Προσφορά Αγάπης τού «Μαστόδοντα Νεοκαισάρειας» στο Γηροκομείο τής Ι.Μ. Κίτρους.
* Δ/ντής π. Γεώργιος Μπάτσιος: Σας ευχαριστούμε πολύ. Συνεχίστε δυναμικά το έργο σας με αγάπη όχι μόνο στην ιστορία τού τόπου αλλά, όπως σήμερα, και στον συνάνθρωπο!

* Πρόεδρος Σάββας Τσεντίδης: Συγχαίρουμε Διοίκηση και Σεβ. 
κ. Γεώργιο γι’ αυτό το έργο. Σήμερα αγκαλιάζουμε τις δικές μας μητέρες, τις δικές μας γιαγιάδες!

Επιμέλεια Ανάρτησης,
Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός *

Δωροεπιταγή για εξασφάλιση τροφίμων προσέφερε ο «Όμιλος Φίλων τής Φύσης και του Ανθρώπου ‘ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ’» προς το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο τής Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Αυτή η προσφορά Αγάπης έλαβε χώρα την Παρασκευή 27.4.2018, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησαν στο Γηροκομείο ο Πρόεδρος του Ομίλου, Σάββας Τσεντίδης, και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Παναγιώτης Σιδηρόπουλος.
Τους δύο εκπροσώπους τού Ομίλου υποδέχθηκε με χαρά ο Διευθυντής τού Εκκλησιαστικού Γηροκομείου, Αιδεσιμότατος π. Γεώργιος Μπάτσιος.

Η επίσκεψη του «Ομίλου Φίλων τής Φύσης και του Ανθρώπου ‘Μαστόδοντας Νεοκαισάρειας’».

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό κλίμα, όπου ο Πρόεδρος του Ομίλου αναφέρθηκε στο ιστορικό ίδρυσης και πορείας τού «Ομίλου Φίλων τής Φύσης και του Ανθρώπου ‘ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ’», ενώ αναφέρθηκε και στα αξιόλογα αρχαιολογικά ευρήματα που βρέθηκαν στην περιοχή.
Από την πλευρά του, ο Διευθυντής τού Εκκλησιαστικού Γηροκομείου, ξενάγησε τους δύο επισκέπτες σε όλους τούς χώρους όπου φιλοξενούνται οι γερόντισσες. Εκεί οι κύριοι Σάββας Τσεντίδης και Παναγιώτης Σιδηρόπουλος μοίρασαν αγκαλιές αλλά και είχαν εγκάρδιες συνομιλίες με τις γερόντισσες στις οποίες φεύγοντας ευχήθηκαν υγεία, ευχάριστη διαμονή και κάθε καλό στη ζωή τους.

π. Γεώργιος Μπάτσιος: Ευχαριστούμε 
για την προσφορά τής Αγάπης σας!

Ο Διευθυντής τού Ιδρύματος, π. Γεώργιος Μπάτσιος, ήταν ευτυχής από την επίσκεψη των δύο εκπροσώπων τού Ομίλου, τους ευχαρίστησε θερμά για την κίνηση βοήθειας που προσέφεραν αλλά και για την αγάπη που έδωσαν στις γερόντισσες που φιλοξενούνται εκεί.
Μάλιστα, τους προέτρεψε να συνεχίσουν δυναμικά το έργο τους και να προσφέρουν αγάπη όχι μόνο στην ιστορία τού τόπου αλλά, όπως σήμερα, αγάπη και στοργή στον συνάνθρωπο που την έχει ανάγκη.

Σάββας Τσεντίδης: Συγχαίρουμε τη Διοίκηση 
και τον Σεβ. κ. Γεώργιο γι’ αυτό το έργο Αγάπης!

Ο Πρόεδρος του Ομίλου, Σάββας Τσεντίδης, συνεχάρη τη Διοίκηση του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου αλλά ιδιαίτερα συνεχάρη τον Πνευματικό Υπεύθυνο, τον Σεβ. Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο, για το έργο που με αληθινή Αγάπη πραγματοποιείται καθημερινά και συνεχίζεται σ’ αυτό το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα. 
«Σήμερα αγκαλιάζουμε τις δικές μας μητέρες και τις δικές μας γιαγιάδες. Αγκαλιάζουμε το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον, διότι μέσα από την εμπειρία αυτών των κυριών, πραγματικά αγκαλιάζουμε το μέλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσεντίδης στο κλείσιμο της επίσκεψης. 
Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γυναίκα πήγε για Τεστ Παπ και ζήτησε γυναίκα νοσοκόμα, αλλά ήρθε άντρας με μούσι που δήλωνε …γυναίκα!

Θ.Λιακόπουλος: Ήρθε η ώρα τής Αλλαγής για τον Δ.Κατερίνης!

Με τον Γιώργο Νταντάμη συμπαρατάσσεται ο Πόλυς Παπαγεωργίου.

Υπόλογοι επιστήμονες επειδή ...χρησιμοποιούν ιατρικούς όρους μη αρεστούς σε εκπροσώπους της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ !

Ανεξάρτητο και πολύχρωμο Συνδυασμό για τον Δ.Κατερίνης ανακοίνωσε ο Γιώργος Νταντάμης (24 ΦΩΤΟ)

Ο 10γλωσσος Κατερινιώτης Γ.Κυραϊλίδης, 1ος Έλληνας μέλος τού HYPIA!

Κ.Κουκοδήμος: Όταν ανακοινώσω υποψήφιος για τον Δ.Κατερίνης, θα είναι με στήριξη της ΝΔ !

Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο 4ο Γυμνάσιο - Λύκειο Κατερίνης, από Αντιπροσωπεία τής ΤΑΙΠΕΙ στην Ελλάδα.

Ιδρύθηκε στην Κατερίνη παράρτημα του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Π.Α.Σ.Γ. «Καλλιπάτειρα»

Ο Αθανάσιος Λιακόπουλος, Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης.