Πάρα πολλοί ξαφνικοί θάνατοι, παγκοσμίως, το 2021 & το 2022. Και «δεν κουνιέται φύλλο»!

 




Πάρα πολλοί ξαφνικοί θάνατοι, παγκοσμίως, 

από το 2021 μέχρι και σήμερα. 

Και «δεν κουνιέται φύλλο»!

 

Παρουσίαση θέματος: 

Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός*.


Από το 2021 μέχρι και σήμερα σημειώνονται πάρα πολλοί ξαφνικοί θάνατοι ανθρώπων, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε αρκετές Χώρες τής γης.

Και εδώ τίθενται διάφορα ερωτήματα τα οποία πρέπει να απαντηθούν.

Είναι, άραγε, ανεξήγητοι αυτοί οι θάνατοι; Ή έχουν κάποια εξήγηση;

Γιατί δεν φαίνεται να ανησυχεί η πλειοψηφία των μεγαλοδημοσιογράφων των Αθηνών και όχι μόνο; Πεθαίνουν ξαφνικά δημοσιογράφοι και ελάχιστοι αναρωτιούνται το τι συμβαίνει.

Γιατί δεν φαίνεται να ανησυχούν αρμόδιοι του Υπουργείου Υγείας; Πεθαίνουν ξαφνικά ιατροί και ελάχιστοι αναρωτιούνται το τι συμβαίνει.

Γιατί δεν φαίνεται να ανησυχούν νοσοκομειακοί γιατροί και όχι μόνο;

Και γιατί κάμποσοι γιατροί προσπαθούν να καθησυχάσουν τούς συγγενείς των θανόντων;

Γιατί, κάποιοι λίγοι γιατροί στην Ελλάδα και κάποιοι (περισσότεροι) στο εξωτερικό, μιλούν, άλλοτε ψιθυριστά και άλλοτε λίγο πιο φωναχτά, ότι πρόκειται για θανάτους που προέρχονται κυρίως από τα εμβoλια;

Τι συμβαίνει λοιπόν;

 




Συνωμοσιολόγοι ή λογικοί άνθρωποι;

 

Αν μιλούσαμε για μια παγκόσμια συνωμοσία εναντίον τής ανθρωπότητας, είναι βέβαιο ότι θα έπεφταν πολλοί επάνω μας για να μας συκοφαντήσουν σαν συνωμοσιολόγους. Ωστόσο, όλοι αυτοί που με τόση ευκολία λιθοβολούν κάποιους λογικούς συνανθρώπους μας, όλοι αυτοί λοιπόν, ας δώσουν μια …λογική εξήγηση στο ερώτημα: Γιατί τόσοι πολλοί ξαφνικοί θάνατοι σ’ όλον τον κόσμο, από το 2021 μέχρι και σήμερα;

Ποιο είναι εκείνο το γεγονός που συνέβη το 2021 και συνεχίζει να συμβαίνει και το 2022 και που μπορεί να ευθύνεται για τους τόσους πολλούς ξαφνικούς θανάτους;

Κάμποσοι γιατροί ισχυρίζονται ότι οι θάνατοι αυτοί είτε δεν έχουν αιτία (υπάρχουν, άραγε, αναίτιοι θάνατοι;), είτε πρέπει να διερευνηθούν (και ακόμη διερευνώνται χωρίς αποτέλεσμα;), είτε προέρχονται από τον κορωνοϊό. Και το ερώτημα που θέτω εδώ είναι: Γιατί το 2020 (που και τότε υπήρχε κορωνοϊός) δεν πέθαιναν τόσοι πολλοί πολίτες από ανακοπές; Και γιατί πεθαίνουν το 2021 και το 2022 που υπάρχουν αυτά τα διαφημισμένα ως …ασφαλή (;) πειραματικά εμβoλια;

Υπάρχουν, άραγε, σοβαρές επιστημονικές εξηγήσεις; Ή όλα κινούνται με βάση λανθασμένα πρωτόκολλα που υπαγορεύονται και επιβάλλονται «παντού» από το CDC τής Αμερικής, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και από τον EMA (τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Υγείας);

Έτσι, υποταγμένοι επιστήμονες, χωρίς ηθική και χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση, μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Αλλά υπάρχουν και άλλοι ιατροί, ελεύθερα πνεύματα, που μιλούν και λένε την αλήθεια, καθώς επίσης και πολίτες, που ναι μεν δεν είναι γιατροί, αλλά που με τη λίγη λογική που μπορεί να διαθέτουν, βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα και δίνουν τις δικές τους απαντήσεις. Και σιγά σιγά υπάρχει και αφύπνιση των πολιτών.

