυτά ενώθηκαν μεταξύ τους μόνο και μόνο διότι είχαν κοινά νοήματα και συμπληρωματικές εξηγήσεις και επεξηγήσεις.

Επιλεγμένα αποσπάσματα από τη συνέντευξη


Σε κάποιο σημείο τής συνέντευξης, η Δημοσιογράφος Εύη Μιχωλού συζητά με τον κ. Κουκοδήμο για το ζήτημα που αφορά τη συνεργασία μεταξύ παραγόντων τού Νομού, ανεξαρτήτως κομμάτων. Ο κ. Κουκοδήμος επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι με τους τρεις σημερινούς Βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει συνεργασία, με δική τους όμως ευθύνη, κάτι που όμως δεν συνέβαινε κατά το παρελθόν όταν Βουλευτές ήταν π.χ. οι κύριοι Αμοιρίδης, Παπαγεωργίου κ.ά.
Ωστόσο, όπως σημειώνει ο κ. Κουκοδήμος, διαμαρτύρεται μεν γι’ αυτή την κατάσταση αλλά δεν σηκώνει και πολύ ψηλά την αντιπολιτευτική του σημαία, για συγκεκριμένους λόγους που αφορούν την τοπική πραγματικότητα, παρότι υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρό.

Εύη Μιχωλού: Πείτε μου ένα σημείο που θα σηκώνατε την (αντιπολιτευτική) σημαία ψηλά.
Κώστας Κουκοδήμος: Το θέμα τού φυσικού αερίου… «Λύσαν» (λέει) το πρόβλημα του φυσικού αερίου οι τρεις Βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Δήμαρχο Κατερίνης, τον Σάββα τον Χιονίδη… Αν είναι δυνατόν! Αν είναι δυνατόν!
Δεν ξέρω αν διαβάσατε τη δήλωση του (τ. Βουλευτή Πιερίας τής Νέας Δημοκρατίας) τού Αντώνη τού Καρπούζα στη σελίδα του στο FaceBook, που βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Μιλάει για ανθρώπους που είναι αγνώμονες, μιλάει για κοντή μνήμη ορισμένων ανθρώπων: Τους τέσσερις (3 Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας + Δήμαρχο Κατερίνης) οι οποίοι τουλάχιστον πήγανε εκεί (στη συνάντηση), (αναφέρεται ο κ. Καρπούζας και για) το 2016 στη συνέντευξη τύπου τού Αποστόλη τού Τζιτζικώστα, του Περιφερειάρχη, που μιλάει για το θέμα αυτό.
Και υπάρχουν εκατοντάδες ερωτήσεις Βουλευτών τού ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, όλα αυτά τα χρόνια, για το πότε ξεκινάει αυτό το έργο και για το πότε ολοκληρώνεται στην Κεντρική Μακεδονία. Το 2018, λοιπόν, ξεκινάει αυτό το έργο. Το ξέραμε (ότι θα ξεκινήσει το 2018) εδώ και 10 χρόνια… Εδώ και 10 χρόνια…
Δεν μπορείς, λοιπόν, να έχεις κοντή μνήμη και δεν μπορείς για ένα έργο το οποίο εγκαινίασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, για ένα έργο το οποίο έφερε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής κλπ, να καρπώνεσαι εσύ, μέσ’ στα τρία χρόνια, ότι είναι έργο δικό σου…


Εύη Μιχωλού: Πάντως, αν ένα έργο το δρομολογήσουν ή, αν θέλετε, το ξαναξεκινήσουν μια Κυβέρνηση, κάποιοι Βουλευτές, δεν δικαιούνται να το καρπωθούν;
Κώστας Κουκοδήμος: Βεβαίως, να το καρπωθούν, αλλά εγώ δεν μετείχα (στη συνάντηση)… Το παράπονό μου είναι αυτό. Δεν μπορεί να μην καλέσεις (τον Βουλευτή τής Νέας Δημοκρατίας)… για να έχετε κι εσείς την ενημέρωση σωστή. Και να θυμίσουμε στον κόσμο, πότε ξεκίνησε αυτό το έργο, τί είπε ο Τζιτζικώστας το 2016 στη συνέντευξη τύπου και το πότε ολοκληρώνεται η σύμβαση και η κοινοπραξία και πότε αρχίζει και πότε τελειώνει (το έργο). Αυτά ειπώθηκαν το 2016. Δεν μπορεί να έρχονται (οι Βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο κ. Χιονίδης) το 2017, και να λένε ότι «εμείς φέραμε το έργο»…

Πρώτα να γίνει ο Μητσοτάκης Πρωθυπουργός. Μετά, οι προσωπικές μου φιλοδοξίες.


Εύη Μιχωλού: Θα είστε, σε ενάμισι χρόνο από τώρα, υποψήφιος Δήμαρχος (Κατερίνης); Το σκέφτεστε;
Κώστας Κουκοδήμος: Πρώτα θα βγει ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και μετά (έρχονται) οι προσωπικές φιλοδοξίες. Και οι δικές μου και του καθενός…
Εύη Μιχωλού: Αν δεν γίνουν το 2018 οι Εθνικές Εκλογές και γίνουν το 2019 μαζί με τις εκλογές τής Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εσείς τί θα κάνετε;
Κώστας Κουκοδήμος: Θα κάνω αγώνα για να βγει ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης Πρωθυπουργός.
Εύη Μιχωλού: Εσείς (δηλαδή, σ’ αυτή και μόνο την περίπτωση, όπου Εθνικές Εκλογές και Αυτοδιοικητικές Εκλογές γίνουν ταυτόχρονα) θα είστε και πάλι υποψήφιος Βουλευτής, (όπως) αντιλαμβάνομαι.
Κώστας Κουκοδήμος: Ο κόσμος με έχει εκλέξει Βουλευτή. Τον κόσμο τον εκπροσωπώ σαν Βουλευτής. Μη συγχέετε τις παρεμβάσεις μου στον Δήμο…
Εύη Μιχωλού: Όχι, δεν τις συγχέω. Απλά, ρωτάω με βάση αυτά που ακούγονται…
Κώστας Κουκοδήμος: Πρέπει να καταλάβετε ένα «πράγμα», γιατί είπατε κάτι πριν για το αν (ο Δήμαρχος) είναι αγαπημένο παιδί τής Νέας Δημοκρατίας… Αυτός (ο Δήμαρχος) αποφασίζει αν θα είναι αγαπημένο παιδί τής Νέας Δημοκρατίας, όχι εγώ… Με τα μέχρι τώρα (δεδομένα, εσείς) είπατε «με το πονηρό σας το μυαλό» (Σημείωση: Πρόκειται για φράση τής κ. Μιχωλού), είπατε ότι αντιλαμβάνεσθε ότι (ο κ. Χιονίδης) δεν είναι (το αγαπημένο παιδί τής Νέας Δημοκρατίας)… Έχετε καλή αντίληψη…
…Εγώ θα κατέβω (Δήμαρχος) μόνο με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Δεν θα κατέβω ανεξάρτητος (υποψήφιος Δήμαρχος, ή) οπουδήποτε κι αν κατέβω. …Εάν, λοιπόν, η Νέα Δημοκρατία με κατεβάσει για Δήμαρχο, θα κατέβω για Δήμαρχος.

Με τις «ευλογίες» τής ΝΔ, κατατίθεται η μήνυση του Κουκοδήμου εναντίον τού Δημάρχου Κατερίνης, Σάββα Χιονίδη.


