Ο Δ.Κατερίνης κατέλυσε τις αργίες τής Κυριακής και της αγίας Αικατερίνης;





Φωτογραφίζει και Σχολιάζει:
Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός *

Χθες, Κυριακή 25 Νοεμβρίου, που γιόρταζε η Κατερίνη μας, έπεισα τον εαυτό μου να μη γράψω κάτι αρνητικό που διαπίστωσα ότι συνέβη σε δρόμο (ή και δρόμους) τής πόλης, αλλά να αφιερώσω τη γραφίδα μου στη Μεγαλομάρτυρα αγία Αικατερίνη, προστάτιδα της Κατερίνης. Σήμερα όμως, μια μέρα μετά απ’ αυτή την εορτή, νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να γράψω και για κάτι που μου προκάλεσε αρνητική εντύπωση.
Διπλή μεγάλη έκπληξη ένιωσα, λοιπόν, το πρωί τής Κυριακής 25 Νοεμβρίου 2018, όταν επί της οδού Τερζοπούλου είδα δύο εργάτες τού Δ.Κατερίνης να κάνουν διαγραμμίσεις την ώρα που η πόλη γιόρταζε με μεγαλοπρέπεια την εορτή τής αγίας Αικατερίνης. Εργάτες, λοιπόν, του Δήμου Κατερίνης εργάζονταν και κατέλυαν α) την αργία τής Κυριακής, β) την αργία τής αγίας Αικατερίνης.
Έψαξα στο fb αλλά δεν είδα κάποιο σχόλιο. Έριξα και μια γρήγορη ματιά στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο μήπως βρω κάποια ανακοίνωση, αλλά δεν βρήκα κάτι γύρω από το θέμα αυτό.
Γι’ αυτό και αναρωτιέμαι, ποιος ήταν ο λόγος που εργαζόμενοι του Δήμου Κατερίνης, μια τέτοια μέρα, με διπλή αργία, ήταν στους δρόμους και εργάζονταν, όταν κάλλιστα θα μπορούσαν να εργαστούν σήμερα Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, όπου δεν είναι αργία.
Δεν είμαι από εκείνους τούς Δημοσιογράφους που «πάνε γυρεύοντας» και που ψάχνουν κάποια αφορμή για να ρίξουν πέτρες στη Δημοτική Αρχή. Και νομίζω ότι και κάμποσοι συνάδελφοι Δημοσιογράφοι, εδώ στην Πιερία, το ίδιο κάνουν.
Δεν είμαι επίσης από εκείνους τούς Δημοσιογράφους που είναι φανατικοί υποστηρικτές τής γενικής Κυριακής αργίας ή γενικότερα των αργιών για όλους τούς εργαζόμενους, δεδομένου ότι τις Κυριακές λειτουργούν και οι καφετέριες και κάποια ξενοδοχεία και τα ζαχαροπλαστεία και τα νοσοκομεία και η Αστυνομία και η Πυροσβεστική κλπ, κλπ. Και νομίζω ότι και κάμποσοι συνάδελφοι Δημοσιογράφοι, εδώ στην Πιερία, έχουν την ίδια άποψη.
Νιώθω όμως έκπληκτος να βλέπω εργαζόμενους του Δήμου να εργάζονται μια διπλή αργία, όταν θα μπορούσαν να είχαν κάνει το έργο τους είτε την Παρασκευή 23/11, είτε τη Δευτέρα 26/11, είτε, το πολύ - πολύ, το Σάββατο 24/11, αν ήταν τόσο απόλυτη ανάγκη.
Γι’ αυτό, θεωρώ ότι κάποιος ή κάποιοι εκεί στον Δήμο Κατερίνης θα πρέπει να δώσουν κάποιες εξηγήσεις… και μάλιστα πειστικές εξηγήσεις! 













Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, στην Κατερίνη. (25 φωτογραφίες).

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Η «ερώτηση» και η «επερώτηση» στη Βουλή είναι το ίδιο και το αυτό; Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος: Χρόνια πολλά, Έλληνες, χρόνια ευλογημένα, χαρούμενα, ειρηνικά!

Τη δημιουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου αποφάσισε το Δ.Σ. Κατερίνης.

Κι άλλο ευτράπελο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. (Δημοσιεύει ο Γιώργος Κολωνιάρης).

Αστυνομικός Δ/ντής Γ.Τζήμας: Αφανείς ήρωες των προσπαθειών μας, οι οικογένειές μας! (84 Φωτογραφίες)