 




Ζούμε σε περίοδο σκοτεινή,

περίοδο παγκόσμιου ψεύδους.

 

Η αλήθεια είναι ότι ζούμε σε μια περίοδο σκοτεινή, σε μια περίοδο όπου η ανθρωπότητα κολυμπά στο ψέμα. Και το ψέμα αυτό δεν σχετίζεται μόνο με τον κορωνοϊό και με τα εμβoλια (υγειονομική κρίση), δεν σχετίζεται μόνο με την οικονομική κρίση και την ενεργειακή κρίση, σχετίζεται και με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ψέμα παντού, και μάλιστα άφθονο, στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Ο παγκόσμιος πολιτισμός καταρρέει. Οι θρησκείες και η Εκκλησία (ως διοίκηση, αλλά όχι ως δόγμα) υποτάσσονται. Τα υπάρχοντα κόμματα λυγίζουν όλα σχεδόν. Και οι κεφαλές σχεδόν όλων των κομμάτων είτε είναι όργανα αυτής της Νέας Τάξης Πραγμάτων, είτε δίνουν εξετάσεις στη Νέα Τάξη Πραγμάτων για να μη χαθούν από το παγκόσμιο πολιτικό στερέωμα.

Η Δημοκρατία μετατρέπεται, σταθερά, σε ολοκληρωτικό καθεστώς. Και όσοι δεν τα βλέπουν όλα αυτά τα γεγονότα και τα σημάδια, είτε είναι μεθυσμένοι, είτε έχουν καταντήσει πρόβατα για σφαγή.

Στήνονται, έτσι, οι βάσεις για μια σκοτεινή και αδίστακτη παγκόσμια διακυβέρνηση. Και όσοι συνάνθρωποί μας δεν κοιμούνται πνευματικά αλλά μένουν ξάγρυπνοι, βλέπουν καθαρά ότι η ανθρωπότητα οδηγείται σε μια πείνα, σε νέες αρρώστιες, σε νέες περιπέτειες, σε καταστροφή πολιτισμών, σε πνευματική αλλά και πραγματική ερήμωση, σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

 





Κάποιοι λίγοι, αν και υβρίζονται και χλευάζονται

και στοχοποιούνται, τελικά αντιστέκονται.

 

Σ’ αυτή την παγκόσμια λαίλαπα, υπάρχουν και λίγοι άνθρωποι που αντιστέκονται. Είναι λίγοι και δαχτυλοδειχτούμενοι. Εναντίον τους στρέφεται το μίσος πολλών Νεοταξιτών πολιτικών αλλά και πολλών συνοδοιπόρων τους. Αντιστέκονται κάποιοι λίγοι συνάνθρωποί μας. Λοιδορούνται όμως, υβρίζονται, χλευάζονται. Το σύστημα τους πετροβολάει, τους συκοφαντεί, τους εκβιάζει, τους κατηγορεί σαν ψεκασμένους, τους διαχωρίζει από τους άλλους τούς υπάκουους, χύνει δηλητήριο σε βάρος τους. Όλο αυτό είναι ένας ιδιότυπος φυλετισμός (ρατσισμός).

Τελικά, το να είσαι «γιατρός» και «επιστήμονας», στη θεωρία και στα χαρτιά, δεν λέει τίποτα. Χωρίς ηθική και χωρίς συνεχή έρευνα για την αλήθεια και για τη λύτρωση των ανθρώπων, κανένας επιστήμονας δεν μπορεί να προσφέρει στην ανθρωπότητα. Άλλωστε, κι ο ναζιστής Μένγκελε ήταν επιστήμων ιατρός. Κι αυτοί που φτιάχνουν τα πυρηνικά όπλα και τα όπλα μεγάλης καταστροφής, κι αυτοί επιστήμονες είναι! Επιστήμονες όμως που συμβάλλουν στην καταστροφή.

 






Θα πεθάνει το ένα τέταρτο της γης;

 

Στην Αποκάλυψη του Ιωάννου, στο 6ο κεφάλαιο, περιγράφονται γεγονότα που σήμερα ζούμε και αναμένεται να ζήσουμε και στα επόμενα χρόνια. Εκεί ο Ιωάννης αναφέρεται σε μια εποχή πολύ μεγάλων γεγονότων. Αυτή η εποχή μοιάζει καταπληκτικά με την εποχή που ζούμε. Ο Ιωάννης, λοιπόν, μιλά για αρρώστια, για πείνα, για πόλεμο, για πολλούς θανάτους. Πόσους θανάτους; Μιλά για το ένα τέταρτο της γης. Πόσοι είναι οι κάτοικοι της γης; Περίπου οκτώ δισεκατομμύρια. Εάν και εφόσον, λοιπόν, ο Ιωάννης αναφέρεται στην εποχή μας, τότε το ένα τέταρτο της γης που αναμένεται να πεθάνει, είναι περίπου δύο δισεκατομμύρια!