Κώστας Κουκοδήμος: …Εγώ δεν έχω καμία αντιπαλότητα και καμία κόντρα με κανέναν.
Εύη Μιχωλού: Έχετε! Με τον Δήμαρχο (Κατερίνης), έχετε!
Κώστας Κουκοδήμος: Όχι, κάνετε λάθος, κυρία Μιχωλού, και εσείς (κάνετε λάθος) και ο ίδιος (ο κ. Χιονίδης κάνει λάθος).
Εύη Μιχωλού: Μήνυση, αγωγή, δεν θέλετε (να του κάνετε);
Κώστας Κουκοδήμος: Βεβαίως, θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα. Αυτό είναι σε προσωπικό επίπεδο και δεν αφορά ούτε τον κόσμο, ούτε για να συζητάμε…
Εύη Μιχωλού: Ναι, αλλά δεν είναι καλές οι σχέσεις. Αυτό θέλω να πω.
Κώστας Κουκοδήμος: Δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα σε κανέναν για να μου κάνει μήνυση, απεναντίας μού δημιουργούν (πρόβλημα) και αναγκάζομαι να τους κάνω μήνυση, κυρία Μιχωλού.
Εύη Μιχωλού: Πού το αποδίδετε αυτό;
Κώστας Κουκοδήμος: Στις αναθυμιάσεις!
Εύη Μιχωλού: …Θέλω να μου κάνετε μετάφραση. Δεν το κατάλαβα…
Κώστας Κουκοδήμος: Χωρίς λόγο και χωρίς αιτία, ένα ωραίο απόγευμα σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο (είπε ο κ. Χιονίδης) κάποια πράγματα τα οποία δεν έχουνε καμία βάση, καμία ουσία. Και γι’ αυτό πρέπει να απολογηθούν (να απολογηθεί ο κ. Χιονίδης στη Δικαιοσύνη). Αυτό όμως δεν αφορά ούτε τον κόσμο, αφορά εμένα και τον ίδιο (τον κ. Χιονίδη). Ας έρθει να μου πει (ο κ. Χιονίδης) τί εννοούσε ο ποιητής (ο Δήμαρχος Κατερίνης), στο Δικαστήριο (που θα γίνει).
Εγώ δεν κάνω μήνυση μόνος μου! Έχω ένα κόμμα πίσω μου, κυρία Μιχωλού. Εκπροσωπώ ένα κόμμα. Εγώ πήρα (τηλέφωνο) στα Όργανα, στο Κόμμα, και ρώτησα και μου είπανε (ότι δεν πρέπει να υπάρχει) «καμία σκιά πάνω σε κανέναν Βουλευτή τής Νέας Δημοκρατίας».
Όταν η Νέα Δημοκρατία βάλλεται και (όταν βάλλεται) ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης από όλα αυτά τα οποία λένε για τον ίδιο και για την οικογένειά του, μπορούμε να αφήσουμε από έναν εκλεγμένο Δήμαρχο της Νέας Δημοκρατίας -γιατί το 70% τού ψηφοδελτίου τού κ. Χιονίδη είναι της Νέας Δημοκρατίας- μπορούμε να αφήσουμε (τον κ. Χιονίδη) να βάλλει (εναντίον) τού Βουλευτή τής Νέας Δημοκρατίας και χωρίς λόγο, στα καλά τού καθουμένου, χωρίς να υπάρχει κανένα θέμα;
…Για τη μήνυση, δεν κάνω κάτι μόνος μου. Όταν κατηγόρησε (ο κ. Χιονίδης εμένα) έναν εν ενεργεία Βουλευτή, (τότε) για όλα αυτά τα οποία είπε, εγώ πήρα στα Κεντρικά (Γραφεία) στο Κόμμα και ρώτησα τον (αρμόδιο κομματικό) φορέα για τα θέματα αυτά και μου είπε ότι πρέπει να υποβάλω μήνυση, αλλιώς έχω θέμα, σημαίνει ότι όλα αυτά τα οποία λέει ο Δήμαρχος, ισχύουν… Σας είπα, καμία σκιά πάνω από κανέναν Βουλευτή τής Νέας Δημοκρατίας δεν επιτρέπει ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης.
…Για οτιδήποτε, ενημερώνεται το Κόμμα, κυρία Μιχωλού. Για οτιδήποτε. Και θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό το πράγμα (κάποιοι) και ειδικά οι άνθρωποι οι οποίοι λένε ότι είναι άνθρωποι του Κυριάκου τού Μητσοτάκη και στηρίζουν τις απόψεις αυτές, (δηλαδή) το να ευχαριστούν τούς τρεις Βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ… (Τέτοιοι άνθρωποι, όπως ο κ. Χιονίδης, καθώς και άλλοι), εκλεγμένοι από τη Νέα Δημοκρατία, ευχαριστούν, μέσω τού Δημάρχου τους, τους τρεις Βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί να το δούνε αυτό…


Το «αποφασίζω και διατάζω μόνος μου» έχει πεθάνει! Ο Χιονίδης κάνει του κεφαλιού του!

