Ξεχωριστή βραδιά «Καλλιπάτειρων» για αγορά εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Κατερίνης. (56 ΦΩΤΟ)



Παρουσίαση θέματος,
Φωτογραφικό υλικό:
Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός *

Με την παρουσία τής Προέδρου τού Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», Κατερίνας Παναγοπούλου, της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του Σωματείου, Έμης Ζησιοπούλου - Λιβανίου, της Σίσσυ Παπαγεωργίου, της Προέδρου τού Παραρτήματος Πιερίας και οικοδέσποινας τής βραδιάς Ευαγγελίας Πατέρα, μελών τού τοπικού Δ.Σ. και ευρύτερα του Σωματείου, εκπροσώπων τοπικών Αρχών και φίλων τής «Καλλιπάτειρας», οργανώθηκε, με ιδιαίτερη επιτυχία, καλοκαιρινή μουσική βραδιά, κοινωνικού χαρακτήρα, υπό τον τίτλο «Δείπνο στη Γη των Μουσών». 




Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ποσειδών Παλλάς», στη Λεπτοκαρυά Δ.Δίου-Ολύμπου τής Π.Ε. Πιερίας, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, με σκοπό οι «Καλλιπάτειρες» να συνεχίσουν την ανάπτυξη του κοινωνικού τους έργου. Συγκεκριμένα, τα έσοδα της βραδιάς που συγκεντρώθηκαν, θα διατεθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού τού Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης. 




Η βραδιά άνοιξε με χαιρετισμό τής Προέδρου τού Παραρτήματος Πιερίας, Ευαγγελίας Πατέρα, ενώ ακολούθησε χαιρετισμός τής κ. Κατερίνας Παναγοπούλου. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, Ανέστης Μυστρίδης




Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Πιερίας, Ξενοφών Μπαραλιάκος, Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου και Σάββας Χιονίδης, ο Πολιτευτής ΝΔ Πιερίας Σπύρος Κουλκουδίνας, ο Πολιτευτής ΝΔ Πιερίας Θεόδωρος Τόνας, ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Ευάγγελος Γερολιόλιος, οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνης Γιάννης Συμεωνίδης και Γιώργος Τσιαλός (που είναι και Αντιπρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας), οι Αντιδήμαρχοι Δίου-Ολύμπου Βασίλης Βροχαρίδης και Γιώργος Καραλής




Επίσης, παραβρέθηκαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μαρία Μαλλιάρα και Απόστολος Τζόβας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Κατανάς, Θωμάς Αναστασιάδης και Αστέριος Φαρμάκης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας Ηρακλής Τσανικίδης, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης Ασημίνα Στρίμπα, αλλά και η Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών τού Επιμελητηρίου Πιερίας, Ευγενία (Βίνα) Φλογέρα



Επιπλέον, το «παρών» έδωσαν το Μέλος τής Πολιτικής Επιτροπής τής ΝΔ Λευτέρης Μωυσιάδης, ο Τομεάρχης ΝΔ Πιερίας Ελευθέριος Κλώνος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, το Εκτελεστικό Μέλος τού Δ.Σ. τής Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, Νίκος Χουσουρίδης, η Πρόεδρος του Παραρτήματος Πιερίας «Ολυμπιάδες» τής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» Φωτεινή Φλογέρα, ο Πρόεδρος του «Λίκνου των Μουσών» Αναστάσιος Γκρέμος κ.ά. 

























































Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καθ.Ιατρικής, Ι.Κουντουράς: Διεθνείς επιστημονικές μελέτες βεβαιώνουν την ασφάλεια της Θ.Κοινωνίας έναντι λοιμώξεων!

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός συμπλέει με ιδεολογίες και κυβερνήσεις τής Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Αυτός είναι ένας ...καλός φασισμός!

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε «Χρίστος Τσολάκης».

Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός: Θετικές και αρνητικές εμπειρίες από επαφές μου με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και με στελέχη του.

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Αποκάλυψη! Ο Δημ.Νατσιός δεν στήριζε τους υγειονομικούς σε αναστολή, επειδή, λέει, «Η ΝΙΚΗ δεν είναι κίνημα αντιεμβολιαστών»!

Μαθητές γυμνασίου χτυπιούνται, σε κοινή θέα όλων, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης. Τετάρτη 10/4, ώρα 7.30 μ.μ. περίπου.