Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος είναι παρών στη μάχη των μεταρρυθμίσεων στο Δήμο Δίου-Ολύμπου



Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», είναι παρών στη μάχη των μεταρρυθμίσεων στο Δήμο Δίου-Ολύμπου. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε το 2014 με την νίκη στις Δημοτικές Εκλογές. Το σύνθημά μας τότε: «αλλάζουμε το Δήμο, αλλά ζούμε στον Δήμο». Δώσαμε μάχες απέναντι στο σύστημα ετών, που δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Το όραμα της αξιοποίησης του Ολύμπου, της αναβάθμισης του τουρισμού, της βελτίωσης της καθημερινότητας, παίρνει σάρκα και οστά, δομείται μέρα με τη μέρα. Και συνεχίζουμε! Ο Δήμος Δίου – Ολύμπου, σε εποχή οικονομικής κρίσης, ήρθε 9ος ανάμεσα στους 168 συσταθέντες με το Καλλικράτη Δήμους, υλοποιώντας επενδύσεις πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Συνεχίζουμε την υλοποίηση του οράματος, με πράξεις και δράσεις, σε τομείς που κάποιοι δεν άγγιζαν. Το Όραμά μας για να ολοκληρωθεί απαιτεί χρόνο. Αδιαφορούμε για το πολιτικό κόστος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η (χαμένη) Ελληνική Παράδοση του Ενικού στις σχέσεις των Ελλήνων [Έρευνα]

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ. Με συμμετοχή τού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, τελέστηκε στη Ν.Χράνη, πανηγυρική Θ.Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας της πρ. Χωροφυλακής.

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Πικρές αλήθειες τού Χρήστου Γκουγκουρέλα για την πονηρή και ταυτόχρονα επικίνδυνη στάση τού Μητσοτάκη στη συμφωνία των Πρεσπών.

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. Η Κατερινιώτισσα, Κατερίνα Πετρίδου, ομιλήτρια στο Μοναδικό Σεμινάριο Life Coaching στη Θεσσαλονίκη.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Φιλόσοφος, Αλεξάντερ Ντούγκιν: Όσοι στηρίζουν τις παραδοσιακές αξίες, συμβαδίζουν με την τωρινή Ρωσία. Εκφυλισμένη η Δύση. Σε εξέλιξη, μια σύγκρουση δύο διαφορετικών πολιτισμών.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ι.Μανιάτης: Σε πολιτικό τέλμα, η Ευρώπη. Θέλουμε να αποκτήσει ξανά ηγεσία, με πολιτικό όραμα, σχέδιο και λόγο. (παρουσίαση θέματος + 19 φωτογραφίες).

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.