Και ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο, εδώ και δεκαετίες, γινόταν λόγος για υπερπληθυσμό στη γη, τελικά, βρέθηκαν μάλλον εκείνα τα εργαλεία για τη μείωση του πληθυσμού τής γης. Πρόκειται για μείωση πληθυσμού για την οποία, εδώ και δεκαετίες, μιλούσαν κάποιοι μεγιστάνες τού κόσμου οι οποίοι, ως Νέα Τάξη Πραγμάτων, βρίσκονται πίσω από κυβερνήσεις Χωρών τού πλανήτη.

Και η μείωση του πληθυσμού τής γης, κατά την Αποκάλυψη του Ιωάννου, γίνεται με (κατασκευασμένες) ασθένειες, με φτώχεια και πείνα, με τον πόλεμο (που εξελίσσεται στην Ουκρανία και με τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που αναμένεται να γίνει, σύμφωνα με προφητείες τού αγίου Παϊσίου, αλλά όχι μόνο). [Βλέπε, Αποκάλυψη Ιωάννου, 6ο κεφάλαιο, στίχοι 3-7].

 





Η Εκκλησία δέεται στον Θεό

να σώσει τους ανθρώπους

από αιφνιδίους θανάτους,

από πείνα, ασθένειες, πόλεμο κλπ.

 

Αλλά, ενώ κάποιοι μεγιστάνες τού κόσμου και αρκετοί πολιτικοί άρχοντες δεν ενδιαφέρονται, όπως φαίνεται, για την υγεία των ανθρώπων και για την ευημερία τους και ενώ δεν τους ενδιαφέρουν οι ξαφνικοί θάνατοι, η Εκκλησία (ως Δόγμα, όχι ως Διοίκηση), από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα, συνεχίζει να δέεται στον Θεό να σώσει τους ανθρώπους από ξαφνικούς θανάτους και όχι μόνο:

«Έτι δεόμεθα υπέρ του διαφυλαχθήναι την αγίαν Εκκλησίαν ταύτην, και πάσαν πόλιν και χώραν

 

από λοιμού (ασθένειας),

λιμού (πείνας),

σεισμού,

καταποντισμού,

πυρός,

μαχαίρας (εδώ εννοούνται όχι μόνο τα μαχαίρια αλλά και όλα τα σύγχρονα όπλα),

επιδρομής αλλοφύλων,

εμφυλίου πολέμου

και αιφνιδίου θανάτου.

Υπέρ του ίλεων, ευμενή και ευδιάλλακτον γενέσθαι τον αγαθόν και φιλάνθρωπον Θεόν ημών, του αποστρέψαι και διασκεδάσαι πάσαν οργήν και νόσον την καθ' ημών κινουμένην και ρύσασθαι ημάς εκ της επικειμένης δικαίας αυτού απειλής και ελεήσαι ημάς»...


.

* Ο Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός

είναι πτυχιούχος Α.Ε.Σ. Αθηνών,

πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Αθηνών,

δημοσιογράφος στην Κατερίνη.

https://www.facebook.com/profile.php?i 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με συμμετοχή τού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, τελέστηκε στη Ν.Χράνη, πανηγυρική Θ.Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας της πρ. Χωροφυλακής.

Η εισήγηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρού, Μάγδας Μιχαηλίδου, στην εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική για τον άνθρωπο ή για το κέρδος»;

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί, ιεράρχες, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κ.ά. είναι μέλη τού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Να τι έγραφαν στη «ΝΙΚΗ» τού Νατσιού: Αποτελεσματική η νέα τεχνολογία mRNA των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

Σωτήρης Γκούνας: Τις πταίει;

Έκθεση παραδοσιακών φορεσιών, ομιλία και τραγούδια για τη Μακεδονία. (+ 42 ΦΩΤΟ)

Ξεχειλίζει το ποτάμι τής λαϊκής οργής εναντίον τού κυβερνητικού εκβιασμού και του διχασμού.

Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος είναι παρών στη μάχη των μεταρρυθμίσεων στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

Απολογία Κυριακάκη για την ιδιότητα με την οποία συμμετείχε στο μνημόσυνο των πρώτων πεσόντων τού εμφυλίου στο Λιτόχωρο.