Εύη Μιχωλού: Σε κάποια ζητήματα που αφορούν την Πιερία, επειδή είναι ο τόπος που εκλέγεσθε, θα μπορούσατε σε κάποια θέματα να μη συμφωνείτε με τη γραμμή τού Κόμματος. …Εδώ εκλέγεσθε, δεν εκλέγεσθε στην Αθήνα, οπότε θα πρέπει εδώ να ταχθείτε με τα συμφέροντα των πολιτών.
Κώστας Κουκοδήμος: Μα, αυτό κάνω! (Για παράδειγμα), στη Γανόχωρα οι κάτοικοι δεν ρωτήθηκαν για να γίνουν τα σκουπίδια, για να γίνει το ΣΜΑ (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων). (Εγώ λοιπόν), είμαι με τους κατοίκους τής Γανόχωρας.
Πρέπει (κ. Δήμαρχε) να τους ρωτάς… Πώς αποφασίζεις; Αν μη τι άλλο, έλα στη Νομαρχιακή (ΝΟΔΕ) και ενημέρωσε. Ενημέρωσε και το Κόμμα από το οποίο εκλέγεσαι σαν Δήμαρχος. Έλα και πες: Σκέφτομαι να κάνω αυτό… Θέλω τη θέση σας, την άποψή σας, θέλω να είμαστε μαζί σ’ αυτό που πάω να κάνω, (αυτό) το εγχείρημα, για τον α’, β’, γ’, δ’ λόγο.
Το «αποφασίζω και διατάζω μόνος μου» έχει πεθάνει. …Ο συγκεκριμένος (Δήμαρχος) «κάνει του κεφαλιού του», εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχει αφήσει το Κόμμα, έχει αφήσει τις διαδικασίες τις κομματικές και «κάνει το δικό του» θεωρώντας ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει! …Πάντως, έξω στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αυτό επικρατεί, ότι (δηλαδή) «θέλει να κάνει το δικό του». Κι ας το κάνει… Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα… Δεν σημαίνει (όμως) ότι δεν θα γίνεται και κριτική (στο πρόσωπό του).
Εύη Μιχωλού: Όμως, ο Δήμαρχος, ο όποιος Δήμαρχος, δεν είναι ο Δήμαρχος των Πολιτών και όχι των Κομμάτων;
Κώστας Κουκοδήμος: Ας είναι των Πολιτών… Ό,τι αποφασίσει…

Φίλος, ο Γιώργος Νταντάμης, πολύ αξιόλογο άτομο, ωστόσο ο τρόπος ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του δεν είναι σοβαρός.



Εύη Μιχωλού: Στο κομμάτι τής Αυτοδιοίκησης, πρώτου και δευτέρου βαθμού, πώς βλέπετε τα ονόματα (υποψηφίων Δημάρχων Κατερίνης) που ακούγονται;
Κώστας Κουκοδήμος: Λέτε τώρα για την υποψηφιότητα, φαντάζομαι, του κ. Νταντάμη.
Εύη Μιχωλού: Ναι, μέχρι να δούμε τί θα κάνετε εσείς, βεβαίως…
Κώστας Κουκοδήμος: (γελάει με το σχόλιο της κ. Μιχωλού, ενώ στη συνέχεια λέει): Εγώ σας είπα, θα γίνει Πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης και μετά θα δω τί θα κάνω για (τον Δήμο Κατερίνης).
Εύη Μιχωλού: Μήπως να πάρουμε τηλέφωνο τον Πρόεδρο (Κυριάκο Μητσοτάκη) να τον ρωτήσουμε τί σκέφτεται να κάνει για εσάς (ώστε) να το ανακοινώσουμε;
Κώστας Κουκοδήμος: Την ίδια απάντηση (με ό,τι σας είπα) θα πάρετε. (Θα σας πει ο κ. Μητσοτάκης): Θα γίνω πρώτα Πρωθυπουργός και μετά θα συζητήσω.
(Ως προς την υποψηφιότητα του κ. Νταντάμη), ο Γιώργος είναι φίλος, είναι πολύ αξιόλογο άτομο. Βέβαια, με παραξένεψε ο τρόπος με τον οποίο αποφάσισε να κάνει τη δήλωση (υποψηφιότητάς του) μέσω FaceBook και μάλιστα (τη δήλωση την έκανε) σε ανάρτηση άλλου (χρήστη), ότι «ναι είναι αλήθεια ότι θα κατέβω»… Εγώ, στην πολιτική δεν έβαλα ποτέ μπροστά το κάρο και πίσω τα άλογα. Στην πολιτική βάζεις μπροστά τα άλογα και πίσω το κάρο.

Δεν βιάζομαι να ανακοινώσω. Όταν έρθει η ώρα, θα το κάνω και αυτό (Υποψ. Δήμαρχος Κατερίνης)


