Ιατρείο σωμάτων & ψυχών, η Επισκοπή Αρούσας Τανζανίας υπό τον Επίσκοπο Αγαθόνικο. (+ 70 ΦΩΤΟ)



Παρουσίαση θέματος,
Φωτογραφικό υλικό:
Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός * 



Πολυποίκιλο αποδεικνύεται το έργο τού Επισκόπου Αρούσης Τανζανίας, κ. Αγαθονίκου, σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στο απογευματινό τσάι που διοργάνωσε την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου, η Ιεραποστολική Στέγη Αγίου Διονυσίου τού εν Ολύμπω στο Οικογενειακό Κέντρο «Πιερίδα» (1ο χλμ Κατερίνης-Νέας Εφέσου). 



Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία τής Αντιδημάρχου Κατερίνης Πιπίτσας Μακρίδου - Παρτσαλίδου, της τ. Βουλευτού Πιερίας τής ΝΔ Άννας Μάνη, του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη, Δημοτικών Συμβούλων αλλά και Υποψηφίων Συμβούλων διαφόρων Συνδυασμών, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων καθώς και πλήθους κόσμου. 





Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησε ο Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος, με θέμα: «Eνημέρωση για το έργο της Επισκοπής Αρούσας».
Προβλήθηκε επίσης ένα βίντεο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν παιδιά και ενήλικες στην περιοχή τής Επισκοπής Αρούσας. Πρόκειται για προβλήματα κυρίως ύδρευσης και σίτισης καθώς και προβλήματα υγείας, προβλήματα που προκαλούν ασθένειες και θανάτους χιλιάδων παιδιών και ενηλίκων. 
Από την πλευρά της η Επισκοπή Αρούσας και ο Επίσκοπος Αγαθόνικος καλούνται να τα αντιμετωπίσουν με χρήματα που προσφέρουν πιστοί από την Ελλάδα αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο. Και μέχρι στιγμής έχουν γίνει πολλά γύρω από αυτά ενώ συνεχίζεται και το πνευματικό έργο τής Επισκοπής. 




Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Σεβ. Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.
Μίλησε επίσης ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Εφραίμ, με θέμα: «Μηνύματα από το Άγιον Όρος». 
Συμμετείχαν ο Βυζαντινός Χορός τού Συλλόγου Ιεροψαλτών «Όσιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω» αλλά και η Παιδική Χορωδία τού Συλλόγου Γονέων τού Μουσικού Σχολείου Κατερίνης. 




























































Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε «Χρίστος Τσολάκης».

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.