Νοσοκομείο Κατερίνης: Δεν τον εξαναγκάσαμε να πάει στη Θεσσαλονίκη για αντιοφικό ορό, απλά τού το προτείναμε…



Σύμφωνα με Ανακοίνωση που στάλθηκε από το Γραφείο τού Διοικητή τού Νοσοκομείου Κατερίνης, ανακοίνωση η οποία υπογράφεται από τον Συντονιστή Διευθυντή τής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας τού Νοσοκομείου Κατερίνης, Ανέστη Μπεκριδέλη, κανείς δεν εξανάγκασε τον πατέρα τού 22χρονου (που είχε τσιμπηθεί από οχιά) να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη προς εξεύρεση αντιοφικού ορού (λόγω τού ότι δεν υπήρχε τέτοιος ορός στο Νοσοκομείο Κατερίνης).
Απλά, όπως δήλωσε ο κ. Μπεκριδέλης, «προτάθηκε από εμένα στον πατέρα, αν μπορεί να μεταβεί (στη Θεσσαλονίκη), προς εξοικονόμηση χρόνου, και ο ίδιος πρόθυμα δέχθηκε. Αν υπήρχε κάποιος ενδοιασμός ή αδυναμία, θα είχα  κινητοποιήσει τον μηχανισμό της υπηρεσίας ως είθισται», ανέφερε στη σχετική Ανακοίνωση ο Συντονιστή Διευθυντή τής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας τού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Η απάντηση του Συντονιστή Διευθυντή τής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Ανέστη Μπεκριδέλη.

Ολόκληρο το κείμενο της απάντησης του κ. Μπεκριδέλη έχει ως εξής:
«Σε απάντηση δημοσιευμάτων για τον εικοσιδιάχρονο (22) νεαρό με δήγμα όφεως και του «εξαναγκασμού» του πατέρα για τη μετάβαση του στη Θεσσαλονίκη προς εξεύρεση αντιοφικού ορού, έχω να δηλώσω ότι προτάθηκε από εμένα στον πατέρα αν μπορεί να μεταβεί προς εξοικονόμηση χρόνου και ο ίδιος πρόθυμα δέχθηκε. Αν υπήρχε κάποιος ενδοιασμός ή αδυναμία θα είχα  κινητοποιήσει  τον μηχανισμό της υπηρεσίας ως είθισται.
Επίσης να τονίσω πως η χορήγηση αντιοφικού ορού κρίνεται από τη βαρύτητα της κλινικής εικόνας και την εξέλιξή της καθώς υπάρχει πιθανότητα απειλητικών για τη ζωή επιπλοκών του, και πάντα σε συνεννόηση με το Κέντρο Δηλητηριάσεων. Ο ασθενής ήταν από την αρχή υπό την παρακολούθησή μου και η πορεία της νόσου εξελίχθηκε ομαλά.
Ανέστης Μπεκριδέλης
Αναισθησιολόγος Εντατικολόγος
Συντονιστής Διευθυντής Μονάδας
Εντατικής Θεραπείας
Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε «Χρίστος Τσολάκης».

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Καταπατητής ο ...Δήμος Κατερίνης! Δικάστηκε για καταπάτηση έκτασης ιδιωτών!

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.