Ροδή Ελευθεριάδου: Παραμένω στα Κοινά και στην Εκπαίδευση, αφοσιώνομαι λίγο περισσότερο στην Οικογένειά μου! (61 φωτογραφίες)














* ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΪΝΑΣ.

* ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, Η ΡΟΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ, ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

* Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΕ ΔΗΛΩΣΉ ΤΗΣ ΣΤΟ BLOG «STALAG.MATIES» ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ

Παρουσίαση θέματος,
Επιλογή Φωτογραφιών:
Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός *


Για λόγους καθαρά προσωπικούς παραιτήθηκε η Ροδή Ελευθεριάδου από τη θέση τής Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δ.Κατερίνης. Τη θέση της αναλαμβάνει, από 1η Μαρτίου, ο Δημήτρης Βαϊνάς.
Όπως είναι γνωστό, η Ροδή Ελευθεριάδου (Εκπαιδευτικός) είχε φύγει, τον περασμένο Δεκέμβριο, και από την Προεδρία τού Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης. Στη θέση της, καθήκοντα Προέδρου έχει αναλάβει ο Δημοτικός Σύμβουλος, Παναγιώτης Αθανασιάδης, Έμπορος ψαριών.
Η κ. Ελευθεριάδου, άνθρωπος με ξεχωριστές ικανότητες αλλά και με υψηλό επίπεδο ήθους, είχε, κατά κοινή ομολογία, επιτυχημένη πορεία με ό,τι και αν ασχολήθηκε υπηρετώντας στα κοινά τού Δήμου Κατερίνης. Γι’ αυτό και είναι ένα πρόσωπο αγαπητό τόσο μεταξύ των συναδέλφων της στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, όσο και στην τοπική κοινωνία.

Η δήλωση της Ροδής Ελευθεριάδου στο Blog Stalag.maties

Η Ροδή Ελευθεριάδου, σε δήλωση που της ζητήθηκε από το blog stalag.maties, ευχαριστεί τον Δήμαρχο Κατερίνης, Σάββα Χιονίδη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό της τοποθετώντας την σε μια πολύ νευραλγική θέση. Ολόκληρη η δήλωσή της έχει ως εξής:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Κατερίνης, Σάββα Χιονίδη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και μου έδωσε τις ευκαιρίες να προσφέρω στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στο Πάρκο των Χρωμάτων, στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας και αλλού.
Από τότε που οι πολίτες τής Κατερίνης με εμπιστεύθηκαν και με εξέλεξαν Δημοτική Σύμβουλο Κατερίνης, έχω αναλωθεί κυριολεκτικά υπηρετώντας τα κοινά τής πόλης μας και της περιοχής μας. Και όπου μου ζητήθηκε να προσφέρω, το έκανα με ιδιαίτερη θέρμη, με μεγάλη προσπάθεια, ίσως και με υπερβολικό ζήλο, ενώ συγχρόνως υπηρέτησα και υπηρετώ την Εκπαίδευση, αυτά τα παιδιά που τόσο πολύ τα αγαπώ!
Ποτέ δεν θέλησα να κάνω μισά «πράγματα» και να έχω ημιτελή αποτελέσματα. Πάντοτε έδινα ολόκληρο τον εαυτό μου στην υπηρεσία των πολιτών, στο κοινό καλό. Ποτέ δεν θέλησα να κατέχω θέσεις και αξιώματα μόνο και μόνο για μια στείρα φιλοδοξία. Γνώριζα πάντοτε ότι οι θέσεις και τα αξιώματα δεν καταξιώνουν τους ανθρώπους αλλά ότι οι άνθρωποι καταξιώνουν τις θέσεις που κατέχουν μέσα από μια ανιδιοτελή προσφορά.
Οι θέσεις και τα αξιώματα δεν είναι αυτοσκοπός, είναι τα μέσα για προσφορά υπηρεσιών στους πολίτες που μας εκλέγουν. Γι’ αυτό, δεν θεωρώ ότι τις θέσεις και τα αξιώματα πρέπει να τα επιδιώκουμε συνεχώς και μονίμως ή και να τα διεκδικούμε με σκοπό να ικανοποιήσουμε τις όποιες προσωπικές μας φιλοδοξίες.
Αντίθετα, θεωρώ ότι στις καλές ευκαιρίες που μας προσφέρονται, είναι ανάγκη να υπηρετούμε για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια να κλείνουμε τον κύκλο μας αφήνοντας πίσω ένα θετικό έργο που θα μας συνοδεύει ως καλή φήμη.
Παραμένω, λοιπόν, Δημοτική Σύμβουλος στην υπηρεσία των δημοτών και του Δήμου. Παραμένω ενεργή Εκπαιδευτικός στην υπηρεσία των παιδιών που τόσο πολύ αγαπώ και που είναι το μέλλον τού τόπου μας. Και βέβαια, είναι τώρα μια ευκαιρία να αφοσιωθώ λίγο παραπάνω στην οικογένειά μου, γι’ αυτό και θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον σύζυγό μου, τον Κώστα Μελετλίδη, που επί τόσο πολύ χρονικό διάστημα ανέχθηκε αυτή την υπερδραστηριότητά μου στα κοινά.
Για κάποιες / κάποιους λίγους που πιθανόν να βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα απ’ ό,τι εγώ και ίσως να ετοιμάζονται να κάνουν τα δικά τους …σχόλια, δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Αφήνω να μιλήσουν εκείνες και εκείνοι με τους οποίους συνεργάστηκα, ας μιλήσουν οι συνδημότες μας.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσες και όσους μού συμπαραστάθηκαν μέχρι σήμερα σε όποια θέση κι αν ανέλαβα και υπηρέτησα: Διοίκηση, συναδέλφους, συνεργάτες, εργαζόμενους και συνδημότες, προπάντων όμως τον καλό μου σύζυγο. Και βέβαια, να ευχηθώ: Καλή επιτυχία, στον νέο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, τον συνάδελφο Δημήτρη Βαϊνά.
Ροδή Ελευθεριάδου
Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης».

Το έγγραφο αντικατάστασης της Ροδής Ελευθεριάδου στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : οικ. 6459 Κατερίνη,
22 Φεβρουαρίου 2018
ΘΕΜΑ: Ορισμός Αντιδημάρχων και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων από 1 Μαρτίου 2017 μέχρι 31 Αυγούστου 2019 και Ορισμός εντεταλμένων συμβούλων και ανάθεση καθηκόντων μέχρι 31 Αυγούστου 2019.
Απόφαση Ο Δήμαρχος Κατερίνης αφού έλαβε υπόψη: 1. Τις διατάξεις των άρθρων 58, 59, 61 και 92 του Ν.3852/10 (ΦΕΚ 87/07.06.2010 τεύχος Α'): “Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης”, όπως ισχύουν 2. Τις διατάξεις του Ν. 3463/2006 (ΦΕΚ 114/08.06.2006 τεύχος Α') “Δημοτικός & Κοινοτικός Κώδικας” και ιδίως των άρθρων 87 και 88 αυτού 3. Τις διατάξεις του άρθρου 44 παρ.3 του Ν. 3979/2011 (ΦΕΚ 138/16.06.2011 τεύχος Α'): “Για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις” 4. Τις διατάξεις του Ν. 2690/1999 (ΦΕΚ 45/99 τεύχος Α'): “Κύρωση του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας και άλλες διατάξεις” 5. Τα επίσημα πληθυσμιακά δεδομένα της απογραφής έτους 2011 της Ε.Σ.Υ.Ε. για τον Δήμο Κατερίνης, σύμφωνα με τα οποία ο πληθυσμός του ανέρχεται στους ογδόντα πέντε χιλιάδες εννιακόσιους εβδομήντα εννιά (85.979) κατοίκους, 6. Το γεγονός ότι ο Δήμος έχει έξι (6) Δημοτικές Ενότητες, 7. Την ανάγκη εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου 8. Την υπ’ αριθμ. πρωτ. 6457/22-1-2018 αίτηση παραίτησης της κ. Ροδής Ελευθεριάδου ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Την τροποποίηση της αριθμ. οικ. 4745/7-2-2017 απόφασής του «Ορισμός Αντιδημάρχων και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων από 1 Μαρτίου 2017 μέχρι 31 Αυγούστου 2019», όπως αυτή ισχύει ως εξής: Ορίζει Αντιδήμαρχο στη θέση της κ. Ροδής Ελευθεριάδου τον κ. Δημήτριο Βαϊνά και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
• Ευθύνη και εποπτεία του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου. • Ευθύνη και εποπτεία του Τμήματος Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων. • Εφαρμογή του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου. • Την ευθύνη συντήρησης και επισκευής των μεταφορικών μέσων και του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου. • Την εκπόνηση και εφαρμογή προγραμμάτων ανακύκλωσης. • Ευθύνη και εποπτεία εύρυθμης λειτουργίας και φύλαξης του Δημοτικού Αμαξοστασίου. • Την ευθύνη διαχείρισης των καυσίμων του Δήμου. • Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων και Αδρανών Υλικών. • Ευθύνη και εποπτεία παροχής υπηρεσιών γιατρού εργασίας και τεχνικού ασφαλείας για το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου. • Την ευθύνη και εποπτεία καθαρισμού των ακτών. • Καθαριότητα των Λαϊκών Αγορών. • Εποπτεία του προσωπικού καθαριότητας σχολικών κτιρίων. • Ευθύνη και εποπτεία του Γραφείου Κίνησης και των οχημάτων του Δήμου. • Περισυλλογή εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων. Κατά τα λοιπά ισχύει η αριθ. πρωτ. 8170/28-2-2017 απόφασή μας.
Η παρούσα Απόφαση να δημοσιευτεί στις εφημερίδες του Νομού: • ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ, • ΠΟΛΙΤΕΙΑ, • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ • ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Κατερίνης

Σάββα Χιονίδης






























































Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε «Χρίστος Τσολάκης».

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.