Εύη Μιχωλού: Δηλαδή, αν αποφασίσετε και θέλετε να κατέβετε (για Δήμαρχος), (καταλαβαίνω ότι) δεν θα το λέγατε σ’ εμένα, για παράδειγμα, τώρα που το συζητάμε, αλλά θα κάνατε μια ανακοίνωση που θα δηλώνατε την πρόθεση και την απόφαση να είστε υποψήφιος Δήμαρχος.
Κώστας Κουκοδήμος: Εγώ κάνω μόνο σοβαρά πράγματα στην πολιτική, κυρία Μιχωλού, και θα σας εξηγήσω, τί εννοώ. Εγώ θα μάζευα τους (πρώτους) 30 - 40 ανθρώπους που θέλουν να κατέβουν μαζί μου (στο ψηφοδέλτιο για τον Δ.Κατερίνης), θα τους έβαζα πίσω από την πλάτη μου, θα έστηνα ένα μικρόφωνο εδώ μπροστά, θα σας καλούσα (εσάς τους Δημοσιογράφους), θα έδινα Συνέντευξη Τύπου και θα έλεγα: Ξεκινάω μ’ αυτούς τους 40, ελάτε να γίνουμε 80, ελάτε να γίνουμε 120, να γίνουμε 200… Έτσι πολιτεύεται κάποιος σοβαρά.
Εύη Μιχωλού: Άρα, δηλαδή, άμα θα σας δούμε να έχετε 20 - 30 άτομα από πίσω σας και μας καλέσετε σε συνέντευξη τύπου, θα ξέρουμε ότι θέλετε να ανακοινώσετε μια υποψηφιότητα. Εάν αυτό αποφασίσετε να το κάνετε, φαντάζομαι ότι θα το κάνετε όχι μέσα στο 2019, θα γίνει λίγο νωρίτερα (2018).
Κώστας Κουκοδήμος: Εγώ ήδη έχω ένα πολιτικό γραφείο το οποίο είναι έτοιμο στημένο, δεν βιάζομαι ποτέ στην πολιτική. Και η πολιτική είναι μαραθώνιος, δεν είναι σπριντ… Όταν θα έλθει το πλήρωμα του χρόνου να γίνει και αυτό, (επαναλαμβάνω) να γίνει και αυτό, θα ανακοινωθεί όπως πρέπει.
Εύη Μιχωλού: Πάντως, επειδή σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης θα ‘ρθει στην Πιερία και μάλιστα θα ‘ρθει και θα μείνει, …θα τον ρωτήσουμε, κύριε Βουλευτά (περί της Πρωθυπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη και περί πιθανής υποψηφιότητας Κουκοδήμου).
Κώστας Κουκοδήμος: Να τον ρωτήσετε. Να ρωτήσετε ό,τι θέλετε…
Εύη Μιχωλού: Θα τον ρωτήσουμε, πότε θα βγει Πρωθυπουργός και τί θα κάνει μετά…

.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Βουλευτή τής Νέας Δημοκρατίας Ν.Πιερίας, Κώστα Κουκοδήμου, με τη Δημοσιογράφο Εύη Μιχωλού, στον Sky Κατερίνης, έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο και μπορεί κανείς να ακούσει το ηχητικό ανοίγοντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=EGAWW1aQItU&t=22s

-----------

* Ο Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός είναι Δημοσιογράφος και συνεργάζεται με το Blog Stalagmaties.

Έχει όμως συνεργασία και με τη Δημοσιογράφο Εύη Μιχωλού στην καθημερινή της εκπομπή «Κίτρινη Κάρτα», στον Sky Πιερίας 92,6 FM, συμμετέχοντας μαζί της στη συγκεκριμένη εκπομπή, βασικά κάθε Τρίτη 9.00 π.μ. - 11.00 π.μ. ή εκτάκτως και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις. 


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι μασκαράδες, οι υποκριτές και οι ραγιάδες. (Κάποτε οι μάσκες πέφτουν... και όλα αποκαλύπτονται).

Το νέο τραγούδι (σε video) των Στ. & Ι. Δαμιανίδη, επιγράφεται «Φωνάζω!», και είναι αφιερωμένο στις κακοποιημένες γυναίκες!

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Κι άλλο ευτράπελο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. (Δημοσιεύει ο Γιώργος Κολωνιάρης).

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

Εικαστικά έργα της Αγγελικής Σιάμου συνοδεύουν την παρουσίαση της νέας επετειακής ετικέτας για το Κτήμα Κούρτη. (+ 16 ΦΩΤΟ & 1 VIDEO).

Ν.Κάκκαλος, Σ.Μουμτζής & Π.Παπασαραντόπουλος παρουσιάζουν το βιβλίο τού Αντ.Ζαρκανέλα "Η κόκκινη βία τη δεκαετία τού '40 στην Πιερία".

Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος είναι παρών στη μάχη των μεταρρυθμίσεων στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

Αν λέμε όχι στη λεκτική βία, ας πούμε όχι και στον βιασμό των λέξεων που υποκρύπτουν βία! (+ 43 ΦΩΤΟ)

Ο Τάσος Τασιούλας, Υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ», τού Γ.Νταντάμη.